Şimdi Ara

Lens Beşiktaş'a faydalı olmaz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lens iyi bir oyuncu fakat Beşiktaş ta kimin yerine oynayacak?

Quaresma var Babel var

Caner döndü Adriano

Gökhan Töre var bence çok yanlış transfer olur dengeleri bozabilir.

Maliyet önemli 1,5 a falan oynarsa gelsin.

• muhtemelen q7'yi çin'e itelediler. Bu lens haberleri doğru mu hakket? Gelirse çok iş yapar.
  • Q7 ve adriano çine 20 milyon euro transfer oldu

Başkan bu adamı alaçağı yok başka biri gelecek

Fenerbahçe alamasın fiyat yükselsin diye numara çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma gitse bile ben Lens'in bizim için iyi bir seçenek olduğunu düşünmüyorum.
  • Lens müthiş bir takım oyuncusu güçlü hızlı ve ayağı iyi. Seneye Beşiktaş'ta asist kralı olur asist yapmayı çok seven bir tip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Q7 ve adriano çine 20 milyon euro transfer oldu

Başkan bu adamı alaçağı yok başka biri gelecek

Fenerbahçe alamasın fiyat yükselsin diye numara çekiyor

Nerden biliyorsunuz transfer olduklarını kaynak var mı?

• Arkadaş sene boyunca Adriano'nun çine gideceği konuşuluyor bende gerçekten gidecek sanıyorum Adriano'nun son açıklamalarına bakıyorum adam diyor ki benim gitmek gibi bir duşuncem yok daha çok var emekliliğime hala aç bu adam kupalar kazanmaya para derdide olsa 2 m'ye bjkde mi oynardı?Adam ben profesyonelim kupa canavarıyım daha çok sene top oynarım beşiktaşa kalmak istiyorum diyor hatta ve hatta kartal dövmesi yapıracağını söyluyor siz çine gidecek diyorsunuz kim uyduruyor bunları?30 yaş ustu her oyuncuyu çine gönderir olduk artık komik olanda alıyorlarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lens Babelden 2 kat daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beck'i oynatırım kanatta daha faydalı olur. Gelmesin.
  • Lens de begenilmez olmus fb gibi takimda yaptiklari ortada bjk da cok etkili olur. Lens q7 tore babel kanat rotasyonu fazlasiyla yeterli. Zaten hic bir turk takimida bundan iyisini yapamaz.

• Atiba ve Babeli takibe almış...
  • Lens hizli oldugu icin cok etkili olur. Senol hoca ilk yarilari kontrollu ve kontraya dayali oynatiyor. Vodafone Arena'da bile ilk yarilarin son 15 dakikalari haric toplu hucum yaptirmiyor. Ikinci yarilarda zaten gol bulmussak ya da bir sekilde bulursak, toplu hucumu durdurup, yine kontrollu oyuna donuyor, hatta Necip'i falan oyuna aliyor.

O yuzden Quaresma bu sene cok ekmek yedi, cunku ortada ileride Cenk ve Talisca oldugu zaman ortadan kontra imkansiz gibi, Babel de Quaresma ileriye cikinca daha defansif oynuyor ve Quaresma kadar sprinter degil.

Lens gelirse cok ekmek yeriz onun kanadindan cuk oturur, Gokdeniz etkisi yapar. Hatta Burak Yilmaz da gelirse ortadan kontra yapmaya bile baslayabiliriz. Gerci bu sene Aboubakar ile bunu bir nebze yaptik ama Cenk'in daha fazla sure aldigi ve Aboubakar'in kartlar ve formsuzluk yuzunden kopuslar yasadigi donemde ortadan hic kontraya cikamadik.
  • Beyler lens güzel oyuncu tamam ama Bi büyük takımda görmek lazım. Erkenden yorum yapmayalım :)

• Daha öncede Adriano ve Caner'i ne yapacağız diye konular açılmıştı, lig ve kupalar uzun soluklu yarışlar kaldı ki bu yarışta sakatlıklar, fiziksel düşüşler, form düşüşleri olacak böyle dönemlerde eldeki futbolcular yakın seviyede futbolcu olması işleri kolaylaştırır.

Bu sezon Caner sakatlığında Adriano değilde Köybaşı oynasaydı şampiyonluğa bile etki edebilirdi, demek istediğim anlaşılmıştır.

Bence bu tarz transferler yapılıyorsa Şenol Güneş'e ve Başkanınıza saygı gösterin, kolay kolay yanılmıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Beyler lens güzel oyuncu tamam ama Bi büyük takımda görmek lazım. Erkenden yorum yapmayalım :)

Sıkıntı da burda zaten, lens vasat bir takımda harikalar yarattı.

Tabata antepte döktürüyordu bizde varlık gösteremedi.

• Lens iyi adam ama dünyadaki tek kanat oyuncusu oymuş gibi saplanıp kalmak sıkıntı.
  • Ama FB'ye olur. O yüzden alın, oynatmasanız da yedek bırakırsınız
  • Şu an takımda yedek kanat oyuncusu yok. 4 kişi olması lazım kanat rotasyonunda. Quaresma ve Lens ilk 11, yedekleri de Töre ve Babel
  • Quaresma gitmeden Lens alınmaz. Q7'nin daha yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünsem de Lens daha çok katkı verecektir. Sorunsuz ve takım oyununu seven bir oyuncu.

Fener'de arkasında Hak Şener felan oynuyordu. Bizde Adriano ve Gg oynayacak. Fener'de pas beklediği isimler Ozan Alper Souza felanken bizde direk ayağına top atacak Oğuzhan Tolgay Talisca gibi isimler var.

Fener'de amaçsız ve isteksiz bir şekilde oynarken bizde daha iyi bir ortamda daha iyi bir hocayla çalışacak. Şu anki halinin üstüne koyacaktır. Ben Q7'den çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Yaşlı da değil. 3 sene iyi katkı verir. 2-2.5 civarı maaşla alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanryco

Lens müthiş bir takım oyuncusu güçlü hızlı ve ayağı iyi. Seneye Beşiktaş'ta asist kralı olur asist yapmayı çok seven bir tip.

katılıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.