Şimdi Ara

Lenovo Yoga 710 Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstediğim arada 1-2 oyun oynayayım, harici ekran kart olsun, hafif olsun, gezinirken kasmasın. Oynayacağım oyunlar en fazla Dota 2 olur gibi, ps4 olduğu için oyunları daha çok oradan oynuyorum. 2si1 arada olması artı olur. Lenovo Yoga 710 yerine alternatifiniz var mı yada bu cihazı kullanan, tavsiye edecek olan var mı? Teşekkürler.

• Merhaba
    Geçen sene 2016'da yani Lenovo yoga 700'i araştırmış,incelemiştim çok. Yoga 710'a baktım bir ara fiyatı çok yüksek (dolar yüzünden). Ama güzel cihaz özelliklerine göre.
    https://www.youtube.com/watch?v=kuIDaRi0SZ0

Ben Lenovo Yoga 900 aldım. (5000 tl idi). Özellikler iyi, ama başıma gelen durumu aktarayım. Genel olarak bilgisayar modunda kullanırım. Tablet moduna çevirirken çatladı hafif.Menteşelerin dolayı. Böyle melez ürünlerin sorunu bu dostum narin yapısı var. Sorun Lenovo Türkiye
    garantisinin bitmesine 12 ay var. Kullanıcı hatası deyip ekran değişimine 2000 tl para isityorlar. 5000 tl satın al,2000 tl para isTİyorlar. (tam bir komedi)
    Cihaz çalışıyor idare ediyorum böyle mecburen.Tablet modunu kapattım.Klavyeden iş görüyoruz.
    Sana tavsiyem 2'si bir arada ürün alma. Normal ultrabook almalısın(öneri)
    Xiaomi Air 13.3'e bak derim.Sahibinden.com da sıfır kapaşı kutu satıyorlar (3000 TL ort.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataymagic -- 7 Ağustos 2017; 1:6:14 >

• cagataymagic C kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sorunlu olduğunu bilmiyordum... Cihazın sorunundan çok yetkili servisin tutumu daha vahim... Lenovo Yoga'dan vazgeçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nereden23 -- 7 Ağustos 2017; 10:13:5 >
  • nereden23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne aldınız? Ben de xps 13,15 ve yoga 720-910-920 arasında gidip geliyorum.
  • Yoga ürünler, tasarım olarak gerçekten güzel ürünler. Ancak tasarımına aldanıp ürünü almaya kalkışmayın. cagataymagic de dediği gibi Yoga cihazların parça fiyatları aşırı derecede pahalı. Üründe en küçük bir arıza olsa dahi en az 300 - 400 TL' yi gözden çıkarın ayrıca Yoga serilerinin genelinde servis kapağı yok Parça yükseltmesi yapmak isterseniz cihazın garanti kapsamı dışında kalma ihtimalini göze almanız gerekir.

cagataymagic bilgisayarını düşürmediysen, sıvı teması yoksa sadece menteşelerde sorun varsa. Tüketici Hakem Heyetine başvurmanı tavsiye ederim. Hemen hemen tüm markaların ürünlerinde kronik menteşe sorunu yaşanmakta, Hakem heyetine başvurursan kesin kazanırsın. Para iadesi veya muadil ürün talep edebilirsin haberin olsun.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-520-core-i5-8250u-1-6ghz-4gb-256gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html

Bugun itibariyle aldigim bilgisayardir henuz inceleme firsatim olmadi. Kdv indiriminden aldim. Tecrubelerimi aktaricam genellikle kotu yorumlar yazilmis gibi bakalim hayirlisi umarim sorun cikarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.