2) Cpu Kullanımı %30 Lara kadar çıkıyor bunu nasıl düşürürüm?
3)Pes 14 ü Düşük kalitede oynuyorum ama nba 2k14 ü High ta oynuyorum. Bunun nedeni nedir?
Ve Daha verimli çalışması için ne yapmam gerekir?
Şimdiden Teşekkürler
up
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sorularına bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışacağım. 1-) Ekran kartı güncelleştirmelerini kesinlikle yapmanı öneririm.Her güncelllemede yeni bir eksiği götürülüyor ve daha iyi performans vermesi sağlanıyor.Şiddetle tavsiye ediyorum. 2-)Yeni aldığın için laptopta kurulu ve genelde bizlerin kullanmadığı ek program dosya vs.. oluyor o yüzdendir.Sıkıntı olmaz sanırsam.
3-) Gelgelelim ürünün en kötü (benim gördüğüm) ekran kartı modeli iyi fakat keşke 64 bit (verdiğin adresteki üründe 64 yazıyor.)değilde 128 bit olanımı alsaydın.Pes 14 ü kasmasıda çok büyük ihtimalle bu yüzden. 740m modelinin hem 64 bit hemde 128 bit olan serileri var ve genelde 64 bit olan kullanılıyor.128 bit olan kullanıcılarda böyle bir sıkıntı olmayacaktır.Benim laptobumda 540m var 128 bit ve pes 14 ü en yüksekte oynuyorum ve kasmıyor.
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA :)
birdoB
kullanıcısına yanıt
Belki oyunu intel ekran kartıyla açıyorsundur. Yüksek olanı seç öyle aç.
Ekran kartı güncellemesi yaparken açıklamaları oku. İnan çoğu zaman senle alakasız şeyleri yüklüyorsun. Fakat ilk güncellemeyi mutlaka yap.