Şimdi Ara

Lenovo Yoga 710 14' Hakkında Bilgisi Olan Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
8
Favori
20.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fan sesi mevzusunu biraz fazla mı abartıyorsunuz yaw
    bende sadece chrome açıkken fan hiç çalışmıyor tabi bu dengeli mod için geçerli. 1 hafta oldu alalı fazla program yüklemedim sadece internet için kullandım birkaç kez de torrentten film indirdim. film indirirken fan yükseldi ama bu incelikteki bir laptopta fan sesinin yüksek çıkması gayet normal arkadaşlar. hele ki oyun oynuyorsanız (ki ben hiç tavsiye etmem bu laptopta yüksek grafikli oyun oynanmasını) fan hiç susmaz.
    bu arada ben notebook fan kontrol programını kaldırdım çünkü program evet fanın çalışma periyodunu sınırlıyor ama fan çalıştığı zaman da çok dengesiz bir artıp bir azalarak çalışıyor, tuhaf sesler çıkartıyor. düşündüm ki uzun vadede bu sıkıntı çıkartabilir.

• Çok güzel bir ürün, almış olanlar güle güle kullansın. Bende almayı düşünüyorum ama;
    Rica etsem Dota 2 1920x1080 çözünürlüğünde ve tüm ayarlar ultra şekilde bir fps testi yapabilirmisiniz? nvidianın yazılımından yüksek performans modunada alınabilir yüksek fps için, anti alliasingte kapanabilir...

Araştırdıgım kadarıyla 940m 30-35 fps alıyor... gtx950m ise rahatça oynatabiliyor ama sırf buyuzden yoga 710'dan vazgeçmek akılârı değil... 940mx'in dota 2'deki farkını öğrenmek istiyorum Malesef alım kararımı etkileyen faktör dota
  • Zahmet olmassa lütfen Çünkü sırf bu etkili seçimimde. 1080p ve ultra ayarlarda hersey acık sekilde 35+ fps alıyorsa böylece combatlardada takılmalar yasanmaz, gercekten niyetliyim almaya, aksi halde full hd sekilde oynayamıcaksam ayar kısmak zorunda kalıcaksam normal kasa toplucam aynı fiyata 1060lı....

Buarada benim ilk notebook deneyimim olucak, Sürekli dota oynayan birisiyim, bir notebook için oyun oynatmak zararlımıdır ?

Son olarakta teşekkür ederim minnettarım

Edit: Söylemeyi unuttum, dota'da iken konsola net_graph 1 yazıp fpsye bakabilirsiniz... net_graph 0 da ise kapanır fps gösteren kısım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primordial666 -- 1 Ekim 2016; 21:37:59 >

• Umutlandırdınız aslında, ben düşük fps ile oynamaya alışkınım fakat takılmalar donmalar olmasın 30un altına düsmesin istiyordum sadece...

en yüksek görüntü modunda sanırım anti alliasing açık oluyor ama gölge ayarı ultrada degilde highda kalıyo... Eğer onuda o enüst kısımdan hazır ayarlar olarak değilde manuel olarak test ederseniz sevinirim, mesela anti alliasing kapatıp gölge efektleride dahil herseyi açarak yükselterek..... anti alliasing baya yoruyor gpu'yu pek görüntü farkı olusturmadan.... ve normalde suanki kullandıgım pcde sürücünün yazılımı var, şu sağ altta saatin oldugu yerde simgesi var, kısa yol olarak ordan gpu'yu yüksek performans moduna alarak oynuyorum, orayıda kurcalayabilirsiniz fps arttırmak için...

bahsettiğiniz gibi, bende normalde çözünürlük düşürüp yine yüksek ayarlarda oynayabilirdim ama evimdeki tv'ye baglayarak oynamayı düsünüyordum.. düşük çözünürlükte çok göze batar pixeller... Oyüzden full hd denemenizi istemistim... Bugün şu hdmi çıkışını arastırıcam :) forumda bir arkadaş pc'nin hata verdiğindende bahsetmisti ama o sanırım 4k upscale yüzünden olsa gerek tamda okumadım aslında :)
    çok sağol çok teşekkürler hocam yinede....

