Bildirim
Lenovo z5 pro
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ben olsam o takozu almazdım(piline göre ağır ve kalın). Ayrıca lenovo pek yazılım desteği vermiyor verdiği yazılımın hatalarını bile düzeltmiyor. Xiaomi arayüzüyle probleminiz yoksa niye tekrar xiaomi bakmıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim azizim lenovodan hemen vazgeçtim :) arayüz problemim yok fakat hevesim kırıldı,5 saat civarı gidiyordu batarya servise gitti geldi hala aynı sorun,satıcı elimde başka yok dedi değiştirmedi bende iade ettim.Şu anda alternatif bakıyorum birazda,nubia x baya hoşuma gitti.Nubia x hakkında bi bilgin var mı hocam -
Rica ederim :) Maalesef nubia hakkında bilgim yok. Galiba çerçevesi az olan telefonlardan başka telefon ilginizi çekmiyor. O yüzden ben hiçbir şey önermemeliyim aslında :( Benim için redmi 5 plus'ın çerçevesi bile yeterli. Dolayısı ile başka cevaplar gelmesini umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 28 Kasım 2018; 14:25:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X