Şimdi Ara

Lenovo z5070-432064 model bilgisayar değişimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar 21 mayıs 2015 tarihinde gittigidiyorda bir mağazadan lenovo z5070-432064 model bilgisayar satın aldım. Aynı bilgisayar bimeks, teknosa vb firmalarda 2750 tl civarında idi. Bende gittigidiyor dan hediye çeki ile beraber 2000 tl ye aldım. Ürünü aldıktan sonra toucpad sorunu oluşmaya başladı lenovo garantiye gönderdim üst paneli komple değiştirip geri gönderdiler fakat sorun yine devam etti bende ikinci kez ürünü yine gönderdim , Lenovo bana ürünü değiştirebilirsiniz diyor bende tamam dedim ama ürünü aldığınız yere götürüp değiştireceksiniz diyor aldığım yer olan gittigidiyor daki mağaza piyasadan çekilmiş bundan dolayı da distribütör olan armada değiştirecek diyor. Armada yı aradım kontrol etti tamam ürünü değiştiririz ama bu üründen elimizde yok diyor farklı bir ürün göndeririz diyor. Sıkıntı olan ise şu ana ne gibi ürün gönderirler ilgili kişiye sorduğumda stokta ne varsa onu göndeririz diyorlar siz ne önerirsiniz, ne yapmalıyım konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler ise çok memnun olurum.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.