Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba Ürünü Freedos alacağım da, Win8 kurarken dikkat etmem gerekenler nelerdir? Nereden yardım alabilirim, teknik servisi ararsam yardımcı olurlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyleykenboyle

Meraba Ürünü Freedos alacağım da, Win8 kurarken dikkat etmem gerekenler nelerdir? Nereden yardım alabilirim, teknik servisi ararsam yardımcı olurlar mı?

lenovo işletim sistemine destek vermez lenovo cihaz için win7 win8 ve win8.1 driverlarını sitesinden zaten yayınlamakta kurulum için desteği windows'tan alabilirsiniz . Onun dışında kurulum yaparken ahım şahım dikkat edilecek bir durum söz konusu olmaz elinizde kurulum dvd si varsa sürücünüze takıp kolayca kurulum yapabilirsiniz sistem kendisi otomatik yönlendirir zaten . sürücülerde lenovo'nun sitesinde mevcut z510 modeli olarak girdiğinizde tüm sürücüler karşınıza çıkar
  • merhaba arkadaşlar bende aldım ama ben win 7 kurdum win 7 de birkaç driver eksik
    mesela recovery yükleyemedim çünkü win 7 driverleri yok
    recovery sistemini onekey recovery energyneer diye programla çözdüm stabil konumda kurulmuş win 7 yi recovery attım
    şu anda süper durumda recovery tuşuna basıyorum system recovery diyorum ve kaldığın stabil konumdan devam et :)
    fan kontrolü filan yüklemedim ama otomatik kontrol ediliyor oyundayken hızlanıyo
    Benim Z10 İ7 işlemcili 59391783 numaralı model birkaç sorum olacak

1 fan temizleme modu varmı? bildiğim kadarıyla var ama nasıl?
    2 8GB ssd mevcud bu hdd ye gömülü diyorlar ama bir yerlerde bu gözükmesi gerekmez mi?
    yani satın aldık belki içerisinde yok?bunu nerden görebiliriz?

kamera hakkında bilgi isteyen birileri vardı driveri kursun sorunsuz çalışıyor
  • ayrıca bi inceleme yapsak dez avantajlarınıda yapsak iyi olur aslında

mesela batarya gömülü
    tuş takımı aydınlatması yok
    ekran kartı 64bit gibi!!
  • Benim harddisk ilk aldığımda şu şekilde bölümlenmiş.

Windows8_OS[c]:887 gb

LENOVO[d]:24,9 gb

Ben disk yönetiminden yeni birim oluşturdum ama en fazla 443 gb lık alan verdi.şimdi c:446 gb. d:24,9 gb f:443 gb olarak kullanıyorum.Sizde de böylemi. F nin alanını nasıl yükseltebilirim.
  • arkadaşlar f7 tuşuyla çalışan uçak moduna geçme şuan çalışmıyor bende karşılaşan oldumu ? diğer tuş kombinasyonlar tam çalışıyor fakat uçak modu kombinasyonu çalışmıyor bir kaç gün önce çalışıyordu ne yapmam lazım ?
  • Ya dostlar ben laptopu şarja koyuyorum en fazla %57 doluyo şarjdan çikarinca 10 dk içinde şarj bitiyo.Sorun programdan mi kaynaklaniyo yoksa pil ömrù mü bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Pil koruma açıksa max %60 a kadar dolar ama o kadar pil 10 dk da hayatta bitmez. Sizin Pilde bir sıkıntı var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ysphgnr

arkadaşlar f7 tuşuyla çalışan uçak moduna geçme şuan çalışmıyor bende karşılaşan oldumu ? diğer tuş kombinasyonlar tam çalışıyor fakat uçak modu kombinasyonu çalışmıyor bir kaç gün önce çalışıyordu ne yapmam lazım ?

Hocam uçak modu ne işe yarıyor?
  • West! kullanıcısına yanıt
    Bu cihazda sim kart girişi var mı ? Uçak modunu ben de anlamadım.
  • az önce LENOVO ideaPad Z510 59 391785 modelin siparişini verdim inşallah iyi bir seçim yapmışımdır.
    işletim sistemi için win 7 win 8 8.1 hangisini kurmamı tavsiye edersiniz ve ilk kullanım öncesi tavsiyeleriniz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: West!

quote:

Orijinalden alıntı: ysphgnr

arkadaşlar f7 tuşuyla çalışan uçak moduna geçme şuan çalışmıyor bende karşılaşan oldumu ? diğer tuş kombinasyonlar tam çalışıyor fakat uçak modu kombinasyonu çalışmıyor bir kaç gün önce çalışıyordu ne yapmam lazım ?

Hocam uçak modu ne işe yarıyor?

telefonlardaki uçak modunun aynısı f7 tusunun üstünde görürsün uçak simgesi var zaten ağları durduruyor o tuş wifi açıp kapatıyor bir bakıma . netten düşünce iyi işime yarıyordur açıp kapatınca düzeliyordu
  • Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim yıllar sonra laptop alıcam lenovo z510 dikkatimi çekti oyun internet pil ve diğer işlerdeki performansı nasıl ayrıca batarya çıkmamasının varsa dezavantajları nedir?

• Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim.Cihazda da yeniyim aslında.Haftasonu i7 işlemcili 740m'li cihazı 2000 liraya aldım.Henüz bilgisayara pek bi kurulum yapmadım sadece 8.1e yükselttim windowsu.Şimdi yüklemem veya güncellemem gereken driver var mı benim Lenovo'nın sitesinden?Yeni başlayanlara tavsiyeleriniz nelerdir.Ayrıca çift ekran kartı kafamı karaştırdı bu konuda ki önerileriniz nelerdir?Son sorumda Energy managerla ilgili.Koruma modunu açıyorum ama bilgisayar yeniden başlatıldığında o seçenek kapalı görünüyor.Her seferinde yeniden ayarlamaktan daha iyi bir seçeneğim var mı?Şimdiden çok teşekkürler
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Peki pil garanti kapsamina giriyor mu ?

• emre4335 kullanıcısına yanıt
    daha yeni aldıysanız %99 değiştirirler, ama diğer türlü bilemem.
  • pcdepo.com da 1.540 civarı kacırmayın ben 1 tane aldım bugun son demler bunlar :)
  • Z510 un yorumlarında numerik klavye arkadan ledli demişlerde biri de klavyede led yok demiş klavye aydınlatması var mı yok mu ?
  • arkadaşlar ekran sanki biraz soluk, daha canlı yapamaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim yıllar sonra laptop alıcam lenovo z510 dikkatimi çekti oyun internet pil ve diğer işlerdeki performansı nasıl ayrıca batarya çıkmamasının varsa dezavantajları nedir?

2013 oyunlarını orta ayarlarda 25-35 fps'de oynatır.İnternet ve diğer işler için gayet yeterli.Batarya çıkmamasının,batarya ömrünü biraz olumsuz etkilemesinden başka zararını görmüyorum.Çünkü batarya takılmadan kullanılan notebookların ani elektrik kesintilerinde arızalanma ihtimali yüksektir.Kısaca bataryanın çıktığı bir model de olsa,batarya olmadan kullanım pek doğru değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.