Şimdi Ara

Lens Beşiktaş'a faydalı olmaz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alınmasın ya, rekabet iyice bitecek, beşiktaşlılar da sıkılacak sonra
  • Adriano kalsın da Lens mı gelir kim gelir önemli değil. Adriano çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens daha takım oyuncusu Q7 ile kesnilikle kıyaslanamaz yetenek açısından . Lens takım oyuncusuyken Q7 yeri geldiğinde tek başına bir takım olabiliyor gerek tecrübesi gerek yeteneği ile kapandığımız şampiyonlar ligi maçlarında ilerdeki tek silahımız oluyordu . Lig için zaten ikiside bu ligin çok üstünde oyuncular . Ben Lens yerine Q7' nin genç versiyonu olan bir oyuncunun takıma katılmasını isterim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Beyler lens güzel oyuncu tamam ama Bi büyük takımda görmek lazım. Erkenden yorum yapmayalım :)

hahahah koptum :D akljsdkslajdla tam lensi övücektim ama derman bırakmadın bende puhahahahahaha
  • hocam naaptın ya.. LENS e faydasız bi oyuncu demek (en azından bize) nasıl bir futbol görüşüdür.

Lens herşeyden önce BABEL den en az 2 sınıf daha üstün bir oyuncu. Babel de iyi ama Lens çok daha iyi.

Quaresma ile karşılaştırma konusu tartışılabilir. Lens in iyi olduğu noktalar olur, Quaresma'nın daha iyi olduğu noktalar olur.

Ben LENS alınabiliyorsa özellikle türkiye liginde aşırı iş yapar bizim sistemimizde görüşündeyim.

Hele ki Quaresma yı veriyosak Çine, o zaman MUTLAKA alınmalı diyorum...

Gökhan Töre de dönüyor muhtemelen... her iki kanatta iki alternatif.. on numara iş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Lens de begenilmez olmus fb gibi takimda yaptiklari ortada bjk da cok etkili olur. Lens q7 tore babel kanat rotasyonu fazlasiyla yeterli. Zaten hic bir turk takimida bundan iyisini yapamaz.

Çareyi hasan ali'de buldular. Sözleşme yeniliyorlar hasan ail ile. O tipte futbolcu arıyor fb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani faydalı olmaz dedim ama bu kadar kötü olacağını düşünmüyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda ibretlik mesajlar olması herhalde bakıp bakıp bir daha foruma yazmamayı düşenen vardır bence.
  • lens den bi cacık olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.