Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derman42

z500 için çıkan son bios update dosyasını indirdim windows üzerinden yapıldığı için açdım. güncelledim ve yeniden başlattım. Buraya kadar herşey normal bios güncellendi z500 deki fn tuş olayı düzeldi. Daha sonra başka bi sebebten dolayı. bios update yaptığım tarihten daha önceki bir tarihe sistem geri yükleme yaptım.
    şuanda bios güncel gözüküyor ve fn tuş kombinasyonu eski haline(bir önceki bios sürümündeki haline) dönmüş durumda. Bios sürümü güncel gözüktüğü içinde tekrar güncelleme yapmıyorm .s alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.

Bios ayarlarında hotkey modu disable olması gerekiyor bi bakar misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

aklınızda soru işaretleri varsa GPU-z kurun bakın.. küçücük program alttaki comboda her 2 ekran kartıda gözüküyor.. ayrıca kontrol panelden aygıt yöneticisine(device manager) girilerekte görülebilir.. (tabi ekran kart sürücüleri düzgün yüklendiyse)

GPU-z hem ekran kartlarının kaç bit oldugunu görmek içinde en hızlı yöntemdir.. bir ara sürüyle 64bit 740m satıldı.. bu z510larda 64 bitse paranıza yazık

bende z500 64 bit pc var oynatmadıgı oyun yok cok agir oyunlarda bile 30 fps nin altına hic dusmuyor neredeyse test etmeden bisey yapmadan 64 bitmis dandiktir deyip gecme bence
  • Merhaba, bir soru soracağım. Bellek modulu Z510 cihazda 4 tane mi ? Programda 4 tane görünüyor. Ben 4gb + 2 gb ram var. 4gb daha rem almayı düşünüyorum. 10 gb olarak görür mü ? Bir de servis dışında ben kendim ram taksam, garanti dışına mı çıkar ?
  • Şimdi baktım program ile 4 adet Ram modülü görünüyor. İki tanesi boş. Yakında 4 gb ddr3 ram alacağım. Toplam da 10 gb olacak. Yaza doğru da ssd disk alırım tamamdır.
  • 4+4 yapsanız daha sağlıklı olur sanırım

• Ordusporizm kullanıcısına yanıt
    İndirim olabilir daha. Ben Z510 kullanıyorum.
  • arkadaşlar 2 hafta belki daha fazla zamandır dizüstünü açmadım haliyle şarj kendi kendine boşalmış. prize takıp doldurmak istediğimde hep yüzde 7 kullanılabilir prize takılı doluyor uyarısı var ama saatler geçmesine rağmen değişen bir şey yok. prize takmadan bilgisayar açılmıyor artık ve şarj oldugunu da düşünmüyorum açıkcası

sorun nedir neden böyle oldu acaba ? not : bilgisayar 3 ay oluyor alalı . 2 hafta açmadım diye durduğu yerde bataryası ölmüş olabilir mi ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 29 Aralık 2013; 0:48:52 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı yeniden başlatınca durum düzeldi mi ? Halen aynı mı ?
  • @AERN bikaç defa yeniden başlattım hatta kapatıp açtım değişen hiçbir şey yok hep aynı durumda . sanırım arızalandı ama çok saçma bir durum bu kadar kolay olmamalı doğru düzgün de kullandıgım yoktu zaten bilgisayarı
  • Batarya ike ilgili bir sorun vardır. Garantisi var mıydı?
  • Beyler oyun oynamak için uygunmudur bu battlefield 4 fifa 14 oynayacağım rahat takılmadan çalıştırır mı ? Birde hangi modelini önerirsiniz bir sürü modeli var herhalde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arves TR

Beyler oyun oynamak için uygunmudur bu battlefield 4 fifa 14 oynayacağım rahat takılmadan çalıştırır mı ? Birde hangi modelini önerirsiniz bir sürü modeli var herhalde ?

BF4ü denemedim bilmiyorum ama Fifa 14'ü çok rahat oynarsınız.
  • Bu model alınır mı?
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-z500-59-352521-notebook-fiyati,37880.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gadirlili kullanıcısına yanıt
    Alinirda stoklarda yok o fiyata bulamazsin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarja Takılı Değilken Kullanınca % 20 Lere Geldi Mi Hard disk Sesi Gibi Cızırtı Çıkıyor Sizdede Öyle Mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterMorgan. -- 30 Aralık 2013; 22:42:36 >
  • Numlock tuşu yanlış çalışan var mı ? Yani numlock aktif değilken (ışık yanmıyorken), rakamların aktif olduğu. Win 8.1 kurunca oldu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

quote:

Beyler oyun oynamak için uygunmudur bu battlefield 4 fifa 14 oynayacağım rahat takılmadan çalıştırır mı ? Birde hangi modelini önerirsiniz bir sürü modeli var herhalde ?

Sağol
  • quote:

quote:

Sağol
  • quote:

quote:

quote:

Sağol

hocam ben de lenovo ideapad z500'te bf4 oynuyorum.

eski bilgisayarımda(hp pavilion dv6 model 4 senelik bir aletti) servera bağlanması 5 dakika sürüyordu. zaten bu nedenle bilgisayar değiştirdim, şimdi z500'te 2 dakikada bağlanıyor. o da oyunu açtıktan sonraki ilk seferde. sonraki harita değişimlerinde belki 1 dakika sürüyor.

takılma yok ancak fps çok yüksek diyemeyeceğim. 20-30 arası değişiyor. 20'nin altına bile inebiliyor. fakat insan gözü için çok sıkıntı yaratan rakamlar değil bunlar. yine hiçbir şekilde kesintisiz ve duraksız bir görüntü izliyorsunuz. fakat bi 40-50 olsaydı gerçekten çok daha smooth birgörüntü olabilirdi diye düşünüyorum. geçen gün ekran kartı severler sohbet konusunda birisi GTX 600 küsür bi şey ekran kartıyla 70 fpsden aşağı almadığını söylemişti. ama öyle manyak ekran kartlı oyun bilgisayarı alırsanız fiyatı da ona göre olur tabi. ha bu arada benim oyunu bütün grafikler ve özellikleri yüksek'te oynadığımı belirtmemde de yarar var. siz medium'da oynarsanız fps hatırı sayılır derecede artabilir diye inanıyorum.

ısınma sorunu olarak hiçbir şey yaşamadım. hp'de fanlar öyle sesli çalışıyordu ve makina öyle ısınıyordu ki... bi sorun varsa da ben farkında değilim. yani benim gibi hp'den geçen biri için z500 yetti ama sizi bilemem

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.