Şimdi Ara

Lensim YIRTILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dolmuş beklerken gözümü ovuşturdum lens kaydı fark ettim battı sürekli eve gelince çıkarayım dedim baktım göz bebeğimde yok Yusuf Yusuf başladı orada sonra batan yere bastırdım lensi çıkardım bin bir güçlükle üstü yırtılmış biraz aylık lens bide daha 1 haftası var böyle taksam olmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lensiniz Yırtıldı: Ne Yapmalısınız

Lensiniz yırtılırsa, derhal çıkarmalısın. Yırtık bir lens takmak ciddi göz hasarlarına yol açabilir.

Yırtık Bir Lens Takılırsa Ne Olur?

• Kornea çizikleri: Yırtık lensin kenarları korneanı çizerek ağrı, kızarıklık ve bulanık görmeye neden olabilir.
    • Enfeksiyon: Yırtık lens, gözünde bakteri veya mantarların büyümesi için bir ortam sağlayabilir ve enfeksiyona yol açabilir.
    • Ulserler: Yırtık bir lens, korneanın üzerinde ağrılı ve açık yaralar oluşturabilir.
    • Görme kaybı: Ciddi durumlarda, yırtık bir lens görme kaybına bile neden olabilir.

Kenarı Yırtılan Lens Kullanılır Mı?

Asla kenarı yırtılan bir lens kullanmamalısın. Yırtık bir lens, her zaman göze takılması güvenli olmayan bir göz enfeksiyonu kaynağıdır.

Sonuç

Lensin yırtılırsa, derhal çıkar ve bir göz doktoruna görün. Yırtık bir lens takmanın potansiyel sonuçları çok ciddidir ve göz sağlığını korumak için gerekli önlemlerin alınması esastır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Önemli

• Onemli

• yenisi yok mu ??
    yırtık lensi takma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

yenisi yok mu ??
    yırtık lensi takma bence

Var ama değiştirmek istemiyorum pek gidebilirse 1 hafta daha takayım

• takma yırtık lens falan göz sağlığını bozabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

yenisi yok mu ??
    yırtık lensi takma bence

Var ama değiştirmek istemiyorum pek gidebilirse 1 hafta daha takayım

1 hafta daha kullanayim diye gozunde bir sorun cikarsa biz karismayiz.bende lens kullaniyorum 1-2 sefer yirtildi degistirmistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lens önermem gözünde bi sorun varsa gözlük kullan lens iyi bir şey değil.
  • Takma onu.Riske girme
  • yırtık lens takma ne olur ne olmaz
  • Kornayı çize takma hiç benimkinin köşesinde minicik aşırı inceleyince gözüken bi yırtık vardı onu bile kullanmadım.
  • ne kdar süredir gözünde kaldı. Bende aylık kullanıyorum ama en fazla haftada bir, 1 günde olsa çıkarırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

ne kdar süredir gözünde kaldı. Bende aylık kullanıyorum ama en fazla haftada bir, 1 günde olsa çıkarırm.

Her gün sabah takıp eve gelince çıkarıp kutusuna koyarım bugün max 7-8 saat kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

Kornayı çize takma hiç benimkinin köşesinde minicik aşırı inceleyince gözüken bi yırtık vardı onu bile kullanmadım.

• Batan lens takılmaz direk çöpe atılır.Sen yırtmışsın bir gelip soruyorsun takılır mı diye.
  • para verip almışın dikip kullan
  • Yırtık lens gözüne batar çıkar yenisini tak hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.