Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: birsumavisi

Merhabalar
    Kingston Hyperx serisi 120 gb ssd aldım ve yolda geliyor.
    Bu ssd'yi kendim taksam garanti öler mi?
    Ayrıca içindeki 1 tb lik hdd çıkartıp oraya ssd takacağım ve çıkardığım 1tb'yi disk kutusuna yerleştirip portatif olarak kullanmayı planlıyorum.
    Kısacası 120 gb lik ve kendi montajım bir sorun çıkarır mı?

Ssd takınca garanti öler.
    Neden dvd-rw'in yerine takmıyorsun.

Dostum Vatan bilgisayar müşteri hizmetleri SSD'yi kendiniz takabilirsiniz dedi??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Merhabalar
    Kingston Hyperx serisi 120 gb ssd aldım ve yolda geliyor.
    Bu ssd'yi kendim taksam garanti öler mi?
    Ayrıca içindeki 1 tb lik hdd çıkartıp oraya ssd takacağım ve çıkardığım 1tb'yi disk kutusuna yerleştirip portatif olarak kullanmayı planlıyorum.
    Kısacası 120 gb lik ve kendi montajım bir sorun çıkarır mı?

Ssd takınca garanti öler.
    Neden dvd-rw'in yerine takmıyorsun.

Dostum Vatan bilgisayar müşteri hizmetleri SSD'yi kendiniz takabilirsiniz dedi??

Diyebilir vatan.
    Ama garanti bozulur.Yine de için rahat etsin bir konuş lenovo müş. hizmetleriyle.

• Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    Niye fark olsun ki.
  • Fark olur tabi ki DVD soketi sata2 hızında çalıştırır,ssd'yi hdd soketine hdd DVD yerine takmalısın.
  • Z510 ile ilgili bir soru soracağım. Ekran kartı Nvidia GeForce 740M fakat, CPU-Z programı ile baktığmda Intel HD Graphics 4600 gözüküyor. Nedenine bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Z510 ile ilgili bir soru soracağım. Ekran kartı Nvidia GeForce 740M fakat, CPU-Z programı ile baktığmda Intel HD Graphics 4600 gözüküyor. Nedenine bilen var mı ?

Dostum çünkü gt 740 performans gerekli programlarda otomatik çalışır. Bu tür kafana takılan donanımsal yazılımsal bir sorun varsa sor cevaplarım. Fakat bende bugün alıcam laptop hakkında bir kaç görüşünü yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

quote:

Z510 ile ilgili bir soru soracağım. Ekran kartı Nvidia GeForce 740M fakat, CPU-Z programı ile baktığmda Intel HD Graphics 4600 gözüküyor. Nedenine bilen var mı ?

Dostum çünkü gt 740 performans gerekli programlarda otomatik çalışır. Bu tür kafana takılan donanımsal yazılımsal bir sorun varsa sor cevaplarım. Fakat bende bugün alıcam laptop hakkında bir kaç görüşünü yaz

Tamam haklısınız sanırım, ayarlarına baktığımda otomatik gibi bir ayar vardı. Sanırım normal internet kullanımında dahili ekran kartını kullanıyor :) Bir an ürün hatalı diye korkmuştum. Şu an sorun yok, yedek alıyorum sessiz bir şekilde ve fazla ısınma yok neredeyse yok denecek kadar, fan çalışma sesi de duyulmuyor. Yedek kurduğum programlar ile birlikte 60 gb falan tuttu, harici diske alıyorum.

• Anlamadığım durum, dxdiag da iki ekran kartı da gözükmesi gerekmiyor mu ? Ben de sadece Intel 4600 görünüyor. Ancak GPU-Z programı ile her kisi de gözüküyor. Anlamadım gitti :) Ama aygıt yöneticisinde her ikisi de görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 16 Aralık 2013; 15:33:11 >
  • quote:

Anlamadığım durum, dxdiag da iki ekran kartı da gözükmesi gerekmiyor mu ? Ben de sadece Intel 4600 görünüyor. Ancak GPU-Z programı ile her kisi de gözüküyor. Anlamadım gitti :) Ama aygıt yöneticisinde her ikisi de görünüyor.

