Şimdi Ara

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
33
Favori
123.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adoring

Bizim çinden bu telefonu getirebilme sansimiz yok mu aliexpresste gumruge takiliyormus baska site var mi guvenilir bu konu hakkinda bilginiz var mi?

Gümrük Dediğin Şey , Aliexpressle Alakalı Birşey Değil . Yurtdışından Getirmeye Kalktığın Elektronik Gümrüğe Takılıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz zuk z2 ile aranizdayim ilk deneyimim telefon müthiş ötesi.

• Merhaba arkadaşlar telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Video çekim çözünürlüklerinde kaç fpsde çekiyor telefon? 940FPS olayını tam göremedim sitelerde.
  • tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun telefonu nerden ve ne kadara aldınız?
  • telefonu bende edinmeyi düşünüyorum.
    z2 ile z2 pro arasında benim için sadece batarya göze çarpıyor.
    acaba günlük kullanımda pro daha fazla ekran süresi verebilir mi.
    hayır z2 daha çok ekran süresi veriyorsa benim için pro gereksiz olur. zira ben ekran süresi ile ilgileniyorum.
    hele böyle süper güçlü bi telefonun süper ucuz fiyatı olunca oh miss
  • frantic035 F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad telefon forumdan cartok nickli abimuzden 1200 liraya aldim

• mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    İlk kullandigim gun batarya %96 da ekran parlakligi otomatikte geneli disarda wifi 3g acik suan batarya %15 iken 5.5 saat ekran acik kalma suresi aldim bur kac şarj deşarj sonrasi batarya tam randimana binecektir.

• Selamlar arkadaşlar,

ben de almayı düşünüyorum 2. telefon olarak fakat 8 saatlik bir ekran süresi beklentisi bence gerçekçi değil.

Önceki sene 6000 mah'lık hayvan pil, custom ROM ve kernel, wakelocklar vs 2 farklı programla kısıtlanırken bile 7-9 saat süre alıyordum G3 ile. Bu telefonun G3'ten daha verimli çalışması gerekir elbette ama 6000'lik pil ve pil için özel düzenlenmiş ayarlardan bahsediyorum. bence ortalama bir kullanımda 6 saat alıyorsa harika.
  • tersagun T kullanıcısına yanıt
    z2 pro ile 8 saat alan olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

z2 pro ile 8 saat alan olmuş.

http://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro/help/zuk-z2-pro-battery-life-t3428160

Ben insan gibi kullanmıyorum telefonlarımı demek ki :-)

• Bende hayvan gibi kullaniyorum telefonun hiçbir özelliğini kapatmam ihtiyacim olanlar acik kalir yok 2g ye geçeyim yok wifiyi kapatayim bunlarla uğraşmam pilin kalan son %15i tam 1 saat gitti pil %15 iken forumdan 40 dakika bu haftaki mobiliteyi izledim kalan 20 dakika forumlari okudum whatsappta mesajlaştim pil dolum süresi kendi şarji ile 1saat 40 dakika civari bataryadan baya memnun kaldigimi söyleyebilirim.

• tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın.
    Resim performansını merak ediyoruz.
    Müsait olduğunuzda paylaşabilir misiniz?

• Merhabalar,
    Birkaç gün önce bende cihazı forumdan (@cartok) aldım. KPSS'ye hazırladığım için bu aralar fazla kurcalayamıyorum.
    Genel olarak izlenimlerimi aktaracak olursam, tasarım olarak cihaz bayağı güzel. Benim cihaz beyaz renk. Ön ve arka 2.5D cam. Yan çerçeveler metal ve beyaz renk. Biraz ağır ama sağlam bi yapıya sahip. Malzeme kalitesi vs. premium düzeyde. Ekran IPS. Genel olarak renkleri vs iyi. ROM stabil. Donma veya göçme ile karşılaşmadım henüz. Fakat ROM'un birçok eksik yönü var. Costum ROM'lar açısından biraz zengin olursa mükemmel bi telefon olacak. Ki şu anki haliyle bile süper. Batarya süresi beklentimin altında. Ekran kapalıyken bekleme modunda gereğinden fazla güç tüketiyor. Genel olarak kullanıma bağlı olmakla birlikte 5 saat civarı ekran süresi sunuyor. Ben bu durumun yazılımsal bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Costum ROM yada güncellemelerle düzelecektir diye tahmin ediyorum. Bu arada benim cihazda OTA ile update yapabileceğim bi bölüm yok. Muhtemelen Recovery üzerinden güncelleme yapmak gerekecek. Şimdilik bu kadar. Bu arada bunların tamamını telefon ile yazdım. :)

• Yazılımsal eksikliklere değinecek olursam; Kendi arama ve rehber uygulaması yok. Google'ın standart uygulamalarını kullanıyor. Bunlar çok fazla işlevsel değil. Üst bildirim çubuğu biraz küçük. Yazılar, simgeler küçük kalıyor. Benim ROM'da Türkçe desteği var. Fakat çevirilmeyen çok yer var ve bazı yerler yanlış çevrilmiş. Örn. Kamera uygulamasında Galeri yazıyor. Bi de normal galeri uygulaması var. Oda çevrilmemiş Gallery yazıyor. Ve en önemlisi donanım göze alındığında gereğinden fazla güç tüketiyor...
    İşte bunun gibi aklıma gelmeyen ufak tefek eksiklikleri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilisli822 -- 2 Ağustos 2016; 20:48:02 >
  • kilisli822 kullanıcısına yanıt
    Zukfans in romu ise romu gelistirmeye yardimci olabilirsiniz siteye girince rom un kodlari githubda var oradan ingilizceleri tr ye ceviriebilirsiniz gelistiriciye bildirebilursiniz

• Ekran alma sürem 7 saat arkadaşlar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ekran alma sürem 7 saat arkadaşlar.daha %17 şarjım var.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• kilisli822 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun üstad bende cartok ustadan aldim bende antepteyim cartok ustayla konustugumda telefonu benden bir gun once aldiniz sanirim bir telefonu kilise gonderdiginden bahsetmisti ben bataryasindan memnunum ayrica cihaz yeni oldugundan bataryanin gun gectikce acilacagi kanaatindeyim.

• @alimmm78 KPSS'ye hazırlanmasam uğraşacam biraz bu işlerle ama zaman azaldı maalesef. Hele şu sınav bi geçsin. Yaparız bişeyler. :)

@tupacamaru Sizede hayırlı olsun hocam. Aynen birkaç şarj-deşarj döngüsünden sonra biraz daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilisli822 -- 2 Ağustos 2016; 21:24:06 >
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    camera çok farklı dostum zuk 2 ile zuk2 pro arasında camerada çok fark var.
    bir kere pro'da OIS var, S7edge'in camerayı kullanıyor bildigim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.