Dotanın grafikleri hoş evet Bence silmeyin beraberde oynarız yakında

• 3000 küsür liralık ultrabookta bu tip oyunlar oynamanızı tavsiye etmem. Kısa vadede belki sorun yaşamazsınız ancak uzun vadede zamanla oluşan aşırı ısınmadan dolayı bir gün gelir tık der gider elinizde ssd ile kala kalırsınız arkadaşlar. 41 yaşımdayım ve bunlar yaşanmış tecrübelerdir. Zaten bu tip ultrabooklara harici ekran kartı koymanın amacı oyun oynansın diye değil harici ekran kartı gerektiren mesleki programların (autocad, revit, 3dmax, photoshop vs) sağlıklı ve performanslı çalışması içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 2 Ekim 2016; 14:46:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tv'ye bagladıgınızdaki gecikmenin sebebi tahminimce ya micro hdmı olması, yada tv'nin 4k olması, umarım ilki değildir :)

Bu bahsettiğiniz fps benim için yeterli, 28 üzdü sadece :) anti aliasing kapatınca oda düzelir umarım

Bugün cihazı görmeye gittim, resim ve videolarda gördüğümden dahada şık gözüküyormuş... calısanlarda yanımdaydılar sohbet ediyorduk.... tablet moduna alıp ekranı iyice geriye yasladıgımda bianda ekran karardı, telefondaki en düşük parlaklık gibi düşünün, hiçbirşey görünemeyecek kadar karanlık oldu.... Sadece ekranı en geriye yasladıgımda oluyordu cihaz standın üstündeydi... Çalışanlar güç tasarrufu modu fln diyip heyecanlandılar, sanırım mıknatıs vardı standın altında ekran oyüzden kararmış olabilir yinede bukadar hassas olmaları korkutuyor

Galiba nvidia experience olabilir doğrudur... Hata olayını fazla anlamadım ama sanırım şu, hali hazırda bir sürücü yüklüyken 2. bir sürücüyü yüklemeye kalkıştıgımda benim pc'deki programda hatalar vermeye baslıyordu.... bahsettiğiniz aynı şey ise, format atma olasılıgı olmakla beraber, sürücü kaldırma programları kullanıp tüm gpu sürücülerini temizleyip bastan temiz kurulum yapınca sorunu çözüyordum....

biraz garip cümleler kurdum galiba ama kısaca teşekkürler tekrar

• Daha önce notebook ultrabook deneyimim olmadıgı için, şimdilik tek çekincem ürünün bozulması işte, çok hassaslar. Mesela büyük ihtimalle pil ömrü kısalıcak geri kalan hayatını prize baglı olarak kullanıcam fln gibi düşünceler sardı, sanırım pilide değişmiyor... Şahsen ürünü açıp temizleyemeyeceğim içinde, zamanla tozlandıgında daha çok ısınıp daha çok ses çıkartma olaylarıylada karsılasabilirim... O ekran menteşelerinin bozulması gevşemesi, ekranın oluşturabileceği sorunlar gibi aklıma takılan şeyler çoğaldı :) Aksine ürünüde çok beğendim, parasını hakediyor...

Oyun oynadıgımda büyük ihtimalle sıcaklık değerlerini hep takip ederim, soğutucuda alabilirim bir şekilde idare ederim aslında, Hem dotayı oynayıp hemde diğer işlevlerini kullanmak gerçekten büyük lüx güzel bir hayal

Kısaca hiç bu tür cihaz deneyimim olmadıgı için endişeliyim... Yarın birgün bir sorunla karsılastıgımda ''ben demiştim'' diyenler çok olucak çünkü

• Ciddi düşünüyorum bu ürünü. Siz nasıl yüzede on indirim aldınız? Ayrıca üründen memnun musunuz ? İlk intiba nedir ?? Son soru hb den aldıgınızda ürünün garantisi nasıl oluyor ? Lenovo servis garantili degil mi

Edit

Çoğunlukla adobe premiere sony vegas photshop ve nadiren autocad kullanıcam işimi görür mü arkdaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce vatan gece indiriminden 3400 e almıştım. şu an 3300 e satıyor vatan. bekleyenler kaçırmasın derim ama fiyat daha da düşer mi belli olmaz..

www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo 80TY002QTX yoga 710 core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, lenovo yoga 710 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-710-core-i7-6500u-2-5ghz-8gb-256gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html

• Hocam cok tesekkürler aldım bir adet..

