Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: holymoustache

Bende de i7 li olani var.Daha once bu soruya hayir yok diye cevap vermistim oyle biliyodum.Nerden aciyoruz acaba klavye aydinlatmasini?

Fn+space diye biliyorum. En azından alıp iade ettiğim z500 modelinde böyleydi. Şimdi z510 aldım henüz elime geçmedi ama z500 ile aynıdır muhtemelen klavye aydınlatma kısayolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Orijinalden alıntı: holymoustache

Bende de i7 li olani var.Daha once bu soruya hayir yok diye cevap vermistim oyle biliyodum.Nerden aciyoruz acaba klavye aydinlatmasini?

Fn+space diye biliyorum. En azından alıp iade ettiğim z500 modelinde böyleydi. Şimdi z510 aldım henüz elime geçmedi ama z500 ile aynıdır muhtemelen klavye aydınlatma kısayolu.

Cok heveslenmistim ama olmadi

• touchpad driver kurulum sorunu için tavsiye, formattan sonra hiçbir driverı kurmadan önce synaptic touchpad driverını kurun,önce diğer driverları kurarsanız özellikle de intelinkileri sıkıntı oluyor.
  • arkadaşlar o kadar kişi klavye aydınlatması yok diyo sonra biri çıkıyo var diyo yok işte kardeşim alala :)
    başka sormak istediği sorusu olan varsa sorsun anlatalım..
  • @holymoustache @muzo.muco
    Evet Türkiye'deki modellerde yokmuş. Lenovo Türkiye sitesinde aydınlatmalı klavye ibaresi var, ayrıca daha eski model olan z500 modelinde bile var, ben de buna güvenerek var dedim ve işin kötüsü sipariş verirken de bu umutla sipariş vermiştim. Hayel kırıklığı yaşadım biraz açıkçası ama yapacak bişey yok. Lenovo ayıp etmiş, yurtdışında i5'li modellerde bile ışıklı klavye var iken ayriyetten panel full hd iken Türkiye'deki modellerin bu şekilde olması anlaşılır değil.

Neyse diğer arkadaştan da yanlış bilgilendirne için özür dilerim bu arada.

• Bilgim var kardeşim bende özellikle dikkat ederek aldım ama klavye aydınlatması, gömülü batarya ve 64bitlik ekran kartı canımı sıktı.
    Alan olursa 1900 liradan elden vermeyi düşünüyorum olmassada sağlık olsun :D

http://www.sanalpazar.com/Lenovo-Ideapad-Z510-4.nesil-I7-Islemcili__isp14635467

http://forum.donanimhaber.com/m_86697278/f_//tm.htm#86697278

Burada da reklam yapmış oluyorum ama z510 almak isteyenler olursa 1 aylık sonuçta ben olsam düşünürdüm diye yazıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: azril

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_z510_59391785_notebook?keyword=391785&ref=akakce&v=1.50.2 site güvenilir mi arkadaşlar

ben aynısını aynı siteden aldım hiçbir sorun çıkmadı.2 güne geldi cihaz ve şimdilik sorunsuz.
  • Şu i7'li modelin ekran kartı adam akıllı bir şey olsa ortalığı yıkardı. Neden her zaman bir şey eksik oluyor anlamış değilim.
  • Gençler çok büyük bir sıkıntı oluştu laptopta bilmiorum daha önce kimse yaşadımı ama. Lenovonun sitesinden Z510 için windows 8.1 kurmuştum 64 bit onun driverlerını indirdim. Driverları kurarken bilgisayar kendini kitledi kapattı yeniden açtım klavye filan çalışmıyor sifreyi ekran klavyesinden girdim filan açılıncada masa üstünde sürekli kum saati hiçbir işler yapılmıor. Bir kaç kere yeniden başlattım laptop uyarı verdi sistem gitti diye Fatal error filan yazdı sistemi geçmişe alınca düzeldi ama simdi atıyorum bluetooth driverını hadi bi yükliim dedim aynı şey yine oldu bu sorunla karşılaşan oldumu. Driverları da kontrol ettim kaç sefer doğru driver yani yanlış olsa zaten başta hata hata veriyo.
  • Arkadaşlar, benim aldığım laptop i5 işlemcili olan 500gb + 8 gb ssd modeli, fakat şimdi aklıma yeni geldi, biraz önce aygıt yöneticisinden - disk sürücülerine baktığımda sadece 500gb lık sabit diski gösteriyor. Şimdi ben de bir kıllanma oldu. :S Bu 8gb ssd lık diski nerden görebiliriz?
  • ©em © kullanıcısına yanıt
    Peki bu veya pc depo gibi mağazaların garanti servisleri nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: testereman

