2011 model 1.4 TSI 125 leon aracım var arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ama işimden ötürü artık günde en az 60 km yol yapıcam ve malum benzin fiyatlarıda bana 600 liradan aşağı benzin parası ödemicem. Lpg taktırabilirmiyim aracıma hangi markayı taktırırsam daha iyi verim alırım ayrıca İzmitte yaşıyorum önerebileceğiniz yer varmı. Teşekler şimdiden
İYİGÜNLER SEAT LEON İÇİN PRİNS VSI-DI LPG SİSTEMİ EN YAKIN BİR PRİNS BAYİSİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ SAYGILARIMLA
2011 model 1.4 TSI 125 leon aracım var arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ama işimden ötürü artık günde en az 60 km yol yapıcam ve malum benzin fiyatlarıda bana 600 liradan aşağı benzin parası ödemicem. Lpg taktırabilirmiyim aracıma hangi markayı taktırırsam daha iyi verim alırım ayrıca İzmitte yaşıyorum önerebileceğiniz yer varmı. Teşekler şimdiden
bizimle iletişime geçin sizlere yardımcı olmaya çalışalım
selamlar
buradan bilgi verseniz bizde öğrenmiş olurduk..Şu an bende bu konuyu araştırıyordum...Fiyatlar nasıl mesela..VSI DI LPG sıvı lpg mi acaaba?
quote:
Orijinalden alıntı: peugeot-406
buradan bilgi verseniz bizde öğrenmiş olurduk..Şu an bende bu konuyu araştırıyordum...Fiyatlar nasıl mesela..VSI DI LPG sıvı lpg mi acaaba?
vsı dı lpg buhar fazlı olan sistemedir .%10 benzin %90 lpg kullanım stratejisiyle çalışır
quote:
Orijinalden alıntı: sönmez yıldız
quote:
vsı dı lpg buhar fazlı olan sistemedir .%10 benzin %90 lpg kullanım stratejisiyle çalışır
yani şu anki sıralı sistemden farklı değil mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sönmez yıldız
quote:
İzmit te vialle bayisi serim otogaz var. Size her konuda yardımcı olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: muto1985
İzmit te vialle bayisi serim otogaz var. Size her konuda yardımcı olacaktır.
İzmit bana biraz uzak açıkçası ancak kafamı kurcalayan tarafı şu..Daha önceki aracıma normal sıralı sistem olan ATİKER den taktırmıştım. (Opel Vectra elegance 2004) her hangi bir problem ile karşılaşmamıştım ancak bu farklı bir motor ve uygulanan sistemler de biraz farklı..TSI için uygulanan sistemler yeni olmakla beraber epeyde pahalı..Bütün bunları göze alıp üstüne üstlük bir de arıza falan olması ihtimali beni düşündüryor..
Vialle sayfasında bir arkadaş Passat 1.4 TSI aracına taktırmış ama üç defa yolda kaldığını, motorunda arıza çıktığını,, takan yerin şu an için bir şey pamadığı tarzında şeyler yazmış, dün okudum ve biraz kafam karıştı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme