Şimdi Ara

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
33
Favori
123.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani bu sayede rootlama ve custom rom yükleme gerçekleştirilebilecek.Normalde android telefonlarda bootloder kilitlidir ve modifikasyonlara izin verilmez. Yani benim bildiğim bu kadar bende çok uzman değilim aslında bu konularda ama telefonun sağını solunu kurcalamayı seven birisi için güzel bir haber. Tabi zuk z2 pro su olan için. Açıkçası benimde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaktuskafa10 -- 10 Temmuz 2016; 12:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakert kullanıcısına yanıt
    geldi mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

geldi mi hocam

Ayin sekizinden beri gümrükte bekliyor

umarim gumrukten gecer ama bu kadar sure beklediyse sanirim geri gondericekler.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Bayram tatili girdi araya ondan

umarim gelir telefonda bir inceleme yaparsiniz bizim icin :)

kac liraya mal oldu bu arada?
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    1500 tl ye mal oldu elime gecerse inceleme yaparız :)

• hadi inşallah bayram hediyesi olur sana... Sırada bekliyoruz...
  • cyberfox kullanıcısına yanıt
    IRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    1 27/06/2016 14:22:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Singapore (Yurt Disi)
    2 27/06/2016 23:15:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Singapore (Yurt Disi)
    3 30/06/2016 15:31:12 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 08/07/2016 09:43:17 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - -
    5 08/07/2016 09:43:17 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 08/07/2016 13:55:28 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 08/07/2016 14:12:13 PTT İşyerine Girdi Alıcı Merkez Torbayı Açtı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    8 08/07/2016 14:20:14 PTT İşyerine Geldi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

son durum bu

• Merhaba arkadaşlar,

Ben ve arkadaşım bugün 2 adet siyah ZUK Z2 Pro 6GB 128GB için sipariş verdik.
    Çin'de bulunan bir arkadaşımız (kendisi öğrenci) direk alacak ve pazar günü bize teslim edecek.
    Ekran Koruyucu ve Kılıfla birlikte tanesi 520 dolar.( Aslında 550 dolar ama arkadaşımızın sürekli alışveriş yaptığı yer olduğu için telefon başına 30 dolar indirim alabildi)
    Telefon kendi sitesinde en son kılıf,kulaklık ve kol bandı kılıfıyla birlikte yaklaşık 450 dolardan satılmış. Fakat şu an stokta yok. Soruldu. 2-3 ay içinde resmi sitesinden satışa girecekmiş.

ZTE Nubia Z11 6GB ram versiyonu stokta yok. Satıcılarda da yok.
    Vivo XPLAY 5 Elite 6GB ram versiyonu yok ve olsada zannersem sağlam fiyat olur. 4GB olan versiyon için bile 650 dolar fiyat aldık.
    One Plus 3 480 dolar civarında bir fiyat geldi. Kendi sitesinde stokta bulunmuyor. Bu çok ilginç geldi nedense.
    LeEco 6GB ram versyionu 450-500 dolar arası bulunabiliyormuş fakat o telefona girmedik.
    Asus Zenfone 3 Deluxe 550 dolar gibi bir fiyat geldi fakat sim uyumsuzluğu gibi bir durum varmış. Bu durumu pek anlayamadık. Adam satmak istemedi.

Bilgiler tamamen Çinde yaşayan birinin Çin piyasasından aldığı bilgilerdir. Tabiki belirttiğim durumların dışında daha ucuz daha pahalı veya stokta olmayan telefonları bulabilenleriniz olabilir.
    Benim amacım güncel bilgileri sizlerle paylaşmaktır.

İyi forumlar dilerim.

Edit Model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomboy_85 -- 13 Temmuz 2016; 14:30:14 >

• Bu telefonun en çok kamerasını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 14 Temmuz 2016; 8:21:04 >
  • zuk z2 almayı düşünüyorum fakat mi5 gibi sahibinden.com da satan yok 300 dolar civarı fiyatı 1100 1200 tl ye satsalar hemen alıcam bekliyorum ki satsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

Merhaba arkadaşlar,

Ben ve arkadaşım bugün 2 adet siyah ZUK Z2 Pro 6GB 128GB için sipariş verdik.
    Çin'de bulunan bir arkadaşımız (kendisi öğrenci) direk alacak ve pazar günü bize teslim edecek.
    Ekran Koruyucu ve Kılıfla birlikte tanesi 520 dolar.( Aslında 550 dolar ama arkadaşımızın sürekli alışveriş yaptığı yer olduğu için telefon başına 30 dolar indirim alabildi)
    Telefon kendi sitesinde en son kılıf,kulaklık ve kol bandı kılıfıyla birlikte yaklaşık 450 dolardan satılmış. Fakat şu an stokta yok. Soruldu. 2-3 ay içinde resmi sitesinden satışa girecekmiş.

ZTE Nubia Z11 6GB ram versiyonu stokta yok. Satıcılarda da yok.
    Vivo XPLAY 5 Elite 6GB ram versiyonu yok ve olsada zannersem sağlam fiyat olur. 4GB olan versiyon için bile 650 dolar fiyat aldık.
    One Plus 3 480 dolar civarında bir fiyat geldi. Kendi sitesinde stokta bulunmuyor. Bu çok ilginç geldi nedense.
    LeEco 6GB ram versyionu 450-500 dolar arası bulunabiliyormuş fakat o telefona girmedik.
    Asus Zenfone 3 Deluxe 550 dolar gibi bir fiyat geldi fakat sim uyumsuzluğu gibi bir durum varmış. Bu durumu pek anlayamadık. Adam satmak istemedi.

Bilgiler tamamen Çinde yaşayan birinin Çin piyasasından aldığı bilgilerdir. Tabiki belirttiğim durumların dışında daha ucuz daha pahalı veya stokta olmayan telefonları bulabilenleriniz olabilir.
    Benim amacım güncel bilgileri sizlerle paylaşmaktır.

İyi forumlar dilerim.

Edit Model

sipariş edip parasını verdiğimiz zuk'lar ne yazıkki stokta yokmuş.1 ay bekleme süresi verdi dükkan sahibi.
    2 adet one plus 3 aldık. tanesi 445 dolardan.

• Sanırım gumrukten gecti zimmet alindi diyor en son

• quote:

Orijinalden alıntı: yakert

Sanırım gumrukten gecti zimmet alindi diyor en son

Süper. Hayırlı olsun.
  • quote:

Sanırım gumrukten gecti zimmet alindi diyor en son

hadi hayirli olsun hocam ufak bir inceleme bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: thecardigans

zuk z2 almayı düşünüyorum fakat mi5 gibi sahibinden.com da satan yok 300 dolar civarı fiyatı 1100 1200 tl ye satsalar hemen alıcam bekliyorum ki satsınlar

Ön siparişle bulursunuz 1300Tl ye filan. Acele etmeyin bence ilk zaman böyle oluyor. Hindistan çin vs doyduktan sonra ferahlıyor .
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Saolun teşekkürler

• quote:

Saolun teşekkürler

elinize geçti mi?
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Daha geçmedi zimmet alındı ibaresi daha duruyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.