O an hangisi aktifse onu görürsün. Oyun oynarken gt etkinleşir fakat oyun oynarkende göremezsin aygıtı. Takma kafana aygıt yöneticisinde yüklü görünüyorsa o donanım vardır pc nizde. Ha inanmıyorsan pc yi açıp bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı siyah diye aldım, şimdi fark ettim kahverengi imiş :). Beyaz rengini alacaktım, siyah dışında renk yok dediler. Eve geldim rengine siyah zemin üzerinde bir daha bakınca kahverengi olduğunu fark ettim.
  • Bende z500 almayı düşünüyorum ama bu gt645m ve 740m arasında gidip geliyorum 645m ler biraz daha pahalı hangisini almalıyım beyler oyun için kullanacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift kart sistemlerde dxdiag'da daima dahili kart görünür.
  • aklınızda soru işaretleri varsa GPU-z kurun bakın.. küçücük program alttaki comboda her 2 ekran kartıda gözüküyor.. ayrıca kontrol panelden aygıt yöneticisine(device manager) girilerekte görülebilir.. (tabi ekran kart sürücüleri düzgün yüklendiyse)

GPU-z hem ekran kartlarının kaç bit oldugunu görmek içinde en hızlı yöntemdir.. bir ara sürüyle 64bit 740m satıldı.. bu z510larda 64 bitse paranıza yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

aklınızda soru işaretleri varsa GPU-z kurun bakın.. küçücük program alttaki comboda her 2 ekran kartıda gözüküyor.. ayrıca kontrol panelden aygıt yöneticisine(device manager) girilerekte görülebilir.. (tabi ekran kart sürücüleri düzgün yüklendiyse)

GPU-z hem ekran kartlarının kaç bit oldugunu görmek içinde en hızlı yöntemdir.. bir ara sürüyle 64bit 740m satıldı.. bu z510larda 64 bitse paranıza yazık

Benim cihaz ekran kartı 64 bit ama, pek oyun oynamıyorum sadece iş amaçlı kullanıyorum. Visual Studio 2012, Sql Server 2012 gibi programları sorunsuz çalıştırıyor. Benim için önemli olan bu :)

• Kingston HyperX 120 gb ssd aldım dun aksam z500 üme ugraştım ve taktım
    Hızlı mı degıl mı
    Bu konu hakkında bır sey demek ıstemıyorum
    Sadece şunu bilin
    Power tuşuna basarken kronometre tut 6 - 7 saniye sonra chormeye tıklıyosun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • lenovo z500 youcamexe yanyana dizin haası diye bir şey alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Sistem geri yükleme yapayim derken hesabim silindi geri getirmenin yolu yok mh dosyalar falann gitti ..

• quote:

Kingston HyperX 120 gb ssd aldım dun aksam z500 üme ugraştım ve taktım
    Hızlı mı degıl mı
    Sadece şunu bilin
    Power tuşuna basarken kronometre tut 6 - 7 saniye sonra chormeye tıklıyosun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Garanti sorun çıkarır mı acep, hdd'yi ne yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceteris Paribus -- 21 Aralık 2013; 1:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

quote:

Hızlı mı degıl mı
    Sadece şunu bilin

Laptopu bize yollicaksınız incelicez ve sonrasında size ssd teklifi yapıcaz ve bizim dediklerimizn dışında asla kabul etmeyiz dedi
    bende sağol kardeş dedim sonra da taktım
    cihaz şu an garanti dışı yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

quote:

Hızlı mı degıl mı
    Sadece şunu bilin

Laptopu bize yollicaksınız incelicez ve sonrasında size ssd teklifi yapıcaz ve bizim dediklerimizn dışında asla kabul etmeyiz dedi
    bende sağol kardeş dedim sonra da taktım
    cihaz şu an garanti dışı yani

Aman yerler onların ssd teklifini.Nereden aldın hocam?

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.