Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende de windows 8.1 'e geçtikten sonra pc ile android telefon arasında dosya alışverişi yapamıyorum.
    Tüm sürücüler günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

quote:

Orijinalden alıntı: Arves TR

Beyler oyun oynamak için uygunmudur bu battlefield 4 fifa 14 oynayacağım rahat takılmadan çalıştırır mı ? Birde hangi modelini önerirsiniz bir sürü modeli var herhalde ?

BF4ü denemedim bilmiyorum ama Fifa 14'ü çok rahat oynarsınız.

FİFA 14 tüm ayarlar highta 4x MSAA ve VSYNC açık bir şekilde sabit 60 FPS veriyor.

BF4'te ise son çözünürlük High-Medium karışımı 4x MSAA ve AF'de ortalama 30 FPS Verdi.Ayarları High ve Ultra karışımı yapıp AF ve AA kapatıncada ortalama yine 30 FPS verdi yani AA ve AF kartı baya bir zorluyor bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 6 Şubat 2014; 3:23:39 >

• Yok mudur 128 bit i5 laptop 1600 tlye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Directx31

quote:

quote:

Beyler oyun oynamak için uygunmudur bu battlefield 4 fifa 14 oynayacağım rahat takılmadan çalıştırır mı ? Birde hangi modelini önerirsiniz bir sürü modeli var herhalde ?

FİFA 14 tüm ayarlar highta 4x MSAA ve VSYNC açık bir şekilde sabit 60 FPS veriyor.

BF4'te ise son çözünürlük High-Medium karışımı 4x MSAA ve AF'de ortalama 30 FPS Verdi.Ayarları High ve Ultra karışımı yapıp AF ve AA kapatıncada ortalama yine 30 FPS verdi yani AA ve AF kartı baya bir zorluyor bu oyunda

Benden baya yüksek fps alıyorsun.
    Bf 4'ü single mı oynuyorsun?İşlemci i7 mİ?Bir de oc var mı ekran kartında?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: Directx31

quote:

quote:

Benden baya yüksek fps alıyorsun.
    Bf 4'ü single mı oynuyorsun?İşlemci i7 mİ?Bir de oc var mı ekran kartında?

Evet single oynadım.Torrentten çekmiştim.İşlemci i5.Oc yok. Ancak kaliteli bir soğutucu var

• Anladım ben multi 45 50 fps ile oynuyorum.med hıgh karışık aa,af kapalı
  • lenovo alacağınıza gidin paranızı çöpe atın çok net. hp den kaçalım diye aldık resmen hp yi özletti arattı bize.
  • A.C. kullanıcısına yanıt
    Çoook güzel makina.Core i7 lisinden kullanıyorum.Tek çektiğim sıkıntı win 8.1 sonrası ısınma oldu.2 kere denedim.Kendi recoverysinden ve CD den temiz kurulumdan sonra 8.1 güncellemesi ile aynı sorunlar devam etti.Win8 ile misler gibi kullanıyorum. NUMLOCK tuşunun ters çalışmasıda win8.1 kaynaklı,yukarda bir arkadaş sormuş..
  • Merhaba arkadaşlar ben de bir z500 kullanıcısıyım. Yaklaşık 6 aydır bilgisayarımla birlikte Asus GX810 gaming mause kullanıyorum ancak son ıkı gundur ılgınc bır durumla karsılastım. Mause'um ımlecı hareket etmıyor ama sag ve sol tık çalısıyor. Pildendir diye düşündüm pili değiştirdim gene olmadı. Sonra mause bozuktur diye düşündüm ancak usbden cıkarıp takıyorum mause u yaklasık 5 dk normal calısıyor sonra gıdıyor. Daha once usb de guc tasarrufu durumları ıle ılgılı sorun yasamıstım klavye taktıgımda zaman sonra bır yerde bır bılgı gorup bılgısayardan usb ayarlarıyla ılgılı bır sey degıstırmıstım duzelmıstı ancak sımdı o ayarları da bulamıyorum. Mause 'un bozulmus olma ıhtımalı cok dusuk baska bılgısayarlarda calısıyor. Sebebini yapmam gerekenı soylersenız cok mutlu olurum.

İyi gunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.C.

lenovo alacağınıza gidin paranızı çöpe atın çok net. hp den kaçalım diye aldık resmen hp yi özletti arattı bize.

Ben lenovo dizüstü bilgisayarımdan gayet memnunum. Hp dizüstü bilgisyarımdan da memnunum. İkiside beklentilerimin büyük bölümünü karşılıyorlar. Paramı çöpe atmış gibi hiç hissetmedim. Belkide bu konuda biraz şanslıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cass93

Merhaba arkadaşlar ben de bir z500 kullanıcısıyım. Yaklaşık 6 aydır bilgisayarımla birlikte Asus GX810 gaming mause kullanıyorum ancak son ıkı gundur ılgınc bır durumla karsılastım. Mause'um ımlecı hareket etmıyor ama sag ve sol tık çalısıyor. Pildendir diye düşündüm pili değiştirdim gene olmadı. Sonra mause bozuktur diye düşündüm ancak usbden cıkarıp takıyorum mause u yaklasık 5 dk normal calısıyor sonra gıdıyor. Daha once usb de guc tasarrufu durumları ıle ılgılı sorun yasamıstım klavye taktıgımda zaman sonra bır yerde bır bılgı gorup bılgısayardan usb ayarlarıyla ılgılı bır sey degıstırmıstım duzelmıstı ancak sımdı o ayarları da bulamıyorum. Mause 'un bozulmus olma ıhtımalı cok dusuk baska bılgısayarlarda calısıyor. Sebebini yapmam gerekenı soylersenız cok mutlu olurum.