• Arkadaşlar ben benim yoga 710'a hiçbir bluetooth hoparlörü bağlayamıyorum.Hemen görüyor eşleştiriyor fakat kesinlikle sesi hoparlörden vermiyor.Bunu mediamarktTaki bütün bluetooth hoparlörlerle denedim.

Bilgisayar kesinlikle blueotooth hoparlörlerden ses vermiyor.Blueotooth hoparlör kullanan varmı neden böyle bişey yaşıyorum acaba win 10 sorunumu bilen varsa çok mutlu olurum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

Arkadaşlar ben benim yoga 710'a hiçbir bluetooth hoparlörü bağlayamıyorum.Hemen görüyor eşleştiriyor fakat kesinlikle sesi hoparlörden vermiyor.Bunu mediamarktTaki bütün bluetooth hoparlörlerle denedim.

Bilgisayar kesinlikle blueotooth hoparlörlerden ses vermiyor.Blueotooth hoparlör kullanan varmı neden böyle bişey yaşıyorum acaba win 10 sorunumu bilen varsa çok mutlu olurum???

saatin yanındaki hoparlör simgesini sağ tıklarsanız "kayıttan yürütme aygıtları" diye bir seçenek var. bunu açtığınızda bluetooth hoparlörün varsayılan olarak seçili olması lazım. seçili değilse ses alamazsınız.

Lenovo Yoga 710 14' Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

• hocam işte malesef onu devrevdışı konumundan kullanılabilir konuma getiremiyordum geri verdim kolonu(jbl charge3) ama şimdi yine soundbar almayı düşünüyorum ama onlarda bluetooth ile bğlanıyormuş ne yapıcam hiç bilmiyorum.
  • remilyan kullanıcısına yanıt

yukarıdaki resimdeki gibi görünüyor bende bluetooth bağlantıları ve ona bağlan demem hiçbir şeyi değiştirmiyor:(((

1.si hocam öncelikle hangi soundbarı aldın ki bende düşünüyorum bu hafta almayı?
    2.si ise ne yaparak bağladın en azından benim nerede bilgisayarım sorun yaratıyor anlayayım?

• BREATH kullanıcısına yanıt
    ses sistemime bağlı bluetooth alıcıyı eşleştirdim biraz önce. sorunsuz çalışıyor. sizdeki gibi ses sistemi kulaklık olarak gözüküyor ama bağlantı ve ses kalitesi sorunsuz. bende logitech z5500 ses sistemi ve buna optik olarak bağlı philips aea2700 bluetooth adaptör var.

• Vatanda gece indirimine girmiş 3349 tl almak isteyen kaçırmasın.
    www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo 80TY002QTX yoga 710 core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, lenovo yoga 710 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-710-core-i7-6500u-2-5ghz-8gb-256gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html

• Bende Lenova yoga 710 düşünüyorum 1 haftadır araştırıyorum özellikler müthiş. Vatanda şu an 3.899 TL gözüküyor
    Hepsiburada.com da 3.689 TL en iyi fiyat bu gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_Kara

Bende Lenova yoga 710 düşünüyorum 1 haftadır araştırıyorum özellikler müthiş. Vatanda şu an 3.899 TL gözüküyor
    Hepsiburada.com da 3.689 TL en iyi fiyat bu gözüküyor

bu fiyatlara sakın almayın. vatan 22:00-6:00 arası indirimleri takip edin. en düşük 3300 e sattı vatan. 3900 e satarak keriz avlamaya çalışıyor.
  • Selamlar herkese bende bugün labtobu alarak aranıza katıldım. Benim laptopta ekranda 3 yerde küçük çapta sızmalar var, sizin ekranlarda durumlar nasıl kontrol eden var mı ? Beni şuan için çok rahatsız etmediği için henüz servise vs göndermeyi düşünmüyorum. Bu arada fan için bilgi veren arkadaşa teşekkürler. :)
  • Bu makinanin 8gb rami onboard mi, bos slotu varmi ram arttirmak istesek yapabiliyormuyuz?
    Asus ux310uq ya gidiyor aklim
    8 gb ram on board 1 adet bos slotu var 512gb m.2 ssd var fiyatlarida ayni gibi sizce hangisini secmeliyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.