Şimdi Ara

leon 2.0tfsi gtc2.0t a3 1.4tsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu 1 2 ay içerisinde yeni araba alma niyetindeyim ancak çok kararsız kalmış durumdayım.Daha önümde 4 senelik bir okul hayatı olduğundan alıcağım arabayı 4 sene boyunca kullanmayı düşünüyorum.Şuan kullandığım araba 1.6 motor ve beni hiç memmnun etmiyor bu yüzden 2.0turbo motorlu araçları düşünüyorum ancak arkadaşlarım aklımı çok karıştırıyorlar.Almayı düşündüğüm araçlar seat leon 2.0tfsi fr yada sport-up opel astra gtc 2.0turbo 0km yada 2.el farketmez hatta 2.el bana daha cazip geliyor diyebilirim.Ancak arkadaşlarımda ısrarla audi a3 varken onlar alınmaz diyorlar.Ailemin koyduğu kotayıda 2.0motoru geçiyorki bende zaten gidipte bie a3e 100mlyar para vermem.Tek çare ya 1.6 hitler motoru yada 1.4tsi kalıyor.

Seat leon 2.0tfsi kasası daha yeni ve 4 sene götürür diye düşünüyorum

Audi a3 1.4tsi yada 1.6 kasa 2011de değişcek dedi doğuş otomotiv

Opel astra gtc 2.0 turbo kasa bu sene değişiyor.

Bana en mantıklı seçenek leon gibi duruyor ancak arkadaşlarım yok prestij yok audi yok kalite diye diye kafamı kurcalıyorlar

Birde size sormak istedim cevaplarınız için teşekkürler...

• GTC kasa daha değişmiyor.

2.0 alana kdar 1.6 180 HP almak daha mantıklı.
  • eger bulabilirseniz astra opc alın derim performans olarak fazlasıyla yetecektir
  • hocam 2.0 tfsi motordan çok memnun kalırsın onu baştan söyleyeyim.eğer beklentin performans ise 1.4 tfsi ları falan geçeceksin.

2.0 tfsi motoru azıcık kurcaladın mı direk 240 hp 340 nm tork alıyorsun zaten. birde üstüne komple egzost sistemi takarsan çok daha fazlasını görme şansın var.

1.4 tfsi audi a3'e 70 milyar verilir mi yaw
  • 2.0 tfsi
  • VW golf GTI alın derin.

2.el az kmli bir GTI sizi her yönden mutlu edecektir.

Fiyatları fazla geliyorsa Astra GTC 1.6T 180lik aracada bakabilirsiniz. Hatta Astra GTC yerine Astra Twintopta bakabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde makyajlı leona bindim. Kıyaslayınca görülüyorki makyajsız halinin içi içler acısı. Leon istiyorsanız mutlaka makyajlıya yönelin.
    GTC temiz bulabilirseniz mutlaka 1.6 olsun.
    Yinede içlerinde en güzeli A3 tabiki. Bu sayılan üç aracın içinde belli bir süre geçirdiğinde farkı görürsün zaten.
    A3>GTC>LEON
  • ?
  • skoda octavia alabilirsiniz ha bunların yanında buda ne derseniz buda benim görüşüm
  • bencede bi düşün istersen...

• scirocconun önü çok hoşuma gidiyo ancak o arka tarafına bir türlü ısınamadım.Heleki arabanın içinin darlığı ben tamamen hayal kırıklığına uğrattı.sahibinde gezerken şu leona gözüm takıldı arkadaşlar km birazcık yuksek ancak fiyat olarak düşündüğümün baya bir altında ne dersiniz?
    http://www.sahibinden.com/57000_de_2006_model_tfsi-98WQQaXQQ16322661WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/fr_200hp_2007_model_tfsi-daha_temiz_fr_yok_-72WQQaXQQ13660102WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2000cc_185hp_tfsi_sport-up_paket-61WQQaXQQ13706640WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_flash

Bunların fiyatları bana baya bir uygun geldi

• 2.0 lt motorların 1800 liraya yakın yıllık vergisi var 1.4 lerin ise yıllık 628 lira. Aradaki farkla 335 litre benzin alınabiliyor. Sorun değil ben arabadan zevk almak istiyorum derseniz 2.0 TFSI motorlu herhangi bir araba alın keyfinize bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.