Şimdi Ara

lenovo z5070 önerilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/lenovo-z5070-59432152-i5-4210u-17ghz-8gb-1tb8gbsshd-4gb-840m-156-windows-81-notebook/10533398

Bana uygun geldi. Her türlü yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Eksileri artıları nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Çok oyun canavarı değilim. Sims 3 metin 2 veya en çok GTA 4 oynarım. Beni 5 yıl idare edebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı paraya asus x550jk ve victor g451 gibi gtx850m ekran kartlı modeller alınıyor.oyun performansları daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 19 Aralık 2014; 20:17:35 >
  • Sabit diski 1 TB olan bi model bulamadım dediklerinizden. Yardımcı olursanız sevinirim. Hem bu modelin ne eksisi var ki? Oyun bilgisayarı aramıyorum zaten.

• Up up cevap verecek yok mu?

• Viktorda istediginiz gibi ozellestirebiliyorsunuz pc depoda dell inspiron 3542 nin istediginoz gibi bir modeli vardi

• Adresini verdiğim z5070 için ne söylersiniz.

• ratherbedr R kullanıcısına yanıt
    hocam victor da +40 dolar a 1tb hdd seçebiliyorsunuz.illa 1tb hdd isterseniz öyle yapabilirsiniz.açıkçası en kolay karşılanacak ihtiyaç depolama notebookda.çünkü ekran kartı ve genellikle işlemci(victor-monster gibi bazı markalar dışında) değişimi yapılamıyor.ama depolama için 1tb harici hdd 150-200 liraya kolaylıkla bulunabilen bir donanım.bu yüzden hem de 5 yıl kullanma gibi amaç varken böyle düşünmeniz yararınıza olur.

oyun bilgisayarları sadece oyunları açmıyor.herşeyi yapabiliyorsunuz üstte açıkladığım gibi eğer uzun süre idare edecek birşey arıyorsanız en mantıklısı gtx850m li bir notebook almak.yeni çıkan oyunlar sürekli daha iyi donanım istiyor.bu da eski donanımın ömrünü kısaltıyor bir nevi.ayrıca oyun notebooklarından aşağı kalmayacak bir ağırlığı var.benim makine bile 2.5 kg iken 3.2kg olması şaşırttı beni.

bu arada z5070 e gelirsek açıkçası 1900 lirayı hak edecek donanımı yok.işlemci i5-4210u+gt840m+768p ekran 1900 lira etmez.ya işlemci i7-4700u olacaktı, ya ekran kartı gtx850m olacaktı ya da ekran full hd olacaktı ki parasını haketsin donanım olarak.fiyatı açıklayacak tek şey windows olması.o da orjinali bile ücretsiz alınabiliyor(öğrenciler için dreamspark ile) yani şu fiyata sınıfta kaldı benden. i5-4200u+gt840m 4gb ram ve 500hdd ile 1500 liraya satılan asus vardı.karşılaştırınca fark ortada.

full hd ekranlı versiyonu vardı bu modelin ama fiyatı bilmiyorum.fiyat uyarsa ona bakın en kötü.umarım açıklayıcı olabilmişimdir.aradaki farkı düşünün yine de karar sizin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim. Bunları öğrendiğim iyi oldu. Sağolsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.