Bildirim
lenovo z580 win8 yardımmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilgili fn tuş kombinasyonlarını sağlayan programı lenovo sitesinden kurmalısın -
şu sayfaya bir gözat sanırım dokunmatik tuşlarla ilgili driver yok maalesef devre dışı kalıyor
http://download.lenovo.com/lenovo/content/windows8/upgrade/ideapad/index_tu.html -
Arkadaşlar Merhaba;
Benim İşyerinde Stajerimin bilgisayarında da aynı sorun var...
Lenovo'nun sunduğu OSK driverı çalışmıyor. Yani Dokunmatik ses kapama tuşuna basınca görsel işaret belirmiyor.
Ben kendimce bir yöntem ile çözdüm...
Sizlerinde sorununu çözebilir.
Buraya Tıklayın.
Veya
Buraya Tıklayın.
Not: Google Hesabı açmanız istenebilir. İndirmek için Açılan pencerede CTRL+S tuşlarını klavyenizden basınız. Veya Üstte "Dosya" tıkla sonra "İndir" tıklayın. İnecektir.
Kurulum Not: Program kurulumunda bu işletim sistemi için desteklenmiyor yazısına aldırmayın. Kuruluma devam edin..
Bir Teşekkür Yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 20 Aralık 2012; 10:23:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X