Gençler çok büyük bir sıkıntı oluştu laptopta bilmiorum daha önce kimse yaşadımı ama. Lenovonun sitesinden Z510 için windows 8.1 kurmuştum 64 bit onun driverlerını indirdim. Driverları kurarken bilgisayar kendini kitledi kapattı yeniden açtım klavye filan çalışmıyor sifreyi ekran klavyesinden girdim filan açılıncada masa üstünde sürekli kum saati hiçbir işler yapılmıor. Bir kaç kere yeniden başlattım laptop uyarı verdi sistem gitti diye Fatal error filan yazdı sistemi geçmişe alınca düzeldi ama simdi atıyorum bluetooth driverını hadi bi yükliim dedim aynı şey yine oldu bu sorunla karşılaşan oldumu. Driverları da kontrol ettim kaç sefer doğru driver yani yanlış olsa zaten başta hata hata veriyo.

Hocam aynı sorun bende de oldu. Bilgisayarı aldığım akşam ücretsiz olan Comodo İnternet Security programını kurdum, yeniden başlattı ve tekrar açıldığında tuşların hiçbiri basmıyor ve windows hata verip kapanıyordu. Moralim çok bozuldu, geri götürecektim ama bir recovery yapayım dedim. Yaptım, o programı kurmadım, ücretli antivirüs programı satın aldım. 8.1 de güncelledim şimdilik sorun yok gibi ama bakalım hayırlısı artık.

• arkadaşlar merhabalar yeni alacağım bende bu cihazı mesleğimden ötürü autocad kullanıyorum .. acaba bu cihazı kullanan autocad kullanıcısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emntkn

arkadaşlar merhabalar yeni alacağım bende bu cihazı mesleğimden ötürü autocad kullanıyorum .. acaba bu cihazı kullanan autocad kullanıcısı var mı?

Ben kullaniyorum.Gayet stabil sekilde calisiyor.

• Lenovo z510'nu alacak olanlar pcdepoda 1700 liradır laptop..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azril

Peki bu veya pc depo gibi mağazaların garanti servisleri nasıl

garanti lenovonın kendi garantisidir,aldığımız yerle alakalı olduğunu sanmıyorum.bir sorun çıkarsa lenovonun servisi bakacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: West!

Arkadaşlar, benim aldığım laptop i5 işlemcili olan 500gb + 8 gb ssd modeli, fakat şimdi aklıma yeni geldi, biraz önce aygıt yöneticisinden - disk sürücülerine baktığımda sadece 500gb lık sabit diski gösteriyor. Şimdi ben de bir kıllanma oldu. :S Bu 8gb ssd lık diski nerden görebiliriz?

Merhaba, bunu sormuştum. Şu cevabı aldım.

merhaba 8gblık alanlar hibrid disk olarak gelmektedir disk birimi üzerine ayrışmış bellek olarak belirtilmektedir kurulum sonrası ayrı bellek olarak göremezsiniz konu hakkında resmi lenovo servislerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz teşekkürler
  • beyler bende i7 4.nesil var satıyorum daha bir aylık hiçbir sorun yaşamadım forumda bahsedilenler bende olmadı sadece ses ve ekran aydılatma ayarlarında ekran aydınlatması çalışıyor fakat değer (volumetre) düşüp azalmıyo full görünüyo sesde hiçbir problem yok
    1900 e gelecek şekilde istediğiniz yerden satarım alan olursa bilginize autocad 2014 setupu var arşivimde onu kurmuştum rahat çalışıyordu
  • Laptop bugün elime ulaştı fakat açılmıyor. Güç ışıkları dahi yanmıyor pirize takınca.
    Türkiye'de kalan bütün Lenovolar bozuk mu arkadaş ? Ellerinde kalmış ayıplı ürünleri mi satıyorlar nedir ? Daha önce de farklı bir yerden z500 aldım onun da ekranı bozuktu, şimdi gittik başka yerden z510 aldık o açılmıyor bile çıldırıcam. Bunu da iade ettikten sonra lenovodan uzaklaşacağım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 21 Ocak 2014; 12:00:47 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.