Şimdi Ara

Lenovo z5070 Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar yaşadığım bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Lenovo z5070 Marka laptopuma format atamıyorum.Başlangıçta cd takmama rağmen
    ekrana sadece lenovo yazısı geliyor ve masaüstü açılıyor.Herhangi bir tuşa basın ibaresini göremiyorum.Suan da windows 8.1 yüklü bu nedenle çok basit oyunlarda dahil hatalar ve takılmalarla karşılaşıyorum.Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pawnee

Herkese iyi forumlar,
    Arkadaşlar yaşadığım bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Lenovo z5070 Marka laptopuma format atamıyorum.Başlangıçta cd takmama rağmen
    ekrana sadece lenovo yazısı geliyor ve masaüstü açılıyor.Herhangi bir tuşa basın ibaresini göremiyorum.Suan da windows 8.1 yüklü bu nedenle çok basit oyunlarda dahil hatalar ve takılmalarla karşılaşıyorum.Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

Güç tuşuna bastığında anında FN ve F2 tuşuna baş bios ayarlarına gir orda boot başlığı var. Sırayla boot etme cihazları sırası mevcut orda 1. Sırada cd rom seçili olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proportions -- 1 Kasım 2014; 0:42:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm iyi akşamlar aranızda yeniyim arkadaşlar 3 gün önce lenovo z50-70 laptop aldım win8 yerine win7 format attım vga driver haricinde tüm driverler yüklendi ama vga driver sistem gereksinimleri yeterli değil sorunu veriyor bana yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karma_karışık

slm iyi akşamlar aranızda yeniyim arkadaşlar 3 gün önce lenovo z50-70 laptop aldım win8 yerine win7 format attım vga driver haricinde tüm driverler yüklendi ama vga driver sistem gereksinimleri yeterli değil sorunu veriyor bana yardımcı olursanız sevinirim

Bende de var suan aynisi win 7 kurdugumda ayni hatayi aldim. windows 8.1 i indirip kurdum. Sorunsuz yukledim driverlarini ki yaninda gelen cd uzerinde for 8.1 icin yaziyor zaten.
  • bu sorunu halletim ama başka bir sorun ile karşılaştım format dan sonra sizde de böle sıkıntı oldumu oldu ise ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim linkde konu açmıştım bakabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_102283108/f_//tm.htm#102313283
  • arkadaşlar aldığınız bilgisayar 4.nesil işlemciye ve yeni nesil az enerji tüketen nvidia ekran kartı serisinden bir ekran kartına sahip. Dolayısıyla bilgisayar çok güncel. Bu demektir ki sizde güncel olmalısınız.

Win8 i sevdiğimden değil ama gittikçe seviyorum mereti win7 gibi kullanışlı olmayabilir ama win7 den daha akıllı olduğu kesin. Bazen kendi yaptığı işlemler beni hayrete düşürüyor.

Win8 yükleyip keyfini çıkarın derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.