Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cass93

Arkadaşlar sorunuma hala çare bulamadım ne denedıysem olmadı delırmek uzereyım. Çalışan mause bir sure sonra hareket etmıyor sebebını bılen lutfen yardım etsın

Biraz geç gördüm, sorunun çözümü yazacağım şeyse çoktan çözmüşsündür. Pili değiştirmeyi dene, bazen pil az kaldığında birkaç saniye sonra kopuyor bağlantı
  • ÇOK TUHAF SORUN :

Normal internette dolanırken kablolu kullandığım internetim kesildi.İlk başta bunun modemden oldugunu sanmıştım.Ancak diğer bilgisayarımdan internete girebiliyordum.Daha sonra kabloları kontrol ettim.Leptopa bağladıgım iki kabloda çalışmazken masaütünde iki kabloda çalışıyordu.
    Yani kablolarda sorun yok.Daha sonra sistem geri dönüşüm yapmak istedim ancak sistem geri dönüşüm yapılacak bir tarih yoktu oradanda bir çözüm alamadım.
    Sonra one-key 'den sistemimi tamamen sıfırladım sonra internet kablolarını denedim yine çözüm alamadım.İnternettende baktım birkaç çözüme ancak olmadı.
    Ağ bağdaştırıcısına baktıgımda resimdeki görüldüğü gibi yerel ağ bağlantısını göremedim.Ayrıca resimde kablo takılı vaziyette.Lenovonun sitesinden driverini indirdim yine olmadı.
    Sizce ne yapılmalı şaştım kaldım .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLLabLe -- 1 Mayıs 2014; 23:44:47 >

• Beyler Z500'e FullHD ekran taktırmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enverates

Beyler Z500'e FullHD ekran taktırmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

Ben de istiyorum bunu fakat garantinin dolmasını bekliyorum.

Mesut Çevik bir deneme yaptı ve paylaştı fakat başarısız bir deneme oldu.

Pek araştırmadım ben.Belki yabancı sitelerde bunu deneyenler vardır z500 için.
  • Ekran berbat hocam ben bir kaç pc servisine danıştım tamam dediler ama okulun bitmesini bekliyorum... Panel uyumsuzlukları çok oluyor ama z510 da full hd ekran var ben onun panelinin z500 de çalışacağını düşünüyorum.
  • quote:

Ekran berbat hocam ben bir kaç pc servisine danıştım tamam dediler ama okulun bitmesini bekliyorum... Panel uyumsuzlukları çok oluyor ama z510 da full hd ekran var ben onun panelinin z500 de çalışacağını düşünüyorum.

Benim de çözünürlük çok gözüme batıyor telefonlar bile 4k'ya geçti bu ne yahu

http://laptopustasi.com/lenovo-lcd-ekran-panel/lenovo-ideapad-z500-lcd-ekran-panel/223486

şöyle bir şey buldum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Acayip Adamm -- 13 Mayıs 2014; 1:21:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Ekran berbat hocam ben bir kaç pc servisine danıştım tamam dediler ama okulun bitmesini bekliyorum... Panel uyumsuzlukları çok oluyor ama z510 da full hd ekran var ben onun panelinin z500 de çalışacağını düşünüyorum.

Benim de çözünürlük çok gözüme batıyor telefonlar bile 4k'ya geçti bu ne yahu

http://laptopustasi.com/lenovo-lcd-ekran-panel/lenovo-ideapad-z500-lcd-ekran-panel/223486

şöyle bir şey buldum ama

Aynen... İrtibatta kalalım hocam.

• arkadaşlar merhaba bende z500 kullanıyorum win8 işletim sisteminden win7 e çevirdim ve kolay ekran yöneticim çalşmıyor yani f1 e bastıgımda ekran ses kapatma resminin çıkması gerekiyor işlev var ama resim çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • bu başlarda aldığımız Z500 ile sonradan çıkan Z510 arasındaki fark nedir arkadaşlar ? 510'un işlemcisi yeni nesil mi olay ne ?
  • arkadaşlar maksimum ram ne kadar takılabılıyor bılgısı olan var mı bende kı model 3632qm i7 li model
  • Arkadaşlar bende dün aldım z500 6gb ram i olanı ve şuan çok memnunum oyun oynarken kısa süre ısınma yaşıyor ve funlar hemen soğutuyor
    Klavyesine çok memnun kaldım ve hızıda güzel şuan sadece 1 oyun deneme şansım oldu oda lol herşeyi çok yüksek ayarlardayken 150 fps de oynuyorum
    dediğim gibi kısa bi ısınma oluyor ama onuda soğutuyor ve bi arkadaş cpu yu sormuş internet sekmelerini açınca ard arda 20 tane falan açtım 6 ydı galiba
    hız olarak da ideal tükenmeden almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: febrois

