Bildirim
Lensin Üstüne Oturdum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
solisyonla elinde temizle kullan sonra bişey olmaz -
Başlık sakat -
solüsyon larsan mikrop açısından bişe olmaz.
fakat katlanmışsa biraz gözünde batma olabilir. -
Eğer şeklinde bozukluk varsa 1 gün solisyonda dursun, kendine gelir. Bir bozukluk yoksa solisyonla güzelce temizle birşey olmaz. -
sakın kullanma bence. ne olur ne olmaz. saglık konusunda böyle riskler alma -
deforme olmuştur ayrıca kurumuştur, solüsyonda beklese bile ayar tutmaz o lens gözünde oraya buraya kayar, at gitsin gözünü çizittirme birde. yenisini tak... -
Walla ben üzerine bastığım lensi kullanmaktayım herhangi bir sorun yaşamadım. -
içine kacmasın
özürdilerim biraz ağır olduda muhtemelen kırılmıstır.yensini alman gerekiyor -
Hazır lens konusu açılmışken sharingan lensler ne kadar acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Walla ben üzerine bastığım lensi kullanmaktayım herhangi bir sorun yaşamadım.
lens yaşken kısa süreli bişey olduğunda tolere ediyor, bende çok yere düşürdüm 4 e katlandı gözümün içinde vs sorun olmadı.
ama adam üstüne yarım saat oturdum diyor, düşünün o lensin neler çektiğini, bütün suyunu kıyafete bırakacak ordan kemik gibi olurken kaba etinin nemiyle yimışayacak küre gibiyken tepsi gibi olacak vs...
-
Dünya eskisinden biraz daha fazla yuvarlak görünecektir gözüne, o kadar. :) aman alınma hocam, sadece espri. :) -
Otururken osurmadıysan rahat rahat kullanabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: qßorS
Otururken osurmadıysan rahat rahat kullanabilirsin
-
Kaba etin üzerinde tehlikeli sayılabilecek düzeyde bakteri varmış. Bir düşün istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: brkmm
Kaba etin üzerinde tehlikeli sayılabilecek düzeyde bakteri varmış. Bir düşün istersen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X