Şimdi Ara

Lenovo Z560 mı Samsung R580 mi ? ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd760160
    Samsung mu?

samsungun da indirimli halinin lenovo fiyatında olduğunu varsayarak soruyorum.
    hangisini tavsiye edersiniz? samsungu almıştım ama hb 3kaat yapınca stokta da kalmayınca
    lenovoyu da düşünür oldum. yardımcı olursanız sevinirim...

• bende bu sıralar laptop almayı düşünüyorum.baya araştırdım ve lenova y560 gayet iyi gibi.yalnız sadece araştırmalarım sonucu sana bu tavsiyeyi yapıyorum.bence bi araştır.
  • Samsung R580
  • samsung r580
  • birinde 310m diğerinde 330m ekran kartı var 64 bit galiba bunlar hangisi daha iyiyse onu al bence ama pişman olmassın güzel laptoplar.
  • samsung r580
  • samsung r580 al ekran kartı lenovo dan daha iyi
  • Lenovo Z560 kullanıcısıyım performansı ve özellikleriyle beni mest etti doğrusu. Klavyeside çok kullanışlı artı olarak bilgisayarın kendi fanını temizleme özelliği mevcut buda benim çok hoşuma gitti.
  • Evet aynı sorun bizdede var abime almayı düşünüyoruz fakat hangisi ?
    bir kaç gündür bakıyorum ama henüz bir sonuca ulaşamadım samsunda 64 bit sistem yok kurulması gerekir ve diski az lenovo içinde ekran görüntüsü iyi değil gibi şeyler duydum/okudum.
    İyi bir karşılaştırma şart oldu :)
  • Marka olarak lenovoya güvenebilirsiniz.Thinkpad R40e kullanıyorum,yaklaşık 6 senedir,hala tık demedi alet
    ancak;
    samsungun ekran kartı çok daha iyiymiş.Ayrıca tasarımı da lenovodan güzel.Hemen hemen aynı fiyattaysa iyice araştırılıp,eğer kronik bir problem yoksa,samsung tercih edilebilir.
  • ekran kartı iyi fakat kullanım olarak çok gerekli bir ayrıntı değil biizm için oyun oynanmayacak. Samsung un diski 320 ama Lenovo da 500 gb bu daha iyi bir kriter bizce.
    Tasarıma gelince Samsungu çok severim yaptığı işi güzel yapıyor ama banada kullanacak olan abimede kırmızı çok çekici gelmedi notebookda.
    Tek sorun birkaç yazıda ve forumda ekran kalitesinden bahsedilmiş Lenovo'nun bu tip bir sorun varmı yokmu onu öğrenmek lazım aslında
    Tercihimizi Lenovo Z560 dan yana yapacağız gibi...
  • Ben 3 lenovo kullandım bugüne kadar. Tabi z560 ı bilmem benim kullandığım n300 n200 ve g550 serileri 3ünde de ekran çok yansıtıyor ve parlaklığı diğer leptoplara göre biraz daha az.Şuan hp pavilion dv5 kullanıyorum ama levonaya göre daha çok gözlerimi yoruyor birde buradan bakmak lazım.
    z560 için konuşamıyorum kusura bakma genel olarak söyleyebileceğim bu kadar.
  • Öncelikle cevabın için çok teşekkürler
    Lenovo Z560 aldık ve çok beğendik. HEm tasarımsal açıdan hemde performans açısından çok başarılı. Ekrana gelince tam tersine parlaklığı beni rahatsız etti ve biraz azalttım.
    HD Led ekrana sahip belki onunla alakalı olabilir. Girişlerde e-Sata olmasıda ayrı bir güzellik benim için HDMI zaten var.
    Bir ayrıntı daha var tabii ki touch pad çok güzel ve kullanışlı.

Ne yazık ki bu forumda zamanında çok uğraştım ve birçok yazı yazdım fakat bir kez olsun bir yardıma ihtiyaç duyduğumda yardım alamadım bu son denememdi sonuç yine değişmedi...
  • hayırlı olsun güle güle kullan.
  • PC KULLANMAYI İİ BİLİYOSAN LENOVAYI TAVSİYE EDERİM çok güzel özellikleri var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.