Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende okumustum oyle seyler almadan once ama varsa bile ben farketmedim.Sizin de rahatsiz olucak olcude biseyle karsilasacaginizi dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holymoustache -- 16 Ocak 2014; 22:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Cihazda 4 + 2 GB RAM var. Servise söylerseniz sanırım servis size seçenek sunuyor ve onların sunduğu seçeneklerden bir RAM taktırmanız gerekiyor garantinin devamı için. Yine de tam bilgim yok, sadece böyle okumuştum bir yerde.

Lenovp Z510 sahibi arkadaşlara sorum olacak bir tane. Fiyatlar ay sonuna kadar çok daha uçmazsa alma ihtimalim var bu cihazdan ama bir merakım var. Test sitelerinde falan ekranın mavimsi olduğu söyleniyor. Bu nasıl bir durum? Yani sizin görüşünüze göre ekran performansı nasıl? Mat olduğu için biraz cansız vs. de bu mavimsi olma durumu ne? Buradaki bir kişi bu durumdan dolayı cihazını iade ettiğini söylüyordu.

+1 takipteyim
  • Vidalardan söküldüğünü anlarlar ve garanti dışı kalır.Maalesef ülkemizdeki firmaların satış politikası tamamen sömürmeye yönelik.2 gb'lık fark için kullanıcıyı çok daha pahalısına itiyorlar,getirdikleri modellerin markanın en dandik ve pasif modelleri olması yetmiyormuş gibi.
  • Bilinmezlik B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Bir sitede 6 GB RAM'li 1540 TL, diğerinde 8 GB RAM'i olanı 1700 TL.
    Normalde Intel'in Flex Memory teknolojisi ile RAM boyutları farklı olsa da iki RAM modülü de en küçük boyutlusunun boyutunda bellek alanını çift kanal kullanabiliyordu, yani iki modülden küçük olanının boyutu kadar bir alan iki modülde de dual channel denen teknolojide çalışıyor ve bunu üzeri tek kanal çalışıyordu. Bu da mesela 4+2GB bir cihazda iki modülde de 2GB alanın, toplamda 4GB alanın daha fazla bant genişliği ile erişilmesini sağlıyordu. Yalnız Intel'in sayfasında 4200M işlemcisi için Flex Memory özelliğini göremedim ki bu, bu cihazda belleklerin tek kanal çalışacağını işaret ediyor olabilir. Belki bilgi yanlışlığı vardır sitede ama olmama ihtimali daha yüksek.
  • holymoustache H kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur, dört senelik 1200TL'ye aldığım dizüstünü anneme vereceğim. 1600'e aldığım Lenovo ondan daha dandik çıkarsa vallahi çok acır içim... :D
  • bataryası, klavye aydınlatması sıkıntısı yüzünden satıcam pc yi :)
    daha 1 aylık var yok bilgilerinide burdan paylaşırım sabah..
  • muzo.muco kullanıcısına yanıt
    Fan temizleme modu energ management programı üzerinden var.
  • muzo.muco kullanıcısına yanıt
    Bataryası ile ilgili sıkıntısı nedir acaba, fazla dayanmıyor mu?
  • windows 7 kurmayı düşünüyorum yorumlarınızı alabilir miyim ? sizce kurmalımıyım yoksa kurmamalımıyım ? lenovodan 3 gün önce eğer 7 kurarsam 8'e geçiş için recovery oluşturmak amacıyla 3 dvd geldi kargoyla garanti dışı kalma sorunumda yok yani ? win 7 kuran var mı aramızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysphgnr

windows 7 kurmayı düşünüyorum yorumlarınızı alabilir miyim ? sizce kurmalımıyım yoksa kurmamalımıyım ? lenovodan 3 gün önce eğer 7 kurarsam 8'e geçiş için recovery oluşturmak amacıyla 3 dvd geldi kargoyla garanti dışı kalma sorunumda yok yani ? win 7 kuran var mı aramızda ?

kurdum ben ultimate 64 bit sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor,ancak daha oyun performansını deneme fırsatım olmadı.arkadaşın pcde win 8 i denemiştim kullanış olarak hoşuma gitmemişti o yüzden win 7 kurdum kendime ancak performans açısından karşılaştırma yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©em

quote:

windows 7 kurmayı düşünüyorum yorumlarınızı alabilir miyim ? sizce kurmalımıyım yoksa kurmamalımıyım ? lenovodan 3 gün önce eğer 7 kurarsam 8'e geçiş için recovery oluşturmak amacıyla 3 dvd geldi kargoyla garanti dışı kalma sorunumda yok yani ? win 7 kuran var mı aramızda ?

kurdum ben ultimate 64 bit sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor,ancak daha oyun performansını deneme fırsatım olmadı.arkadaşın pcde win 8 i denemiştim kullanış olarak hoşuma gitmemişti o yüzden win 7 kurdum kendime ancak performans açısından karşılaştırma yapmadım.

kuruyorum o halde bende . yalnız bir sorum olacak hdd üzerinde recoveryi sildin mi ? silmeden nasıl 7 kurabilirim ?

• quote:

quote:

kardeş windows deneyim dizinin de kaç puan verdi win 7 ? birde performans karşılaştırması yaparmısın benim için eğer düşükse geçmeyeceğim hemen hemen aynıysa geçeceğim win 7 ye

• win 7 ultimate 64 bit 5.9 puan verdi..
    hiçbir problrmi yok gayet güzel çalışıyo driverler kuruluyken bütün kısayol (FN) tuşlarıda çalışıyo
  • fan temizleme energy managerde var doğru,
    batarya gömülü olması sıkıntılı fazla dayanmıyo diye kimse diyemez çünkü gayet iyi ve zaten 4.nesil i7 olması bunu destekliyo
  • quote:

quote:

quote:

kuruyorum o halde bende . yalnız bir sorum olacak hdd üzerinde recoveryi sildin mi ? silmeden nasıl 7 kurabilirim ?

ilk başta hiç bişey silmeden kurduğumda ntldr eksik hatası verdi açılmadı windows daha sonradan 1 gblık ayrılmış bir bölüm vardı onu silip kurdum sorun kalktı,yalnız ayrıyeten bir 1 gblık bir kısım daha var oem yazan o duruyor onu silmedim. windows puanı olarak da 5.5 en düşük diye hatırlıyorum ama tam emin olamadım şimdi işteyim akşam bakarım tekrar yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzo.muco

win 7 ultimate 64 bit 5.9 puan verdi..
    hiçbir problrmi yok gayet güzel çalışıyo driverler kuruluyken bütün kısayol (FN) tuşlarıda çalışıyo

win 7de bütün driverları siteden indirip kurdum sorunsuz ancak sadece synaptic touchpadin driverı kurulmuyor yükleme başarısız diyor sizde aynı sorun oldu mu. driver kurmadan da touchpad çalışıyor ancak çok yavaş ve bütün özellikleri kullanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testereman

Z510 un yorumlarında numerik klavye arkadan ledli demişlerde biri de klavyede led yok demiş klavye aydınlatması var mı yok mu ?

Biraz geç oldu ama i7'li modellerde klavye aydınlatması mevcut. i5'li modellerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo.muco

win 7 ultimate 64 bit 5.9 puan verdi..

synaptic çalışmıyor demiş @em sendede öylemi muzo ?
  • bende çalışıyor akıllı tellerdeki gibi kaydırma döndürme vs özellikleri mevcud fn tuşları çalışıyor
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Bende de i7 li olani var.Daha once bu soruya hayir yok diye cevap vermistim oyle biliyodum.Nerden aciyoruz acaba klavye aydinlatmasini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.