Şimdi Ara

LEON Düşmanlarını bitirecek fotoğraf geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zorla gel illa yorum yap dediğimi ya da senden görüş istediğimi hatırlamıyorum. Boşsa girmezsin konuya olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbol sahibi tambona vurmuş sonra buyuk ıhtımal yol kenarına çarpmış. Yoksa symbolun önü pert olmuş o leondaki plastik parçası mı arabayı pert edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

symbol her ne kadar 4 yıldız almış clio2 platformu üzerine üretilmiş olsada yüksek süratte ani frende aracın burnu yere basınca leonun altına girmesi sebebiyle oluşan bir hasar... kafa kafaya vursanız ben ozaman görürüm ikisinide tabi symbol daha fazla hasar alır...

Bence bu kadar böbürleneceğinize şükredin... Çünkü aracın altına girmeseydi o leonda ne bagaj kalırdı ne stepne havuzu ...

Bende clio symbol varken e5 te lineayı sol şeritte durdurmuştum ki çarpma hızımız 50 km yoktu linea nın önü dağılmıştı benim araçta çizik yoktu... Aynı şekil linea benim aracın altına dalmıştı...

Hatta arkadaki aracın sahibi şikayetçi olmuş karakola gitmiştik karakoldakiler benim araçta bişey olmadığını görünce adamın yalan söylediği kanaatine vardılar...

Tabi altina girmese adeta bir volvo etkisi ile airbagler acilirdi leonda siz renonun bi modeline sahipsiniz, hadi 2 adet olsun. reno ceosu gibi yorumlariniz yillardandir beni bitiriyor. gercek fanatizmin dh de ruh bulmus halisiniz tebrik ediyorum.

• Sene 99 bizde 95 model OPEL Astra SW var. Babam annemin elinden doritos taco yemeye çalışırken kavacık bağlantısında arkadan bir kartala vurmuştuk. Bizim araba en az fotoğraflardaki symbol kadar kötü hasar aldı. Kartal arkasında elinde doritos ile gözü yaşlı bir aile bırakarak mekanı terk etmişti.
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    Kartal kralından daha sağlamdır yalnız

• Onu bunu bilmem.Seat Leon'un güncel kasası tam bir F/P aracı ve bunun içindir ki satış rakamları ortada.

• Baktım ortalık çok karışık, biraz da ben karıştırayım dedim.
    İşte herkesin içini rahatlatan bir fotoğraf.
    Yeni kasası ama olsun idare edin. Münferi şeyler bunlar

LEON Düşmanlarını bitirecek fotoğraf geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 19 Eylül 2016; 23:52:14 >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Beterin beteri=Hyundai

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Beterin beteri=Hyundai

Hyundai gorevini layigiyla yapmis darbeyi absorb etmistir. cliodakiler muhtemelen beyin felc
  • un momento kullanıcısına yanıt

• Harbiden Leon içinde Leon amaç ne reklam mı yapılmaya çalışılıyor.. Eğer böyle ise gerçekten yazık reklam için Türkiye 'deki Seat distribütörü kendini düşürmek için elinden geleni yapıyor..
  • Gercekten forum git gide daha da kotuye gidiyor..yaptiginiz cok ayip..nerde o eski forum zamanlari Taner Gode hocanin oldugu zamanlar hep yeni biseyler ogrenirdik

• Leon a niye düşman olalım? Leon ya da seat ya da diğer firmalar neyimiz ki düşman olalım? Konu saçma, başlık saçma, ilkokul muhabbetine çevirdiniz forumu...

• Ya bana burda iki kuruş aklınızla akıl vermeyin 3 satır bi şey yazdık okumamışsınız bile.

• toyota corolla aynı şekilde arkadan daciaya vurdu ve dacia aynı şekilde leon gibi kaldı

toyota dağıldı

Arkadan vurunca durum farklı dacia çok mu sağlam araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

Gercekten forum git gide daha da kotuye gidiyor..yaptiginiz cok ayip..nerde o eski forum zamanlari Taner Gode hocanin oldugu zamanlar hep yeni biseyler ogrenirdik

Ahhh eski forum ahh
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Hic sorma

• Arkadaşlar 2017 Seat Leon tanıtıldı. Fotoğraf galerisi için tıklayabilirsiniz.

http://www.vidyoto.com/foto-galeri/seat-leon.html/attachment/new-seat-leon-1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.