Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazda malasef klavye aydinlatmasi yok.Ayrica mat ekran oldugu icin renk canliligi konusunda dezavantajlari da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • holymoustache H kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın için teşekkür ederim hocam. bir de şey soracam ya ben z510 la msı cx61 arasında kaldım sence ne yapmalıyım linki aşağıda
    http://www.pcdepo.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-urun10905.html

Birze Z510'un touchpadini nasıl deaktif ediyoruz. Herhangi bir butonu varmı. Oyun oynarken sıkıntı çıkıyorda onun için takıldığım birşey
  • testereman T kullanıcısına yanıt
    Hocam acikcasi ben cok anlamiyodum bilgisayar islerinden 15 gun oncesine kadar.Teknoloji magazalarinda ki adamlarin dedigine guveniyodum mecbur Hatta ilk baslarda 1800liraya i5 4200u hp kakalamaya calistilar bana.Bide diyolardi ki bu 4. nesil en iyi i5 senin her isini gorur.Neyse uzatmiyim sonra biraz arastirdim ogrendim.Lenovo z510la toshiba a 1cz arasinda kaldim.Toshiba da verdigin linkteki cihazla ayni ozlliklerdeydi.Lenovodan tek eksigi 8gb ssd.Bu durumda bakicagin sey bana gore kasa tipi ve marka guvenilirligi bence.Bende arastirirken MSI oneren bircok kisi gordum ama ben bilmiyorum ki dedigim gibi bu benim bilgisizligimden.Ama ben 15gun once Lenovo'yid a bilmiyodum.Ama ogrendigime gore son zamanlari yukselen markasiymis.Touchpad soruna gelince Klavyeden tek tusla aktif-deaktif edilebilio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holymoustache -- 14 Ocak 2014; 12:05:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim yıllar sonra laptop alıcam lenovo z510 dikkatimi çekti oyun internet pil ve diğer işlerdeki performansı nasıl ayrıca batarya çıkmamasının varsa dezavantajları nedir?

2013 oyunlarını orta ayarlarda 25-35 fps'de oynatır.İnternet ve diğer işler için gayet yeterli.Batarya çıkmamasının,batarya ömrünü biraz olumsuz etkilemesinden başka zararını görmüyorum.Çünkü batarya takılmadan kullanılan notebookların ani elektrik kesintilerinde arızalanma ihtimali yüksektir.Kısaca bataryanın çıktığı bir model de olsa,batarya olmadan kullanım pek doğru değil.

Cevap için çok teşekkür ederim peki o fiyatlara oyunlarda daha iyi performans verecek önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: holymoustache

Hocam acikcasi ben cok anlamiyodum bilgisayar islerinden 15 gun oncesine kadar.Teknoloji magazalarinda ki adamlarin dedigine guveniyodum mecbur Hatta ilk baslarda 1800liraya i5 4200u hp kakalamaya calistilar bana.Bide diyolardi ki bu 4. nesil en iyi i5 senin her isini gorur.Neyse uzatmiyim sonra biraz arastirdim ogrendim.Lenovo z510la toshiba a 1cz arasinda kaldim.Toshiba da verdigin linkteki cihazla ayni ozlliklerdeydi.Lenovodan tek eksigi 8gb ssd.Bu durumda bakicagin sey bana gore kasa tipi ve marka guvenilirligi bence.Bende arastirirken MSI oneren bircok kisi gordum ama ben bilmiyorum ki dedigim gibi bu benim bilgisizligimden.Ama ben 15gun once Lenovo'yid a bilmiyodum.Ama ogrendigime gore son zamanlari yukselen markasiymis.Touchpad soruna gelince Klavyeden tek tusla aktif-deaktif edilebilio.

Teknoloji mağazalarındaki çoğu satış danışmanı teknolojiden bi haber,kalan kısmın yarısı da insanları aldatıyor satış yapmak için maalesef.En iyisi internet çağında forunlardan araştırmak.

• Şu anda notebook fiyatları çok uçuk.1650-1700 TL'ye i7 bulunabiliyordu.Şu anda bırakın i7'yi adam gibi donanıma sahip i5 yok bu fiyata.Ayrıca bu dönemde 1500-1800 TL aralığında piyasaya sürülen ekran kartları 64 bit gt 740m.Yani lenovonun 1400 TL'ye bulunabilen i5 3230m ve gt 645m'li modeli çok daha uygundu oyunlar için.Anlayacağınız abartısız 300-400 TL şişirme var şu an notebooklarda.
  • Bilinmezlik B kullanıcısına yanıt
    Anladım arkadaşım yardımların için teşekkürler :)

• Arkadaşlar 2 aydır kullandığım z510'umu iki gün önce sifirlayip baştan kurdum 2 saat önce gerekli olan (sistem bakım ve güvenlik vs)programlari kuruyor deniyordum. Yeniden baslattim ve tataam,z510'um dondu. Yeniden başlatıyorum masaüstünü açıyorum 2 dakika dolmadan donuyor ve hiçbir sekilde işlem yapılmıyor. Simdi tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Simdiden Teşekkürler.

