Şimdi Ara

lenovo z510-z5070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Onların yerine asus x550jk al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde z510 vardi ariza cikardi servise gonderdim ve iade karti ile bilgisayari geri yolladilar hizlial.com dan almistim ben pc yi simdi oraya kargoliycam sadece lenovo alabiliyorum z510isterseniz beklemeniz gerek dediler veya z5070gonderelim o yuzden sordum

• z50-70 daha iyi performans verir.gt840m gt750m ile 740m arasında, 750m e daha yakın.ayrıca Full HD ekran var. oyunlarda Full HD+ gt840m çok iyi bir ikili olmasa da full hd sonuçta.bence her türlü z50-70
  • sanirim dort cekirdekli islemci ile cift cekirdek cok onemli degil oyunlarda

• Dün teknosa da z5070 inceledim üründe 1920x1080 ekran çözünürlüğü var müthiş.

• Dun aldigim z5070 var muthis memnun kaldim muthis cozunurluk bana gore. İhtiyaclarimi karsilar diye dusunuyorum isterseniz foto atabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Z500 Format
    7 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z510 geçen senelerin efsane kasası Lenovo bu dönem o cihaz yerine z5070 getiriyor hoş Z5070'de U işlemci.. yeni çıkan oyunlarda çekirdek sayısı mühim olmaya başladı, mutlaka Lenovo alman gerekiyorsa Y50-Y510P modellerine bak derim tabi fiyat olarak digerlerine nazaran daha yüksek, Z510'un uzun bir süre geleceğini zannetmiyorum en kötü ihtimal z5070 alınır.
    Fakat Asus X550JK alabilme imkanın varsa hiç düşünmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisMortis -- 16 Aralık 2014; 1:40:24 >
  • En kotu ihtimal z5070 derken?

• hocam buyuk ihtimal geri gonderdigimde cek vericekler asusun islemcisi kotu birde z50-70in ekran karti 4gb asusun 2 fakat 128bit olmasi cok etkilermi yalnissam duzeltin lutfen ayrica z50-70 z510dan daha iyi performans verirmi maglum onunda islemcisi z510dan kotu

• Su anda mobilim yanilmiyorsam x550jk da h islemci ve gtx 850 vardi oyun icin bu ikili hem z5070 hem z510 dan iyi performans verir. Fakat lenovo almak zorunda oldugun icin z5070 alman mantikli cunku z510 bulmak sikinti eger bulursan z510 al cunku z510 mq veya hq hemde ekran karti 128bit. Benim fikrim oyunlarda 4gb 64bit kart yerine 2 gb 128bit

• Fazla film izlerim,oyun oynamam,çizim yaparım diyorsan kesinlikle z5070. Diğer Asus x550jk ve Lenovo z510 Ekranları MAT.

Lenovo z5070 Almak istiyorum neden? Çünkü Fazla oyun oynamam birtek CS oynarım. Ekran çözünürlüğü müthiş. Alsam Mac kurarım.
  • yok hocam z510un ekran karti 64bit 740m var z50-70 840m ekran kartiyla fazladan 2gb ekran kartiyla birlikte hd kalitesinde goruntu sunmakta ayrica arada nesil farki var hala z510 islemci farkindan daha dolayi daha iyi performans verir diyorsan degisim talebinde bulunmayacagim ve bilgisayarin tamirini bekliyecegim 20gun doldu fakat anakart yolda beklersem sifir gibi bir bilgisayar gelicek hala z510 elde etme sansim bulunmakta.

• Z510 128bit olarak aklimda kalmis. Z5070 daha mantikli bu durumda

• bende oyle dusundugum icin sizin kararinizi degistirene kadar soru sordum cunku gercekten mantikli olan oydu😄

• ozzcanozgur O kullanıcısına yanıt
    z510'u en son 7 8 ay önce sattığımız için unutmuş olabilirim fakat 128bit sürümü olduğunu hatırlıyorum sanki çünkü gt740 hem 64 hem 128 olarak piyasa sürüldü.
  • anladim benimkini bilmiyorum ama 128olsa daha iyi bi performans alirdim sanmiyorum oyle oldugunu buyuk ihtimal 64tur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.