media markt LENOVO 82A300C6TX/ YOGA Slim 7/ i7-1165G7/ 16GB RAM/ 1TB SSD/ 14" Full-HD/ Win10 Home Laptop Slate Gri https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_82a300c6tx-yoga-slim-7-i7-1165g7-16gb-ram-1tb-ssd-14-full-hd-win10-home-laptop-slate-gri-1217163.htmlBu fiyatlarda ki bilgisayarlar ne kadar sıcak fırsat tartışılır ama ihtiyacı olan için çok iyi fırsat en ucuz 19.000₺ Not : Slim 7 Pro değil bilginiz olsun arada ekran ve kasa kalitesi dışında çok fark yok. akakçe : akakce.com Lenovo Yoga Slim 7 82A300C6TX i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD Iris Xe Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-yoga-slim-7-82a300c6tx-i7-1165g7-16-gb-1-tb-ssd-iris-xe-graphics-14-full-hd-notebook-fiyati,1352853185.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 20 Ocak 2022; 11:30:22 > |
Lenovo Yoga Slim 7 i7/16GB/1TB 13.999₺ (Mediamarkt)
-
-
ultrabook almak isteyenlere güzel bir macbook air alternatifi. -
Bende 1 senedir M1 MacBook Air kullaniyorum ihtiyacim olan programlar MacOs'ta olmadigi icin Windows cihazi arayisina girdim en mantiklisi bu urun gibi duruyor.
-
Neden dual boot yapmıyorsunuz? (Bootcamp ile)
-
Yok M1 MacBook’larda Bootcamp yok paralles diye bir program satın alman lazım o da 1100₺ hafıza da 256GB olunca ikisi bir arada sıkıntı oluyor verim alamıyorsun.
-
Macbook air alternatifi olduğunu pek sanmıyorum fakat değerlendirilebilir gibi. -
Ekran küçük malesef. -
işlemcisini sevmedim 4 veya 6 çekirdekli olması lazım. ryzen 7 4700u olsaydı daha iyiydi
-
bunun ryzen 7 4800u işlemcili olan versiyonunu mart'tan beri kullanıyorum. macbook air m1'de iş için kullandığım yazılımları kullanamayacağım için almıştım. neredeyse eksiksiz bir makine.
-
Nalet mediamarkt bunun uhd versiyonunu 7300e almıştık iptal etmişti yaklaşık 1.5 sene önce -
Sadece sansli bi arkadasa yolladiydi -
hakem heyetine çek gönderdik diye yalan dolan cevap vermişlerdi. hakem heyeti de hiç araştırmadan media markt ı haklı buldu.
-
Hakem heyeti tam tersine aşırı şekilde müşteri lehine karar veriyor genelde sizin şansınıza mı öyle oldu acaba? Ben de konuya mediamarket iptal edebilir demek için girmiştim.
-
Bu cihazın creator serisi i7 10750h 1650 ekran kartli 15
6 inç olanı dün vatanda 14.500 liraydı tam alicaktim düşünürken 21.999 a yükseldi o cihaz ram ve SSD yukseltilebilir şekildeydi. -
ben de hakem heyetine güvenirdim ama media markt hiçbir kanıt göstermeden yalan söyleyerek haklı çıktı. sadece ben değil onlarca kişi de haksız bulundu aynı üründe.
-
Ne yazmışlar?
-
ürün stoklarda yoktu vs. iptal edildikten sonra 2 katı fiyattan satılmaya devam etti.
iptal sonrası müşteriye hediye çeki gönderildi dedi mediamarkt. 2 ay hediye çeki almak için uğraşmıştım hep olumsuz dönülmüş olmasına rağmen böyle yazıldı hakem heyetine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X