Şimdi Ara

LEON Düşmanlarını bitirecek fotoğraf geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay leonda degil arkadan carpan frenle onu iyice pistirdiysa onu dagilir ondeki gelir kaputa oturur arkadakininde onu dagilir tabi forumun dunku nesquick cocuklari buyuyup ehliyetlerini yeni aldiklari icin bilmez bu gercegi. Trollugunuzden sıkılıp forumu birakan fosil abilerinizde olmadigi icin bilgi verecek birileride kalmadi tabi sizlere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok takılma coluk cocuga.iihs testleri için ben boyle kaza yapmam olsa olsa tamponu kaptiririm diyen adam var bu forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bittim.ben mahvoldum.ben yandım.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Abi mesele Leon'un sağlam olması değil, bir anda insana yalancı denmesi. O eleman Megane'dan sonra kendinden geçen eleman değil mi

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    Bence bir insanın bir eşyaya araca vb. Şeylere düşman olması aptalca.Leon düşmanım,golf dostum!olaya bak!alt tarafı araba hepsi.

• Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Evet tam olarak anlatmaya çalıştığım bu.

• Olay nerelere geldi maşallah, öncelikle kazanın fake olduğunu idda edenlerdenim daha sonra yazısına güvendiğim biri konuya açıklık getirdi.

Bakın arkadaşlar Allah hepinizi beterinden korusun kendinizi şaşırmayın boş yere de olayı tartışmaya götürmeyin Leon ile yapılmış 2 kazaya şahit oldum (aracın ilk senesiydi) evet sağlam araba...Unkapanı köprüsünde eski kasa mersoya arkadan vuran da aynı arabaydı fakat ön komple dağıldı. Kazanın şekli şemali gelişimi çok önemli bu durumlarda.Bakın arabayı kötülemiyorum aksine leon sevdiğim bir araçtır ama bu yaşanan kazadaki durum tamamen şans eseridir, küt burunlu bir araç aynı darbeyi verseydi sonuç çok farklı olacaktı.

Sümbülcü frene asıldığından kafa yere yapıştı ve leonun altına girdi olan biten bu işte.
  • bir "makineye" ölümüne fanatizminiz bitiriyor beni.
  • Kusura bakmayın arkadaşlar ama anlayamadığım bir husus var; Bir İNSAN niçin para ile alınıp satılan cansız bir METAYA düşmanlık besleyebiliyor? Olayın vehametini ve ciddiyetini hiç düşündünüz mü? Arkadaşlar bunlar mazallah çok tehlikeli şeyler, Allah bizi her türlü hastalıktan ve noksanlıktan korusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

bir "makineye" ölümüne fanatizminiz bitiriyor beni.

Aynen öyle.
    Ben hep "Ya sonra" derim.
    Yani ,Leon'u çok seversin alırsın, "Ya sonra?"
    Parayı bulur BMW alırsın, Leon olur gözünde çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Nasıl bir kanıt istiyorsunuz anlayamadım. Kazaya konu olan Symbol şöförü gelip evet doğru dese parayla adam tutmuş diyeceksiniz heralde.

Yoo ben bu cevabı ciddi ciddi yazdım.

• Leon sahibi Leon'u kendi üretmiş gibi savunmasa, Leon kötüleyenler sanki daha iyi bir araca bir markaya millet olarak sahipmişiz gibi saldırmasa, insanlar elele tutuşsa mutlu olsa uzansak sonsuzaa...

Kazanın oluş şekliymiş, Leon sağlammış, Clio çöpmüş vs vs zerre umrunda değil kimsenin aslında, sadece bizim milletin boşluktan kaynaklı olduğunu düşündüğüm her konuda birbirine sataşma ve kavga etme özelliğinin froumdaki yansımaları aslında bu konular...

Ne leon olağanüstü sağlam bir araçtır ne de sümbül tam bir çöp tenekesidir. İkisi de standartlarının hakkını veren normal araçlardır, boşuna birbirinizi yemeyin arkadaşlar forum köşelerinde..

• DrMobile kullanıcısına yanıt
    Leon'dan önce H ve J kasa Astra kullandım, Şu an Leon hariç CC kullanıyorum, hiçbir zaman indiğim arabaya çöp demedim. Herkesi aynı kefeye koyup yorum yapmaktan vazgeçin.

• Leon çok güzel araba ona lafım yok.. Param olsa kesinlikle alabileceğim bir araba. Çarpılan araç volvo, mercedes olsa da aynısını söylerim. Fakat bende kazanın anlatıldığı gibi olmadığını düşünüyorum.

Bana mantıklı gelen kazanın zincirleme olmuş olması. Arada sanki kamyonet tarzı yüksek bir araç varmış gibi geldi. Çünkü clionun kaportanın üzeri katlanmış alt taraf aynen duruyor. Ani fren bile yapsa o kadar altına girebilecek kadar yüksek değil bence leon. Girse bile clionun altının sağlam kalmasına anlam veremem. Arada kazaya sebebiyet verip olay yerinden kaçan birileri olabilir. Haksızsam da gerçekten helal olsun seat'a. Gözümle görmeden inanmam derler ya. O hesap...

Kazazede arkadaşa da geçmişler olsun. Malına da zarar gelmemiş sayılır, canına da.
  • Clio Symbol'ün Leon'a değil de başka bir şeye (yüksek bir araç yada buna benzer bir cisim) çarptığı intibası oluştu bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim bir resim daha mevcut , bari iftiralari curuteceksin leonun yandan cekilmis arkada clionun gozuktugu resmi koysana. Boyle sacma bir reskm koyup insanlari yanlis yoruma zorluyorsun...

• Bir arabanın markanın modelin düşmanı olmak kadar saçma bir durum yok arkadaş :) İnsan yapımı makinenin düşmanı olmak nedir ya ?

Buradaki fanatiklere bakmayın, hiç bir araca fazladan bağlılık yada düşmanlık normal kafanın ürünü değildir yada daha çocuktur.

Böyle şeylerle uğraşmayın
  • symbol her ne kadar 4 yıldız almış clio2 platformu üzerine üretilmiş olsada yüksek süratte ani frende aracın burnu yere basınca leonun altına girmesi sebebiyle oluşan bir hasar... kafa kafaya vursanız ben ozaman görürüm ikisinide tabi symbol daha fazla hasar alır...

Bence bu kadar böbürleneceğinize şükredin... Çünkü aracın altına girmeseydi o leonda ne bagaj kalırdı ne stepne havuzu ...

Bende clio symbol varken e5 te lineayı sol şeritte durdurmuştum ki çarpma hızımız 50 km yoktu linea nın önü dağılmıştı benim araçta çizik yoktu... Aynı şekil linea benim aracın altına dalmıştı...

Hatta arkadaki aracın sahibi şikayetçi olmuş karakola gitmiştik karakoldakiler benim araçta bişey olmadığını görünce adamın yalan söylediği kanaatine vardılar...
  • iyide konunun amacı ne? üslubun aynı tayyibe benziyor bu arada itici herif
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.