Şimdi Ara

Lenovo Yoga C740-15IML 6863 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
6.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim kargom bugün dağıtıma çıkmış ama 250 nits olduğunu öğrenince almaktan vazgeçtim. Durumu Hepsiburada ile görüştüm ve kargoyu teslim almadan iade edeceğim. Bakalım belki 14 inc olanını alırım. En azından o 300 nits parlaklığa sahip. Birde neden hemen hemen tüm ülkelere 500 nits de bizde satılan 250 nits?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novicem -- 29 Ocak 2020; 13:30:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novicem

Benim kargom bugün dağıtıma çıkmış ama 250 nits olduğunu öğrenince almaktan vazgeçtim. Durumu Hepsiburada ile görüştüm ve kargoyu teslim almadan iade edeceğim. Bakalım belki 14 inc olanını alırım. En azından o 300 nits parlaklığa sahip. Birde neden hemen hemen tüm ülkelere 500 nits de bizde satılan 250 nits?
    Benim iş için kullanacağım hocam bana 15.6 inç minimum seviye ve numerik tuş takımı ihtiyç. hatta kafayı bozup sırf 17.3+numerik diye gaming alacaktım. Sizin yerinizde olsam 250-300 nits arası pek fark olacağını sanmam amazondan vs 500 nits olan model almaya çalışırdım. 300 nits olayına da dikkat edin lenovo türkiye bu cihaz için de 500 nits diyor resmi sitesinde.
  • Laptop geldi. 250 nits de olsa gayet başarılı. Ben memnun kaldım. Sessiz ve hızlı. Zaten oyun amaçlı alsam başka bilgisayar bakardım. Bu fiyata bence harika. 10/15bin versem kafaya yakardım ama sonuçta 7binlik bir bilgisayar cokda yüksek beklentide de olmamak lazım. Ama yine söylüyorum bu fiyata alınabilecek en iyi laptop bence.
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    500 nit olanın linkini paylaşır mısınız fiyatı daha uygunsa eğer oradan sipariş verelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: californication82

Laptop geldi. 250 nits de olsa gayet başarılı. Ben memnun kaldım. Sessiz ve hızlı. Zaten oyun amaçlı alsam başka bilgisayar bakardım. Bu fiyata bence harika. 10/15bin versem kafaya yakardım ama sonuçta 7binlik bir bilgisayar cokda yüksek beklentide de olmamak lazım. Ama yine söylüyorum bu fiyata alınabilecek en iyi laptop bence.
    Ben de dünden beri kullanıyorum, ekran parlaklığı az evet, gün ışığında açık havada zorlar mı evet ama onun dışında, jilet gibi makine. Tasarımı olsun, hızı olsun donanımı olsun malzeme kalitesi klavyesi hoparlörü 10/10 cihaz bence. Verdiğim paranın tam karşılığı.
    Hocam yanına başka bir bilgisayar koyup beyaz sayfa açar mısınız? sizde de sarımtrak mı beyaz renkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

500 nit olanın linkini paylaşır mısınız fiyatı daha uygunsa eğer oradan sipariş verelim.
    bilgim yok hocam yurtdışı versiyonları genelde 500 nits araştırıp bulabilirsiniz. Ama yurtdışı cihazlarda da türkçe klavye sorun oluyor bilginiz olsun.
  • Teknosada baktım fiyatlar oldukça yüksek.
    6999 9999 ve 10999 idi. Bu ürünün fiyatı iyi yani, tr başka sitede daha ucuzu varsa alınabilir gibi duruyor. Ancak şu ekran parlaklığı konusu düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

Teknosada baktım fiyatlar oldukça yüksek.
    6999 9999 ve 10999 idi. Bu ürünün fiyatı iyi yani, tr başka sitede daha ucuzu varsa alınabilir gibi duruyor. Ancak şu ekran parlaklığı konusu düşündürüyor.
    Hocam şuan yoga ile yazıyorum standart oda ışığında parlaklık %60da ideal kullanıyorum. Gündüz ışık alan perdesiz odada %90 ideal oluyor. kafede açık havada %100 bir tık zayıf kalabilir. bunun dışında cihaz mermi gibi. Açılış hızı işlem hızı kullanım rahatlığı vs mükemmel. Microsoft hello ile tam uyumlu parmak izi okuyucu ile 6-7 saniyede masaüstünüz şifreli giriş ile hazır hale geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

Ben de dünden beri kullanıyorum, ekran parlaklığı az evet, gün ışığında açık havada zorlar mı evet ama onun dışında, jilet gibi makine. Tasarımı olsun, hızı olsun donanımı olsun malzeme kalitesi klavyesi hoparlörü 10/10 cihaz bence. Verdiğim paranın tam karşılığı.
    Hocam yanına başka bir bilgisayar koyup beyaz sayfa açar mısınız? sizde de sarımtrak mı beyaz renkler

Alıntıları Göster
    Aynen. Biraz sarımtırak ekran. Ama çokta problem değil. Öyle rahatsız edici bir seviyede değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

Hocam şuan yoga ile yazıyorum standart oda ışığında parlaklık %60da ideal kullanıyorum. Gündüz ışık alan perdesiz odada %90 ideal oluyor. kafede açık havada %100 bir tık zayıf kalabilir. bunun dışında cihaz mermi gibi. Açılış hızı işlem hızı kullanım rahatlığı vs mükemmel. Microsoft hello ile tam uyumlu parmak izi okuyucu ile 6-7 saniyede masaüstünüz şifreli giriş ile hazır hale geliyor

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.
    Hepsiburada'dan mı aldınız?
    Nit değeri 250 sanırım?

• Macbook alırım daha iyi bunu alacağıma

• aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Macbook dokunmatik olsa...

• 500 nit ekrana sahip olan Türkiye'de satılıyor mu?

• demircim kullanıcısına yanıt
    Ben de onu arıyorum. Hatta bu ürünü aynı özellikleri ile internette başka satan satıcı da bulamadım.
  • Bu bilgisayarın içine ayrıca 1TB hdd takılıyor mu?

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Lenovo Türkiye'de bu modelin sadece 250 nit olanını satıyor. https://psref.lenovo.com sitesine bakıldığında Türkiye için 81TD000ATX ve 81TD000BTX diye iki model üretildiğini, ikisinin de 250 nit olduğu görülüypr. Aynı modelin 14 inc olanı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 300 nit olarak satışa sunulmuş. Ama onda da lenovo Tütkiye için sadece 8 GB ram li modelini üretmiş. Bu seride ram ler anakarta lehimli olduğundan yükseltilemiyor.
  • novicem N kullanıcısına yanıt
    Hatta dolby vision ses ve 1 TB ssd harddisk diyor.
    Acaba bu özelliklerde olan modelini bu tr fiyatında (6800 TL civarı) bulabilir miyiz ki?

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Bulunabileceğini sanmıyorum hele hele bu fiyata... Zaten Türkiye için öyle bir model de üretilmemiş. Türkiye'de tam olarak 500 nit parlaklık ve dolby vision destekli ekrana sahip, 16 GB ram li, 10. nesil i7 işlemcili ve 512 GB ssd li model olarak yoga c940 var. Ama o da şu anda vatan da 10.534 lira. Hepsiburada da i5 işlemcilisi hemen hemen aynı fiyat (10.499lira).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novicem -- 30 Ocak 2020; 20:53:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.