Şimdi Ara

lenovo z510 iyimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyun oynamak için (lol en iyi ayarlarda) lenovo z510 iyimidir o fiyata bu bilgisayardan daha iyisi varmidir ? Tavsiyelerini bekliyorum...
    Birde z510 kullanan arkadaşlar oyun oynarken ısınma yapıyormu ? bilgisayar, bazı bilgisayarlar isinip kapaniyormus bunda öyle olmaz dimi ?
    Birde bundan daha iyisi varsa butcem 2.000 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu laptop un sahibiyim isinma sorunu yok kafan rahat olsun lenovo asus msi bunlarin kalitesine guvenebilirsin

• 2000 Lira bütçeye çok daha KRAL notebook lar var z510 içindeki ekran kartı 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

2000 Lira bütçeye çok daha KRAL notebook lar var z510 içindeki ekran kartı 64 bit

2000tl ye kadar daha krali olan bi tek dell in bi modeli var gosterilen ama onunda islemcisi uygun degil arti dvd eksigi var z510 hybridssd mevcut ama butcesi iyiyse msi ge60 ge70 serisi var 2500 civari.

• http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-core-i5-4200m-250ghz-8gb-1tb-2gb-173-w81-tasinabilir-bilgisayar.html Bu daha iyi ama Casper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 9 Temmuz 2014; 22:56:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

2000 Lira bütçeye çok daha KRAL notebook lar var z510 içindeki ekran kartı 64 bit

ornek verebılır mısın :) ben de arastırıyorum laptop ama lenovonun pilinin cıkarılamaması ve gt740m ekran kartı olması (2bınlıralık laptop ıcın :D) dusunduruyor suan için ama bellı olmaz bakalım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istisnalarKaideyiBozmaz -- 9 Temmuz 2014; 23:03:06 >
  • celebry kullanıcısına yanıt
    Kardeş güncel oyunları oynuyabilir miyim bunla? Makina yada elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım uygun mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Lenovo laptop
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelini orta seviye oynarsin yarisini da high seviyeye yakin high mid seviyesi oynayabilecegin bi ekran karti var ortalama oyunlari kasmadan oynarsin yani cok ust seviye oyunlar icin en az 2500 luk laptoplara bakmalisin.

• İyice kafam karıştı biride z510 kötüleşmiş asus önermiş napicam bilemedim

• Kısacası z510 alma

• http://www.hizlial.com/msi-ge60-2pc-091xtr-apache-i5-4200h-28ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10375711

100 tl puan
    30 tl bkm indirimi
    100 tl yk indirimi var hemen hemen istedigin fiyatlarda. (Birlesiyor mu emin degilim)

• Iresco I kullanıcısına yanıt
    insanların casper a karşı ilginç bi tutumu var ben casper ın o kadar kötü olduğuna inanmıyorum, tanıdığım 4 yıldır daha yeni format attırdı laptop a çocuk söylemesi ayıp bilgisayara kustu ama hala takır takır çalışıyo, ama pc kucak yakıyo o da var bilmiyorum yeni modeller de aynı mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

insanların casper a karşı ilginç bi tutumu var ben casper ın o kadar kötü olduğuna inanmıyorum, tanıdığım 4 yıldır daha yeni format attırdı laptop a çocuk söylemesi ayıp bilgisayara kustu ama hala takır takır çalışıyo, ama pc kucak yakıyo o da var bilmiyorum yeni modeller de aynı mıdır

Casper'a güvenin olmamasının sebebi bu işte . Stabil degil . Artık bu makinalar ne şartlarda üretiliyorsa bazıları sorunsuz cıkıyor bazıları ise sorunlu . Forumda Casper'i yere göge sıgdıramayanı da bulursun yerin dibine sokanı da . Teknoloji zaten şans işi birde casper alırsak başarı yüzdemiz bayağı düşecek Ben de yakın zamanda notebook alacagım ve tercihimi linkini attıgım Asus dan yana kullanacagım . Karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ehp.peker

Beyler oyun oynamak için (lol en iyi ayarlarda) lenovo z510 iyimidir o fiyata bu bilgisayardan daha iyisi varmidir ? Tavsiyelerini bekliyorum...
    Birde z510 kullanan arkadaşlar oyun oynarken ısınma yapıyormu ? bilgisayar, bazı bilgisayarlar isinip kapaniyormus bunda öyle olmaz dimi ?

hocam şimdi en uygunu dell 7537 olarak gözüküyor kasası olsun ekran kartı olsun ama şöyle bir sorun var servisi koçsisteme geçti

dell 7537 ye rakip olabilecekte böyle bir makina var

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-pmu291575

• quote:

Beyler oyun oynamak için (lol en iyi ayarlarda) lenovo z510 iyimidir o fiyata bu bilgisayardan daha iyisi varmidir ? Tavsiyelerini bekliyorum...

2000 TL'ye kadar alınabilecek tek 128 bit ekran kartlı model tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s21w65c-notebook?keyword=s21w65c

• Birde hocam verdiğiniz linkler deki çoğu bilgisayar freedos ben buna windows için bide 160 kusur para vericekmisim herhalde doğru mudur ?

• Beyler bu bilgisayar nasıl MSI GE60 2PC-091XTR Apache i5-4200H 2.8GHz 8GB 1TB 2GB GTX850M 15.6" FreeDOS Notebook alanlar övmüş de övmüş 3 milyardan da 2 milyar kusur e düşmüş ne dersiniz ?

• Beyler buda çok iyimis lol oynamak için yapılmış resmen birde yaninda bedava RP veriyormushttp://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-pmu291575

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehp.peker -- 10 Temmuz 2014; 13:56:28 >
  • quote:

Beyler buda çok iyimis lol oynamak için yapılmış resmen birde yaninda bedava RP veriyormushttp://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-pmu291575

freedos makinaya o kadar para ödeyip işletim sistemi almana gerek yok herhangi bir windows cd siyle işlemi yapabilirsin bilgisayarcılarda internet cafelerde falan satılıyor 3 5 liraya kendim atamam dersende ki atarsın çok basit bir işlemi var bilgisayarcılar 30 tl ye atar

• Z510 64 bit lol ü full de açmaz muhtemelen lol basit oyunda full de zorlar o fiyata en iyi 128 bit GT 750m ekran kartıyla dell 7537 lol ü full de açabilir (lol den ne anlıyonuz arkadaş :) gold da önemli maçta olsan bile bi fırlama çocuk yüzünden oyunu kaybedebiliyorsunuz Türkiye şuan moba takım oyunları oynayacak seviyede değil dünyada ki en küçük playerlar sayesinde :) oyun terk etmeler sürekli küfürleşmeler dine hakaret hepsi var ama cezası yok millet canı sıkıldığında takım oyunu değilmiş gibi direk çıkış yapıp film falan izleyebiliyor sonra şey de güzel millet o kadar bencil olabiliyor ki saçma karakterlerle jung yokken solo top deyip gelene aşırı şekilde küfür edebiliyor reportlasan bile direk ban yemiyor zaten neyse konu bu değil :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.