Arkadaşlar bende dün aldım z500 6gb ram i olanı ve şuan çok memnunum oyun oynarken kısa süre ısınma yaşıyor ve funlar hemen soğutuyor
    Klavyesine çok memnun kaldım ve hızıda güzel şuan sadece 1 oyun deneme şansım oldu oda lol herşeyi çok yüksek ayarlardayken 150 fps de oynuyorum
    dediğim gibi kısa bi ısınma oluyor ama onuda soğutuyor ve bi arkadaş cpu yu sormuş internet sekmelerini açınca ard arda 20 tane falan açtım 6 ydı galiba
    hız olarak da ideal tükenmeden almanızı tavsiye ederim

Bu laptoptan mı bahsediyorsunuz hocam ?

http://www.vatanbilgisayar.com/z500-notebook-core-i5-3230m-26ghz-6gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--notebook-bilgisayar.html?srt=UP

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim bu bilgisayar indirimdeymiş şuan dediklerine göre 2.400 den düşmüş ben pek inanmadım ha güzel bilgisayar ama 2.400 edecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Aynen kardeşim bu bilgisayar indirimdeymiş şuan dediklerine göre 2.400 den düşmüş ben pek inanmadım ha güzel bilgisayar ama 2.400 edecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum

Bende 2500 edecek bir pc olduğunu düşünmüyorum ama şu haliyle (1500 tl) gayet iyi bir bilgisayar.Eksik sayarsak bence göze batan tek eksiği 3.nesil olan işlemcisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

Bende 2500 edecek bir pc olduğunu düşünmüyorum ama şu haliyle (1500 tl) gayet iyi bir bilgisayar.Eksik sayarsak bence göze batan tek eksiği 3.nesil olan işlemcisi

Aynen öyle bende 1 hafta falan bakındım ucuz ve iyi olan bişey en uygunu buydu hatta bundan daha pahalı olanlarından bile daha iyi ben lenovo y530 kullanıyodum bundan önce 2.kez anakartı yandı dedim artık yeter senin ömrün bitmiş bununda aynı olaya dönmesinden korkmuyor değilim lenovonun anakartları bana hep biraz dandik geldi şahsi görüşüm tabi :)

• Klavyeden cikan tuslari geri nasil takabilirim acaba arkadaslar ?

• Bu Pc yi almanızı tavsiye etmem bendede Z500 i7 var cok sıkıntılı yanları var benim için en çok sıkıntılı tarafı çok ısınması ve dış tarafının plastik gibi olması yani cok dandik bir dış tasarımı var zaten orta alt kısmı çatladı cok dayanıksız gün geçtikçe o çatlama oluşan bölme cm cm büyüyür :(
  • Arkadaşlar HD Tune ile baktığımda "Calibration Rety Count" hatası gözüküyor acaba bilgisayarı garantiye yollamalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4F8D9AAC -- 22 Temmuz 2014; 18:20:32 >
  • Lenovo z500 laptopu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve hiç bir şikayetim olmadı taki şu son bir haftaya kadar. Öncelikli sorunum ses ile ilgili. bilgisayarı açıyorum bir dizi açığ izleyeceğim ses gelmiyor müzik açıyorum ses yok. Yeniden başlatıyorum pcyi ses düzeliyor. Bazen yeniden başlatsam da düzelmiyor. SEs kartını güncelledim ama gene bana mısın demedi. Çözünlerinizi bekliyorum.

İkinci konu ise wifi. 1 senedir aynı odada aynı masada kullandığım ve hiç problem yaşamadığım leptopumla son bir haftadır wifi ağında inanılmaz problemler yaşıyorum. Sürekli kopuyor, bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor.

Umarım çözümleri vardır. Teşekkürler şimdiden.
  • arkadaşlar KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE z500 akıl karı değil 200-300 tl ekleyip samsung alınn LENOVO pişmanlıktır fiyatına aldanıp aldım aldığımdan beri sorun sakın almayınnn

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.