Şimdi Ara

Lens hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk defa lens kullanacam.dün doktora gittim.1,75 numaralı lens yazdı.

renkli olmayanından düşünüyorum.günlük haftalık vs. olanlarından oluyormuş.en rahatı hangisidir?

• acuvue oasys al derim ilk seferinde internetten alma git bi gözlükçüye o taksın sen daha once takmamışsan,sonrasında alışırsın zaten internetten yarı fıyatına bulu toplu alırsın.bu arada bu lensler haftalık ve su bazlılar yanı aksam gozunden cıkartmıyosun duş alabiliyosun havuza gırebılıyosun.
  • En rahatı gözlük kullanmaktır. Yinede ben lens istiyorum diyorsan gözlükte al eve gelince denize giderken vs. Gözlük takarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahrekimla

acuvue oasys al derim ilk seferinde internetten alma git bi gözlükçüye o taksın sen daha once takmamışsan,sonrasında alışırsın zaten internetten yarı fıyatına bulu toplu alırsın.bu arada bu lensler haftalık ve su bazlılar yanı aksam gozunden cıkartmıyosun duş alabiliyosun havuza gırebılıyosun.

Arkadaşın önerdiği lenslerden kullanıyorum. Çok memnunum. Ama son cümlesini sakın dinleme. Her gece çıkarıp öyle uyumalısın. Çıkarmaman kötü sonuçlar doğurabilir.
  • benimde 1.75 3 senedir çok rahat kullanıyorum, dışarı çıkarkarken lensleri takıyorum evde pc ye oturursam çıkarıp gözlük takıyorum, lensler pc de rahatsız ediyor biraz.Bunun dışında hiç bir problem yok
  • Purevision hd2 kullaniyorum. Cok rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acuvue oasys iyidir. Yatmadan çıkar. Elleri tırnakları vs temiz tut. Gözünü de sakın lens varken ovuşturma. Hadi hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahrekimla

acuvue oasys al derim ilk seferinde internetten alma git bi gözlükçüye o taksın sen daha once takmamışsan,sonrasında alışırsın zaten internetten yarı fıyatına bulu toplu alırsın.bu arada bu lensler haftalık ve su bazlılar yanı aksam gozunden cıkartmıyosun duş alabiliyosun havuza gırebılıyosun.

Aman diyeyim sakın dinleme bu yazılanları. Lensler gözünde en en çok 2 gün kalsın , sonra çıkar ertesi gün yine tak. Duşta bir sorun yok ama havuza , denize sakın girme.

Bende savunuyordum "yahu 1 ay gözünden çıkarmadan dolaşan var , bir şey olmuyormuş" diye , 5 gündür gözümdeydi lensler akşam eve bir geldim aynaya baktım kıpkırmızı olmuş göz , çeşme gibi akıyor. Dün doktora gittim mikrop kapmış dedi , 3 tane damla verdi , 5 gün lensi yasakladı.

• Hijyen önemli, elleri yıka lensi takmadan önce ve çıkarmadan önce.

Gözünle oynama, lensi çizebilirsin, lensi göz kapağının arkasına doğru kaçırabilirsin.

Gece yatmadan çıkar mutlaka, Acuvue Oasys kullanıyordum ben, bir kere unuttum yatarken, gözüm mahvoldu. Lensi bırakmıştım sonra zaten.

Rahatlık olarak bence lenstir gözlük kullanmama rağmen, biraz benim vurdumduymazlığımdan dolayı kullanamadım rahatça, yazdı, avşa'ya falan gitmiştim gez, toz, bar, disko, deniz, kum derken hiç dikkat etmediğimden gözüme zarar verdi, kızarıklık oldu. Gözlük olsaydı sikinti çekmeyecektim. Hatta bir tane lensimide kaybettim. Tek lens dolaştım.

Yani demem o ki lens rahattır ama temiz kullanırsan. Yanına mutlaka bir tane gözlük al, evde gözlük kullan. Dışarıya çıkınca lens takarsın.
  • Lens galiba retinayı inceltiyormuş bu yüzden de lazer ameliyatı olamıyormuşsunuz.Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.