Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bf 4 ü kasmadan oynatıyor mu veya başka bir oyunu denediniz mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 8.1 i aldığım gibi kurdum, sonra lenovo sitesinden intel graphicsle nvidia nın driverlarını kurdum şuan bi sıkıntım yok. şimdilik bi sıkıntısını görmedim, başlarda ekran kartı oyunlarda açılmıyordu şimdi herşey tamam
  • ysphgnr kullanıcısına yanıt
    ben windows 8.1 kullanıyorum gayet güzel bir problem yok.
  • Arkadaşlar merhaba bu notebook ile alakalı muallakta kalan bir sorum var. Lenovo nun kendi sitesinde baktığım zaman ekran çözünürlüğü 1920x1080 olarak belirtilmiş (http://shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/ideapad/z-series/z510/#tekniközellikler) fakat; internette nereye baksam çözünürlük 1366x768.
    Sadece media marktta z510 i7 işlemcili olan model 1920x1080 olarak belirtilmiş. Onun dışında n11.com da bile arattığım zaman i7 li modeller 1366x768 olarak gözüküyor.
    Benim anlamadığım bu ekran çözünürlüğü sabit değil mi çünkü sitede tek bir çözünürlük belirtilmiş. Kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadline

Arkadaşlar merhaba bu notebook ile alakalı muallakta kalan bir sorum var. Lenovo nun kendi sitesinde baktığım zaman ekran çözünürlüğü 1920x1080 olarak belirtilmiş (http://shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/ideapad/z-series/z510/#tekniközellikler) fakat; internette nereye baksam çözünürlük 1366x768.
    Sadece media marktta z510 i7 işlemcili olan model 1920x1080 olarak belirtilmiş. Onun dışında n11.com da bile arattığım zaman i7 li modeller 1366x768 olarak gözüküyor.
    Benim anlamadığım bu ekran çözünürlüğü sabit değil mi çünkü sitede tek bir çözünürlük belirtilmiş. Kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi lütfen.

ben kullanıyorum çözünürlük 1366x768

• quote:

Orijinalden alıntı: AERN

ben windows 8.1 kullanıyorum gayet güzel bir problem yok.

hocam kamera ayarını nasıl iyileştirebilirim ? görüntü kalitesi çok kötü bulanık resmen görünmüyorum kamerada sizinkilerde öyle mi ? yardımcı olur musunuz ne gibi değişiklikler yapabilirim netlik için ?
  • bunun arkadan aydinlatmali klavyelisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı alalı 5 gün oldu. Cihazdan herşeyi ile memnunum ancak fark ettiğim bir sorun var. Hopörlöründen ses tam ortadan değilde sağa yakın şekilde geliyor. (Windows ses ayarında left right tam ortada 0 da) Diğer arkadaşlardada durum nasıldır merak ediyorum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

ben 8.1 i aldığım gibi kurdum, sonra lenovo sitesinden intel graphicsle nvidia nın driverlarını kurdum şuan bi sıkıntım yok. şimdilik bi sıkıntısını görmedim, başlarda ekran kartı oyunlarda açılmıyordu şimdi herşey tamam

merhaba. bende z510 pc aldım. aşırı derece fazla program kurulmuş gibi geldi bana. Windows ben kurmak istiyorum ama freedos denen işletim yüzünden çekindim siz nasıl yaptınız formatı. bios ayarları+ 8 sshd için format esnasında dikkat edeceğimiz bir şey varmı?. win 7 64 bit kursak sorun olurmu?
  • hocam kamera ayarını nasıl iyileştirebilirim ? görüntü kalitesi çok kötü bulanık resmen görünmüyorum kamerada sizinkilerde öyle mi ? yardımcı olur musunuz ne gibi değişiklikler yapabilirim netlik için ?
    Paylaş
  • ssanol S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış anlaşılma olmasın, pcde win 8 vardı 8.1 e güncelledim. Kurmadım yani, yanlış anlatmışım kusura bakmayın.

• ysphgnr kullanıcısına yanıt
    Hiç bilgim yok. Bu arada facebook sayfasından soru sormuştum. Ram yükseltme işlemi sadece İstanbul da yapılıyor dediler. Kendiniz değiştirirseniz garanti dışı kalır dediler.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    i7 islemcilisi sanırım. Ama gidip bir bakın mağazalara.

• Arkadaşlar herkese selamlar,
    Bugün Lenovo Z510 aldım.Mikrofonlu kulaklığım mevcut fakat mikrofon ve kulaklık girişi aynı yerde görünüyor.Buna nasıl bir çözüm olabilir acaba ?
  • ben de bugün z510 aldım şu an kullanıyorum.Henüz yeterli incelemem olmadı.Programları kuruyorum.Windows 8 yüklü.8.1 e güncellememi tavsiye eder misiniz.
  • arkadaslar biri bilgisayarin kamerasini kontrol edebilir mi? bir arkadas cok bulanik oldugunu yazmis. kronik bir sorun mu acaba merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher1977

ben de bugün z510 aldım şu an kullanıyorum.Henüz yeterli incelemem olmadı.Programları kuruyorum.Windows 8 yüklü.8.1 e güncellememi tavsiye eder misiniz.

8.1 i tavsiye ederim kurun guncellmeyı uygulamalar daha stabıl calısıyor bende 15 gun once aldım z510 gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysphgnr

quote:

Orijinalden alıntı: teacher1977

ben de bugün z510 aldım şu an kullanıyorum.Henüz yeterli incelemem olmadı.Programları kuruyorum.Windows 8 yüklü.8.1 e güncellememi tavsiye eder misiniz.

8.1 i tavsiye ederim kurun guncellmeyı uygulamalar daha stabıl calısıyor bende 15 gun once aldım z510 gayet memnunum

8.1 i kurunca sürücülerden de güncellemem gerekenler var mı?
  • teacher1977 T kullanıcısına yanıt
    Bir ekran kartı güncellemesi gelmişti onu kurdum. Onun dışında güncelleme gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Bir ekran kartı güncellemesi gelmişti onu kurdum. Onun dışında güncelleme gelmedi.

Lenovo nun sitesinde tüm sürücülerin aşağı yukarı 8.1 versiyonları var.Ben şu anda onlarıda indiriyorum.Bir yandan da 8.1 güncellemesini yüklüyorum.Yüzde 47 de şu an.8.1 güncellemesi bittikten sonra lenovo nun sitesinden indirmiş olduğum sürücülerin 8.1 versiyonlarını yükleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.