Şimdi Ara

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
33
Favori
123.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İbuygoudan aldım turkiyeye geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakert kullanıcısına yanıt
    Zaten daha önce de sormuşum :)
    Aynı cevabı almıştım. Kusura bakma tekrar tekrar aynı şeyleri sorduğum için.
    Heyecanlandım birden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakert

hocam umarim takilmaz. gelince bol fotografli veya videolu bir inceleme bekliyoruz.

• Merhaba arkadaşlar. Bir yakınım şuan çinde ve bir haftaya kadar türkiyeye dönecek. Ben Zuk Z2 Pro ve Oneplus 3 arasında kaldım. Bu iki telefondan hangisini neden tercih etmeliyim. Lütfen acilen yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

hocam umarim takilmaz. gelince bol fotografli veya videolu bir inceleme bekliyoruz.

Urun su an gümrükteymiş takip no ile baktim ne olacak bakalım durumdan haberdar ederim sizi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

Urun su an gümrükteymiş takip no ile baktim ne olacak bakalım durumdan haberdar ederim sizi

merakla bekliyoruz hocam. bu arada siz 6gb olanini almistiniz degil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyavuz

Merhaba arkadaşlar. Bir yakınım şuan çinde ve bir haftaya kadar türkiyeye dönecek. Ben Zuk Z2 Pro ve Oneplus 3 arasında kaldım. Bu iki telefondan hangisini neden tercih etmeliyim. Lütfen acilen yardım.

hocam ikisininde birbirinden farki yok. birosinde nabiz olcer filan var ama tercih degistirecek bir ozellik degil.

eger 5.5 inch seversen oplus 3 al yok 5.5 buyuk kacar 5.2 inch iyidir dersen zuk z2 pro al. geri kalan butun ozelliller zaten birebir ayni.

• Atılgan oo kullanıcısına yanıt
    Evet 6 gb beyaz renk

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyavuz

Merhaba arkadaşlar. Bir yakınım şuan çinde ve bir haftaya kadar türkiyeye dönecek. Ben Zuk Z2 Pro ve Oneplus 3 arasında kaldım. Bu iki telefondan hangisini neden tercih etmeliyim. Lütfen acilen yardım.

Z2 pro modelini bulamayabilir. Standart model de olur diyorsanız Zuk mantıklı, diğer türlü riske girmeyeyim istiyorsanız oneplus da gayet iyidir.
  • en onemli fark herhalde kasa yapisinda zuk z2 pro arkasi camken oneplus3 metal.
    Buyuk ihtimal bundan kaynakli olarak oneplus 3 incelemelerde 3-4 derece daha fazla isinmis oluyordu.
    Bir de ekran boyut farki var tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zuk Z2 Pro'yu henüz Türkiye'de kullanan yok sanırım. Türkçe bir inceleme bulamadım.
    Kamerası Mi5'e göre nasıl acaba?
  • o degil de zuk z2 pro nun siyah olani ile beyaz olani arasinda daglar kadar fark var. siyah hem daha premium duruyor hem daha derli toplu duruyor hem de daha klas gozukuyor.

yalniz zuk z2pro yu alacaktim ama son anda aklimi nubia z11 celdi. z11in ekrani 5.2 olsaydi bir dakika bile beklemeden siparis gecerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atılgan oo -- 5 Temmuz 2016; 16:55:03 >
  • z2 modeli oppomart ta 300 dolara düşmüş insanın aklını acayip çeliyor.
  • Avrupa da şu anda stogunda zuk z2 pro olan site var mı bildiğiniz?

• z2 pro beyaz var stoklarda. cine giden bir arkadas olsa aldirabiliriz.
  • arkadaşlar zuk z2 veya mi5 almayı düşünüyorum. Normalde ciddi ciddi mi5 almayı düşünüyordum ama zuk z2 nin özellikleri ve fiyatı beni inanılmaz derecede cezbediyor. zuk z2 tasarımıda bence daha güzel. Fakat ben telefonu kurcalamaktan bayıltıp ayıltan birisiyim ve zuk z2 arkasında duran çok fazla geliştirici yok şuanda. yani mi5 alırsam tek sebep bu olur. sizce zuk z2 ye sonradan destek gelir mi? destek derken root,bootloader kilidi açma,rom,zuk için çeşitli tool lar,fixler vs. yani bunlar olmadan nasıl zevk alırım o telefondan bilmiyom. aslında bunlar türkiyede garantisi olmayan bi telefon için çok önemli. suan çok arada kaldım siz ne dersiniz?

zuk z2 aliexpress: Zuk Z2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaktuskafa10 -- 7 Temmuz 2016; 23:35:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaktuskafa10

arkadaşlar zuk z2 veya mi5 almayı düşünüyorum. Normalde ciddi ciddi mi5 almayı düşünüyordum ama zuk z2 nin özellikleri ve fiyatı beni inanılmaz derecede cezbediyor. zuk z2 tasarımıda bence daha güzel. Fakat ben telefonu kurcalamaktan bayıltıp ayıltan birisiyim ve zuk z2 arkasında duran çok fazla geliştirici yok şuanda. yani mi5 alırsam tek sebep bu olur. sizce zuk z2 ye sonradan destek gelir mi? destek derken root,bootloader kilidi açma,rom,zuk için çeşitli tool lar,fixler vs. yani bunlar olmadan nasıl zevk alırım o telefondan bilmiyom. aslında bunlar türkiyede garantisi olmayan bi telefon için çok önemli. suan çok arada kaldım siz ne dersiniz?

zuk z2 aliexpress: Zuk Z2

zuk z1 de cyanogen mod destegi vardi galiba zuk z2 de de olur diye dusunuyorum. eger olursa dediklerinizin hepsi gerceeklesmis olur. ayrica 4gb ramli 300 dolarlik telefon elbette cok satilacaktir ve cok satildigi icin destegi de cok olacaktir.

• Telefon güzelmiş MI5'den daha pahalı olmazsa düşünebilirim. USB 3.1 tip C falan var sanırım 3.1 kullanan ilk telefon fotoğraf konusunda da iyiyse epey satar buralarda.
  • Arkadaşlar xda forum da zuk z2 pro bootloader kilidinin açıldığı haberi çıktı. Hatta biri denemiş ve TWRP yüklemiş. Asıl kaynak italyan bir fan sitesi.
    Xda daki konu:Link
    Asıl Kaynak:Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaktuskafa10 -- 9 Temmuz 2016; 22:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaktuskafa10

Arkadaşlar xda forum da zuk z2 pro bootloader kilidinin açıldığı haberi çıktı. Hatta biri denemiş ve TWRP yüklemiş. Asıl kaynak italyan bir fan sitesi.
    Xda daki konu:Link
    Asıl Kaynak:Link

bu ne anlama geliyor hocam şimdi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.