Şimdi Ara

Lens aldım gözlerim 4numara bulanık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lensi aldığım gün zor zoruna taktım elden ele 6-7 dkya yakın sürede taktım sonra internette kirlendiği için bulanık görebilirsiniz felan yazıyordu lensleri temizledim 12 saat beklettim tekrar şimdi tekrar taktım yakşalık 15-20 dk oluyo gözlük kadar iyi göremiyorum :@@@

• quote:

Orijinalden alıntı: mariuana07

lensi aldığım gün zor zoruna taktım elden ele 6-7 dkya yakın sürede taktım sonra internette kirlendiği için bulanık görebilirsiniz felan yazıyordu lensleri temizledim 12 saat beklettim tekrar şimdi tekrar taktım yakşalık 15-20 dk oluyo gözlük kadar iyi göremiyorum :@@@

şimdi şöyle bişey var.. lensler gözlük kadar net göstermez.. yani 0.25 numara gibi bi eksikliğin olur.. yüksek numaralara lens önerilmez benim bilidğim.. ney ben 3 numara lens kullanıyorum astigmat bile var.. gözlük kadar net tabiki göremiyorum bende.. ama lens çok rahat takıp çıkarmam 15 saniyemi almaz.. hergün çıkartıp sabahları takarım ve hiç üşenmem.çünkü yemek yemek hayatının parçasıysa oda benim hayatımın parçası yaptım.. şimdide sporu hayatımın parçası yapmayı planlıyorum..( spor ne alakaysa konuyla :D )

• quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: mariuana07

lensi aldığım gün zor zoruna taktım elden ele 6-7 dkya yakın sürede taktım sonra internette kirlendiği için bulanık görebilirsiniz felan yazıyordu lensleri temizledim 12 saat beklettim tekrar şimdi tekrar taktım yakşalık 15-20 dk oluyo gözlük kadar iyi göremiyorum :@@@

şimdi şöyle bişey var.. lensler gözlük kadar net göstermez.. yani 0.25 numara gibi bi eksikliğin olur.. yüksek numaralara lens önerilmez benim bilidğim.. ney ben 3 numara lens kullanıyorum astigmat bile var.. gözlük kadar net tabiki göremiyorum bende.. ama lens çok rahat takıp çıkarmam 15 saniyemi almaz.. hergün çıkartıp sabahları takarım ve hiç üşenmem.çünkü yemek yemek hayatının parçasıysa oda benim hayatımın parçası yaptım.. şimdide sporu hayatımın parçası yapmayı planlıyorum..( spor ne alakaysa konuyla :D )

Terler gözlüğe damlıyor sinirden spor yapılmıyor

O değilde omuz geliştirmeye başlayacağım PM beraber bakalım programa başlayalım

• Ters takmış olabilirsin lensi. yada tam oturmamıştır. biraz oynat
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

ters takarsa göze çoook batar. hemen çıkarmak istersin.. ters takma ihtimali yok. ve oynatmasaınada gerek yok gözü açıp kapayınca zaten lens yerini biliyor. ( kızma ve yanlış anlama ama lens kullanmıyosan keşke cevap vermeseydin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 2 Mart 2014; 20:25:35 >
  • quote:

quote:

ters takarsa göze çoook batar. hemen çıkarmak istersin.. ters takma ihtimali yok. ve oynatmasaınada gerek yok gözü açıp kapayınca zaten lens yerini biliyor. ( kızma ve yanlış anlama ama lens kullanmıyosan keşke cevap vermeseydin.)

5 aydır lens kullanıyorum benim lensimde ters takınca görüntü bulanıklaşıyor ve gözümede öyle battığı falan yok ters takarsam görüntünün bulanıklığından ters taktığımı anlıyorum. (yanlış anlama ama keşke genelleme yaparak cevap vermeseydin.)
  • quote:

quote:

quote:

5 aydır lens kullanıyorum benim lensimde ters takınca görüntü bulanıklaşıyor ve gözümede öyle battığı falan yok ters takarsam görüntünün bulanıklığından ters taktığımı anlıyorum. (yanlış anlama ama keşke genelleme yaparak cevap vermeseydin.)

bi yanlşın olmasın ben 4 yıldır kullanıyorum çoğu markaların ama ters taktığım zaman görüntü güzel fakat batma olur.. yada senin lensin çok pahalı birşey galiba gözüne batmıyor.. aklıma bu geliyo ne yapim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bi yanlşın olmasın ben 4 yıldır kullanıyorum çoğu markaların ama ters taktığım zaman görüntü güzel fakat batma olur.. yada senin lensin çok pahalı birşey galiba gözüne batmıyor.. aklıma bu geliyo ne yapim

yok ya estağfurullah kızmadımda yani zaten foruma çok mesaj yazmıyorum yardımcı oliyim diye yazdıktan sonra yapıştırdın cevabı ona içerledim :)

• Benim de gözlerim 1.5 miyop gözlüğü sadece derste takıyorum. Hayatını o kadar engelliyor ki. Özellikle spor yaparken lanet ediyorum. Geçen sinemaya gittim 3D. iki gözlük üst üste taktım izledim ya. Zamanla oturur gözlerine ben de çekiniyorum almaya. Göz numaram ilerler diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.