İyi gunler

Konuda bununla ilgili yazışmalar mevcuttu. Nasıl çözülmüştü tam hatırlayamadım. Sanırım usb 3.0 sürücülerinin yüklenmesi gerekiyordu. Tam emin olamadım. Siz en iyisi önce usb 3.0 sürücülerini yükleyin. Olmazsa konuda küçük bir araştırma yapın oda olmadı bir çaresine bakarız

• country1 kullanıcısına yanıt
    ikinci el mi arıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

quote:

Merhaba arkadaşlar ben de bir z500 kullanıcısıyım. Yaklaşık 6 aydır bilgisayarımla birlikte Asus GX810 gaming mause kullanıyorum ancak son ıkı gundur ılgınc bır durumla karsılastım. Mause'um ımlecı hareket etmıyor ama sag ve sol tık çalısıyor. Pildendir diye düşündüm pili değiştirdim gene olmadı. Sonra mause bozuktur diye düşündüm ancak usbden cıkarıp takıyorum mause u yaklasık 5 dk normal calısıyor sonra gıdıyor. Daha once usb de guc tasarrufu durumları ıle ılgılı sorun yasamıstım klavye taktıgımda zaman sonra bır yerde bır bılgı gorup bılgısayardan usb ayarlarıyla ılgılı bır sey degıstırmıstım duzelmıstı ancak sımdı o ayarları da bulamıyorum. Mause 'un bozulmus olma ıhtımalı cok dusuk baska bılgısayarlarda calısıyor. Sebebini yapmam gerekenı soylersenız cok mutlu olurum.

İyi gunler

Konuda bununla ilgili yazışmalar mevcuttu. Nasıl çözülmüştü tam hatırlayamadım. Sanırım usb 3.0 sürücülerinin yüklenmesi gerekiyordu. Tam emin olamadım. Siz en iyisi önce usb 3.0 sürücülerini yükleyin. Olmazsa konuda küçük bir araştırma yapın oda olmadı bir çaresine bakarız

dostum lenovo sitesinde windows 8 için usb 3.0 sürücüleri yayınlanmamış. Windows kurulumuyla yuklenıyor kullanıcının ekstra bır sey yapmasına gerek yok dıyor. Forumda da baktım bıraz ancak goremedım benzer sey. Aklında bır sey varsa paylasırsan cok sevınırım.

• quote:

dostum lenovo sitesinde windows 8 için usb 3.0 sürücüleri yayınlanmamış. Windows kurulumuyla yuklenıyor kullanıcının ekstra bır sey yapmasına gerek yok dıyor. Forumda da baktım bıraz ancak goremedım benzer sey. Aklında bır sey varsa paylasırsan cok sevınırım.

Dediğim gibi net hatırladığım birşey yok ama konuşulmuştu. Sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?
  • arkadaşlar bende z500 ilk seriden var.İ5-6gb-gt645-1tb hdd olan model.Ne yaptıysam intel widi display kruamadım pc ye daha önceden kurup kullanan var mı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunuma hala çare bulamadım ne denedıysem olmadı delırmek uzereyım. Çalışan mause bir sure sonra hareket etmıyor sebebını bılen lutfen yardım etsın
  • bugun attigim format sonrasi pc acilirken microsoft hesabimin sifresini girmeden pc acilmiyor.bunu nasil kaldirabiliriz?
    ilk aldigimda boyle birsey yoktu formattan sonra oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajmel Efkar

bugun attigim format sonrasi pc acilirken microsoft hesabimin sifresini girmeden pc acilmiyor.bunu nasil kaldirabiliriz?

ilk kurarken hesaba microsoft hesabınla girdiysen sürekli istiyor herşeyi denedim çözemedim o işi :( İnternet bağlantısız bile girsen istiyor en son girilen şifreyi.

Yeni - microsoft hesapsız - bir kullanıcı oluşturup, eski kullanıcı hesabını kaldırırsan durum çözülebilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: amet42

quote:

Orijinalden alıntı: Ajmel Efkar

bugun attigim format sonrasi pc acilirken microsoft hesabimin sifresini girmeden pc acilmiyor.bunu nasil kaldirabiliriz?

ilk kurarken hesaba microsoft hesabınla girdiysen sürekli istiyor herşeyi denedim çözemedim o işi :( İnternet bağlantısız bile girsen istiyor en son girilen şifreyi.

Yeni - microsoft hesapsız - bir kullanıcı oluşturup, eski kullanıcı hesabını kaldırırsan durum çözülebilir diye düşünüyorum

Ayarlar kısmından kullanıcalara girip yerel hesaba geç dediğinde sorunu çözülüyor arkadaşım;)

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.