Şimdi Ara

LENOVO Z510 ÜRÜN DEĞİŞİMİ HK (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay önce garantisi devam eden Lenovo Z510 markalı laptopumu batarya arızasından dolayı dün Mecidiyeköy Lenovo servisine teslim ettim ancak benden 244 TL onarım bedeli istendi. Telefonla aradığımda kullanıcı hatası olduğundan bahsettiler ancak internette batarya ile ilgili yüzlerce şikayet olduğunu ve ücretsiz değişimlerin yapıldığını okudum. Ayrıca çalıştığım şirketteki Z510 modellerinde aynı problemi yaşadık kırık olan ürünlerin bile yeni ürün ile değiştirildiğine şahit oldum. 1 yıl boyunca bilgisayarımı pili koruyacak şekilde kullandığıma eminim, seride sorun olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak 244 TL onarım bedelini ödemek zorunda kaldım.

Bugün aradılar Lenovo servisten yasal süreyi doldurdukları için ürün değişimi onayı aldılar. Bilgisayarı değişim fişi vererek aldığım yerden değiştirebileceğimi söylediler. Ben PCDEPO diye bir siteden almıştım ürünü, aldığımda fiyatlar dolardan dolayı uygundu 1475 liraya almıştım. Şimdi z510 üretimi olmadığı için stoklarında yok ürün.Üzerinde tekrar ücret ödemek istemiyorum. LENOVO kendisi değiştirmez mi ürünü? Aynı ürün yok, muadil ürünü yada bir üst modelini ücret almadan değiştirmek zorunda değiller mi?
    Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.