• Arkadaslar touchpadde iki parmagimi asagi dogru kaydirdigimda sayfa yukari cikiyor.Yukari dogru kaydirdigimda da tam tersi asagi iniyo tabii ki bu ayari terse cevirmenin bir yolu var midir ?

Aslında mantıksal olarak doğru çalışıyor. Ekrana bakarken, o işlemi yaptığında bu şekilde olması bana doğru geldi. Ama touchpade bakarak yaptığımda ters gibi oluyor. Ekrana bakarak çalıştırdığımda doğru çalışıyor.
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben önceden mac kullandığım için öyle alışmışım çok ters geliyodu bana.Yabancı forumlarda buldum.Denetim masasında fare diye aratıp ayarlara girince dokunmatik mat ayarlarından bu ve birçok şey ayarlanabiliyor.Bi bakmanızı öneririm.Şuan tek aradığım şey 2 parmakla tıkladığımda değilde dokunduğumda sağ klik yapması

Tamam teşekkürler.
  • benim pc 4.nesil i5 işlemcili 6gb ram 2 gb ekran kartı son çıkan oyunları medium ayarında oynıyabiliyorum bf4 mesela bunu daha yüksek ayarlara çıkarmak mümkünmü acaba arkadaşlar bu sistemde yoksa anca bu kadarmı destekliyor
  • Arkadaşlar ''Energy Manager -------- ayarlar'' sekmesinden koruma modunu açıyorum, fakat ne zaman bilgisayara res atsam veya kapatıp açsam koruma modu tekrar kapanıyor ve bilgisayar her açıldığında sürekli açmak zorunda kalıyorum. Bunun başka bir yolu olması lazım yoksa kafayı yedirtecek bu program bana....
  • West! kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende de var.Daha once sormustum burdan ama cevap veren cikmadi.

• arkadaşlar araştırma konusu yapında herkez bilsin görsün ne aldığını ana sayfaya yapın yada z510 kullanıcıları demeyin şu başlığa!!

ekran kartı 64 bit üzülmüiştüm öle olmasına şimdi 1500 küsür fiyatta ona da üzüldüm oturup ağlayasım geldi:(

hiç hevesim kalmadı!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo.muco

arkadaşlar araştırma konusu yapında herkez bilsin görsün ne aldığını ana sayfaya yapın yada z510 kullanıcıları demeyin şu başlığa!!

ekran kartı 64 bit üzülmüiştüm öle olmasına şimdi 1500 küsür fiyatta ona da üzüldüm oturup ağlayasım geldi:(

hiç hevesim kalmadı!!

dostum cihaz daha yaygın olarak kullanılmış değil başlık bu şekilde açıldı ki kullananlar kullandıkça yasadığı sorunu veya sorunları burada paylaşarak çözümler getirmeye çalışıyoruz birlikte
  • muzo.muco kullanıcısına yanıt
    Almadan önce bakmadınız mı kaç bit olduğuna, birde siz kaça aldınız?

• Laptobu aldım geldi sorunsuz windows 8.1 kurdum da aklıma şu an şey takılmaya başladı ya bu ram 6 GB ya aynı modelin 8 GBini 160 170 lira fazlaya satıyorlar. Biz dışarıdan 2GB Kingston RAM alıp taksak servisi taktırır mı acaba. Biz taksak garantisi sıkıntıya girer mi ? Bir de bu Z510 un ramleri kaç pinli arkadaşlar bilen var mı
  • Cihazda 4 + 2 GB RAM var. Servise söylerseniz sanırım servis size seçenek sunuyor ve onların sunduğu seçeneklerden bir RAM taktırmanız gerekiyor garantinin devamı için. Yine de tam bilgim yok, sadece böyle okumuştum bir yerde.

Lenovp Z510 sahibi arkadaşlara sorum olacak bir tane. Fiyatlar ay sonuna kadar çok daha uçmazsa alma ihtimalim var bu cihazdan ama bir merakım var. Test sitelerinde falan ekranın mavimsi olduğu söyleniyor. Bu nasıl bir durum? Yani sizin görüşünüze göre ekran performansı nasıl? Mat olduğu için biraz cansız vs. de bu mavimsi olma durumu ne? Buradaki bir kişi bu durumdan dolayı cihazını iade ettiğini söylüyordu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.