Şimdi Ara

Lensin Üstüne Oturdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lens kullanıyorum da..biraz önce gözümü ovaladım lens düştü..bende film izliyodum biraz sonra alırım yerden dedim meğersem sandalyaye düşmüş lens..bende üstüne oturmuşum 1 yarım saat kadar..

lensi kullansam bişey olur mu?

• solisyonla elinde temizle kullan sonra bişey olmaz
  • Başlık sakat
  • solüsyon larsan mikrop açısından bişe olmaz.

fakat katlanmışsa biraz gözünde batma olabilir.
  • Eğer şeklinde bozukluk varsa 1 gün solisyonda dursun, kendine gelir. Bir bozukluk yoksa solisyonla güzelce temizle birşey olmaz.
  • sakın kullanma bence. ne olur ne olmaz. saglık konusunda böyle riskler alma
  • deforme olmuştur ayrıca kurumuştur, solüsyonda beklese bile ayar tutmaz o lens gözünde oraya buraya kayar, at gitsin gözünü çizittirme birde. yenisini tak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Walla ben üzerine bastığım lensi kullanmaktayım herhangi bir sorun yaşamadım.
  • içine kacmasın
    özürdilerim biraz ağır olduda muhtemelen kırılmıstır.yensini alman gerekiyor
  • Hazır lens konusu açılmışken sharingan lensler ne kadar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Walla ben üzerine bastığım lensi kullanmaktayım herhangi bir sorun yaşamadım.

lens yaşken kısa süreli bişey olduğunda tolere ediyor, bende çok yere düşürdüm 4 e katlandı gözümün içinde vs sorun olmadı.

ama adam üstüne yarım saat oturdum diyor, düşünün o lensin neler çektiğini, bütün suyunu kıyafete bırakacak ordan kemik gibi olurken kaba etinin nemiyle yimışayacak küre gibiyken tepsi gibi olacak vs...

• Dünya eskisinden biraz daha fazla yuvarlak görünecektir gözüne, o kadar. :) aman alınma hocam, sadece espri. :)
  • Otururken osurmadıysan rahat rahat kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qßorS

Otururken osurmadıysan rahat rahat kullanabilirsin

• Kaba etin üzerinde tehlikeli sayılabilecek düzeyde bakteri varmış. Bir düşün istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

Kaba etin üzerinde tehlikeli sayılabilecek düzeyde bakteri varmış. Bir düşün istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.