Kimse bana lenovo güzel bir marka yetkili servisi güzel falan filan bişe söylemesin
Lenovo bana sorunlu chipsetli anakartlı pc verdi bende bunlara durumu iza ettiimm bilgisayarımın degişmesini istiyorum dedim bana dedikleri bilgisayarınız degişmicek anakart yurt dısından sipariş ettik onu bekliyoruz 1.500 tl verip lenovo y560p i5 işlemcili bilgisayar aldım sorunlu bilgisayarı aldım ama adamlar degişim yapmıyor sadece anakartı değiştirip bana yollucaklar lanet olsun böye işe
bilgisayar tam 12 kere servise gittii batarya degişti anakart değişti dardisk degişti gine anakart degişcek 8 kerede sorun bulunamadı diyor bilgisayarın sarjı 15 dk gidiyor bataryayı değiştirmiyorlar 5 oldugu zaman yeni pc yollucaklar cünkü yazıklar olsun
quote:
Orijinalden alıntı: yakinta
Kimse bana lenovo güzel bir marka yetkili servisi güzel falan filan bişe söylemesin
Lenovo bana sorunlu chipsetli anakartlı pc verdi bende bunlara durumu iza ettiimm bilgisayarımın degişmesini istiyorum dedim bana dedikleri bilgisayarınız degişmicek anakart yurt dısından sipariş ettik onu bekliyoruz 1.500 tl verip lenovo y560p i5 işlemcili bilgisayar aldım sorunlu bilgisayarı aldım ama adamlar degişim yapmıyor sadece anakartı değiştirip bana yollucaklar lanet olsun böye işe
bilgisayar tam 12 kere servise gittii batarya degişti anakart değişti dardisk degişti gine anakart degişcek 8 kerede sorun bulunamadı diyor bilgisayarın sarjı 15 dk gidiyor bataryayı değiştirmiyorlar 5 oldugu zaman yeni pc yollucaklar cünkü yazıklar olsun
geçmiş olsun teknoloji sanş işi; her ürün aynı olmuyor malesef
Ayıplı malda tercih hakkı tüketicinindir başlıklı kısmı birkaç defa okuyun.
böyle birşey varsa tüketici mahkemesine başvurun 12 kez ne demek
hakıınızı aramazsanız serviste sürünürsünüz hakkınızı bilmediğinizden 12 defa ne demek garanti süresi içerisinde 6 defa servise gitmesi yeterli mahkemeye vermen için 1 yıl içinde bu 4 defadır siz bilmediğinizden serviste sizi sallayıp durmuş bağırıp çağırmakla iş olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
hakıınızı aramazsanız serviste sürünürsünüz hakkınızı bilmediğinizden 12 defa ne demek garanti süresi içerisinde 6 defa servise gitmesi yeterli mahkemeye vermen için 1 yıl içinde bu 4 defadır siz bilmediğinizden serviste sizi sallayıp durmuş bağırıp çağırmakla iş olmaz
parça degişimi 4 oldu 5 olmadıgı sürece diyorlar ne yaparsanız yapın ürünü degiştirmeyiz parca degişimi 5 olursa bana yeni ürün vercekleler S:
yönetmelikte parça değişimi diye bir ibare geçmiyor o işi geçsinler 1 yıl içerisinde 4 defa servis yüzü görürse ve bunun sonucunda tüketicinin mağduriyeti devam ediyorsa bu durum değişim gerektirir parça ile alakası yok. ozaman adamlar sıkıntıya düşmemek için format atrla r bir kaç ayar yaparla yazılımsan geri gönderirler bu şekilde seni defalarca oyalarlar ben ne diyorum bu şekilde defalarca sizde 12 kez olmuş ve artık makinenin sizi sıkıntı ya düşürdüğü kullanımından yararlanılamaz hale geldiği belli dediğim gibi sizi sallıyorlar şu yönetmeliği okuyun (garanti belgesi uygulama esasları hakkında yönetmelik).siz tüketicihaklarına verin görün verebiliyormu vermiyormu.
quote:
Orijinalden alıntı: yakinta
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
parça degişimi 4 oldu 5 olmadıgı sürece diyorlar ne yaparsanız yapın ürünü degiştirmeyiz parca degişimi 5 olursa bana yeni ürün vercekleler S:
Hemen bilgisayarın garanti belgesini, servis fişlerini ve faturasını alıp bağlı bulunduğunuz ilçedeki tüketici hakem heyetine gidin. Davanızı açın. Bilgisayarınızın fiyatı 1600TL(yanılmıyorsam) üstündeyse bu dosyayı tüketici hakem heyeti kabul edemez, tüketici mahkemesine gidin. Lenovo müşteri hizmetlerine, servisine de dava açtığınızı söyleyin. Belki uzatmadan hallederler. Uzatırlarsa da mahkemeden sonuç çıkana kadar bilgisayarı kullanın, sonra da parasını alıp cebinize koyun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme