Şimdi Ara

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
33
Favori
123.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu çok bekleyen var gibi sanıyordum ama forumda hayat yok sanki
  • yakert kullanıcısına yanıt
    Sonuç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal Lenovo ZUK Z2 Snapdragon 820 Parmak Izi KIMLIK 4 GB RAM FDD LTE 4G 5.0 "1920x1080 P 13.0MP 3500 mAh Android 6.0 Cep Telefonları
    s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/ZZ7bueiY

(from AliExpress Android)
    Şu fiyata bak offf offf

• Gumruge takıldı para iadesi yapacaklar.

• p1 den sonra hedefim bu telefon . Dün p1 aldım ama en kısa sürede bu telefonu alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: yakert

Gumruge takıldı para iadesi yapacaklar.

geçmiş olsun hocam

• Arkadaslar bu telefonda batarya 3500 mü 3100 mü heryerde farkli birsey yaziyo

• Pro 3100
    Pro olmayan 3500

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro ile olmayan arasinda sadece batarya farkimi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dazdan7637

Pro ile olmayan arasinda sadece batarya farkimi var ?

pro 5.2 inch, pro olmayan 5 inch

pro olaninda ekstra saglik sensoru var.

pro olaninda 4,6 gb ram secenekleri var pro opmayaninda sadece 4gb ram var.

galiba pro olanin ekrani super amoleddi.

benim bildiklerim bu kadar.

• Bu telefon nasil suan f/p olarak iyimidir

• Elimde sınırlı sayıda Zuk Z2 vardır. İlgilenenler için ilanım:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=118954997&p=1&anchorToGo=118954997#118954997

• Bu telefon neden bu kadar az ilgi cekti? Fiyati da fena degil zira???

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Bu telefon neden bu kadar az ilgi cekti? Fiyati da fena degil zira???

Teknik veri ve tasarim olarak cok begendimde lenovoda getirmemis telefonu ulkemize dediginiz gibi ilgi cekmemesini anlayamadim bizim bilmedigimiz bi hatasi mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Bu telefon neden bu kadar az ilgi cekti? Fiyati da fena degil zira???

Teknik veri ve tasarim olarak cok begendimde lenovoda getirmemis telefonu ulkemize dediginiz gibi ilgi cekmemesini anlayamadim bizim bilmedigimiz bi hatasi mi var?

Aynen hele ki 3500 mah pil mukemmel, inceligi vs umrumda degil. Tek hosuma gitmeyen yonu bir tane home dugmesi olmasi, keske standart android tuslari olsaymis.

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    yalnız kullanınca farkedeceksiniz o tek tuş mukemmel çalışıyor.

ileri almak için ileri kaydırme geri için geri kaydırma. açık uygulamalar çift tık. home key tek tık
    GizOKyoutube
    Lenovo ZUK Z2 Pro Home key Features
    https://www.youtube.com/watch?v=FP0XYSMRLlE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notilus -- 30 Temmuz 2016; 13:45:11 >

• Cihazın Türkiyede ki İlk Kullanıcılarındanım ve Şuan Zuk Z2'den Yazıyorum . Genel Olarak ;

- Ön Kamera Yeterli Işık Altında , Türkiyede Satılan Tüm Cihazlardan Çok Daha Önde . Aklınıza Gelen Tüm Türkiye Cihazlarından .
    - Arka Kamera Fazlasıyla İyi . Yeterli Işıkta Harika İşler Çıkarabilirsiniz .
    - 960 FPS HD Slow Motion Video Kayıt Edebilme Özelliğine Sahip . Ve Sanırım Bu Özelliği Barındıran İlk Android Cihaz . Lig TV'den Alınma Görüntüler Gibi Videolar Çıkıyor Ortaya , Fazlasıyla İddialı . Fakat Bu Cihaz Haricinde İzleyemiyorsunuz , Hiçbir Video Tarayıcısında , Sosyal Platformlarda ve Farklı Cihazlarda Bu Destek Yok yada Ben Denk Gelmedim Henüz .
    - Ses Seviyesi Oldukça Güçlü ve Net .
    - Kayıt Esnasında Çalışan Mikrofonun Ses Yüksekliği Vasat . Gayet Net Kayıt Alıyor Fakat Çok Kısık .
    - Batarya Kesinlikle Fake ! Kağıt Üzerinde 5 İnç , Snapdragon 820 ve 3500 mAh Bataryayı Yan Yana Gördüğümüzde Beklediğimiz Ekran Süresi Minimum 8-9 Saatdi . Yarısını Anca Veriyor . Stabil Bir Stock Sürüm Yüklü , Mikrofon Kalitesi ve Batarya Süresinin Romdan Kaynaklanma İmkânıda Var Tabiki Ancak Benim En Büyük Hâyâl Kırıklığım Batarya Oldu .
    - U-Touch Harika Çalışıyor , Ekran Kapalıyken Dahi Süper Bir Hıza Sahip . Aynı Zamanda U-Touch Üzerinden Parmak Kaydırarak Sayfalar Arasında ki Gezintide Harika Bir Deneyim , Çok Kullanışlı .
    - Henüz TR Dil Desteğine Sahip Değil . Dün Bir Açıklama Geldi , İnternacional Kullanıcılarımız Biraz Daha Sabırlı Olsun Gibisinden , Bakalım . Şuan Kullandığım Sürümede Bir Güncelleme Geldi Fakat Henüz Yapmadım Cihaz OTA İndirmiyor Neden Bilmiyorum Stock Recovery Üzerinden Kurmak Gerektiği İçin Uğraşmadım Daha . Cihaz Elime Ulaştığında Berbat Bir Roma Sahipti , Yarım Yamalak Translate Türkçesi Vardı ve Ayarlar Sekmesinde ki Birçok İşlev Çalışmıyordu . Uzun Uğraşlar Sonrası Stable Stock Rom Kurabildim . Şuan İngilizce Kullanıyorum .
    - Ek Olarak , Cihaz Diğer Snapdragon 820 Cihazlara Göre , Daha Çok Isınıyor .
    - Kasa , Tasarım , Görünüm Olarak Nubia Z9'dan Sonra En Beğendiğim Cihaz Olduğunu Söyleyebilirim . Arka Kısmın Cam Oluşu Yüzünden , Koyduğunuz Düz Zeminde Bile Sabit Duramaması Dışında .

Bu Senenin Cihazlarından Genel Bir Sıralama Yapmam Gerekirse , En İyi F/P Olduğunu Söyleyebilirim Şuan .

Nubia Z11'den Sonra , Bana Göre En İlgi Çekici Model Oldu .

Özel Mesaj İstemiyorum , Alıntı ve Cevapla Yaparak Sormak İstedikleriniz Olursa Elimden Geldiğince Geri Dönüş Yapmaya Çalışırım .

• ogunzafer O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ben rom dan falan anlamam, olaki telefonum geldi Türkçe dil seçeneği yokmu ?

• ogunzafer O kullanıcısına yanıt
    Pil 5-10 kullanımdan sonra daha iyi olabilir mi??

• Henüz Yok , Beklenmeli . Bu Cihazın Avrupayada Satışı Olacak Dedi Lenovo . Muhtemelen Kısa Bir Sürede Gelecektir Dil Desteği , Şuan Ufak Çaplı Bir Hareketlilik Mevcut Zaten .

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.