İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.4 GHz İşlemci Numarası 2430M Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 750 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2 GB VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT540M Ekran Boyu 15.6 inch Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr Ağırlık 2.6 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Ön Bellek 3 MB
Ekran Kartı Özellikleri
GPU Engine Specs: CUDA Cores 96 Processor Clock (MHz) 1344 MHz Texture Fill Rate (billion/sec) 10.8
Feature Support: NVIDIA 3D Vision Ready Var NVIDIA Optimus Technology Var Hardware Video Decode Acceleration Var NVIDIA Verde Drivers Var NVIDIA PhysX™-ready Var NVIDIA CUDA™ Technology Var Microsoft DirectX 11
Bilgisayar Hakkında Oyun Performansı İle İlgili Bir Video Bulamadım Ama Ekran Kartının Performansı Hakkında Videoları İzledim Benim İçin Tatmin Edici Bir Sizlerin Görüşlerini Almak İstedim. Birde Uzun Zamandır Oynamak İstediğim Vede Gerekli Sistemlerim Olmadığı İçin Oynayamadığım Crysis 2 Vede Gta4 Bu İki Oyunu 1376x768 Çözünürlükte Oynayabilir Miyim Bu Bilgisayar İle.
Bu Bilgisayara Sahip Olan Veya Arkadaşından Bir Şeyler Duyan Birisi Varsa Görüşlerini İzlenimlerini Paylaşabilir Mi ?
Buradaki Linkte İse Bilgisayarı Biraz Tanıtıyor İşte Çok Detaylı Değil Ama