Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

quote:

Orijinalden alıntı: birsumavisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birsumavisi

Kingston HyperX 120 gb ssd aldım dun aksam z500 üme ugraştım ve taktım
    Hızlı mı degıl mı
    Bu konu hakkında bır sey demek ıstemıyorum
    Sadece şunu bilin
    Power tuşuna basarken kronometre tut 6 - 7 saniye sonra chormeye tıklıyosun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Garanti sorun çıkarır mı acep, hdd'yi ne yaptın?

Laptopu bize yollicaksınız incelicez ve sonrasında size ssd teklifi yapıcaz ve bizim dediklerimizn dışında asla kabul etmeyiz dedi
    bende sağol kardeş dedim sonra da taktım
    cihaz şu an garanti dışı yani

Aman yerler onların ssd teklifini.Nereden aldın hocam?

Vatan'dan
    1650 TL
    1 yıl olucak

• birsumavisi B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ssd'yi nerden aldigini sormustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam ssd'yi nerden aldigini sormustum.

Novabazar 266tl 12 taksit
  • arkadaşlar kolay gelsin bende z510 aldım ancak win8 olduğu için win7 geçiş yapmak istiyorum
    lakin bir türlü boot ekranı gelmedi yada bios bu konu bilgisi olan arkadaşlar cevap bekliyorum
  • Z510 kullanıyorum ancak bluetooth bir türlü çalışıyor gözüktüğü halde eşleşen cihaz ile dosya göndermiyor ayrıca dosya da atmıyor. Sebebi ne olabilir ?
  • Çok önemli bir soru soracağım. Ben cihazı geçen hafta, 14 Aralık tarihinde aldım. Ancak garanti durumunu sorguladığımda, garanti başlangıç tarihi 18 Ekim 2013 görünüyor. Ben aldığın cihaz acaba başka biri tarafından mı kullanılmış olabilir mi ? Yani sıfır diye bana başka ürün mü sattılar acaba ? Lütfen acil yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 21 Aralık 2013; 17:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Çok önemli bir soru soracağım. Ben cihazı geçen hafta, 14 Aralık tarihinde aldım. Ancak garanti durumunu sorguladığımda, garanti başlangıç tarihi 18 Ekim 2013 görünüyor. Ben aldığın cihaz acaba başka biri tarafından mı kullanılmış olabilir mi ? Yani sıfır diye bana başka ürün mü sattılar acaba ? Lütfen acil yardım.

Aynı sorun ben de farklı bir üründe Blakberryde olmuştu, servisler cihazların Türkiye'ye giriş tarihini bildikleri için veri tabanlarında o gözüküyormuş fatura üzerinde ki tarih asıl tarihtir onu kaybetmeyin demişlerdi bana. Sizde arayıp sorun muhtemelen böyle bir durum var sizde de.
  • Lenovo z500 almayı düşünüyorum arkadaşlar. Memnun musunuz? Ayrıca sorunsuz serisi hangisi link atabilirmisiniz. Ürunu peşin elden alacagım ınsallah. Vatan, ıstanbulbılısım falan artık her neyse. Bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim :)

• quote:

Z510 kullanıyorum ancak bluetooth bir türlü çalışıyor gözüktüğü halde eşleşen cihaz ile dosya göndermiyor ayrıca dosya da atmıyor. Sebebi ne olabilir ?

Benzer sıkıntıyı ben de z500 ile yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Z510 kullanıyorum ancak bluetooth bir türlü çalışıyor gözüktüğü halde eşleşen cihaz ile dosya göndermiyor ayrıca dosya da atmıyor. Sebebi ne olabilir ?

Benzer sıkıntıyı ben de z500 ile yaşıyorum.

Geçen gün driver güncelledim çalıştı. Ama bilgisayar yavaşladı. Bir bluetooth driver dosyası nasıl yaklaşık 400 mb olabiliyor anlamış değilim.

Windows 8 kullanıyorum, güncelleştirme yapmadım. Bluetooth sağ tuş ayarları aç kısımndan, paylaşılan klasör sekmesine gelince orada "alma penceresini aç" diye bir seçenek var onu tıkladıktan sonra, bluetooth ile dosya gönderdiğim zaman problemsiz olarak dosya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 23 Aralık 2013; 14:08:22 >

• BordooMaavi kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş, shipped date 18 Ekim 2013 yazıyor, cihazın kutusunda. Teşekkürler tekrardan.
  • Benim hoşuma gitti bu laptop alsam mı önerirmisiniz?
  • 645 M Modelini Kullanan Varsa Oyunlarda Kaç FPS Aldığını Yazabilir Mi
  • quote:

Evet öyleymiş, shipped date 18 Ekim 2013 yazıyor, cihazın kutusunda. Teşekkürler tekrardan.

Rica ederim
  • Bu aralar kampanya yapan var mı arkadaşlar 1700 TL altında pek rastlamadım Z500'e
  • Bazen num lock tuşu açık iken sanki kapalı gibi çalışıyor. Kapalı iken de açık gibi çalışıyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. Siz de böyle bir sorun oldu mu?

• quote:

Bazen num lock tuşu açık iken sanki kapalı gibi çalışıyor. Kapalı iken de açık gibi çalışıyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. Siz de böyle bir sorun oldu mu?

Bios son yükseltme işlemini yaptınız mı? Yaptıysanız bios ayarlarını varsayılan ayarlara döndürün, kaydedin. Tekrar bios menüye girin kişiselleştirdikten sonra kaydedip windows ortamında ki etkisine bakın. Sorun devam ediyorsa klavye sürücülerini kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Problemin devam etmesi ya soruna yol açan farklı bir yazılım kurulu ( windows sistemi dahil ) ya da donanımınız fiziksel bir sorun yaşıyor demek olabilir.
  • Arkadaşlar aranıza Lenovo Z500 59-377485 alarak bugun katılmış bulunmaktayım. Hadi hayırlısı diyelim :)
  • z500 için çıkan son bios update dosyasını indirdim windows üzerinden yapıldığı için açdım. güncelledim ve yeniden başlattım. Buraya kadar herşey normal bios güncellendi z500 deki fn tuş olayı düzeldi. Daha sonra başka bi sebebten dolayı. bios update yaptığım tarihten daha önceki bir tarihe sistem geri yükleme yaptım.
    şuanda bios güncel gözüküyor ve fn tuş kombinasyonu eski haline(bir önceki bios sürümündeki haline) dönmüş durumda. Bios sürümü güncel gözüktüğü içinde tekrar güncelleme yapmıyorm .s alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Arkadaşlar aranıza Lenovo Z500 59-377485 alarak bugun katılmış bulunmaktayım. Hadi hayırlısı diyelim :)

Arkadaşlar bu versiyonda ssd var fakat ben bilgisayarımdan bu 8gblık ssd yi göremiyorum. Nasıl görürüm?
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.