Şimdi Ara

Leon FR vs Mazda-3 Power (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle leon fr
    O araba tam f/p arabasi
    YaZilim yapilir en az 175 ps olur 2000 motor arabalar avlanir saka makinesi olur

2 motor araba mı kaldı trafikte artık

Var var olmazmi
    Accord mazda 6

Bence Mazda daha mantıklı reis.

Leon'un sağından solundan çok tıkırtı geliyor.

Mazda daha sessiz ve konforlu bi sürüş verir.

Otomatik mazda 3 yurumuyor dogru duzgun

Leon icinden gecer ya mazda 3'un

Arkadaşım sen mazda 3 kullandın mı?

Ya siz iyimisiniz dalgami geçiyorsunuz tasarim harici mazda 3'un zerre ustunlugu yok leon'dan

1.5 atmosferik motor tam otomatik sanziman
    120 beygir 150 nm motor
    0-100 11.7 saniye

1.4 tsi 150 ps 250 nm 7 ileri dsg leon
    0-100 8.1 saniye

Bu arada maZda 3 kullandim

Leon fersah fersah mazda 3'den ustun bir arabadir

buram buram fanatizm kokan "benim arabam en iyisi" yanilgisi tasiyan bir mesaj. Blok.

Sadece gercekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle leon fr
    O araba tam f/p arabasi
    YaZilim yapilir en az 175 ps olur 2000 motor arabalar avlanir saka makinesi olur

2 motor araba mı kaldı trafikte artık

Var var olmazmi
    Accord mazda 6

Bence Mazda daha mantıklı reis.

Leon'un sağından solundan çok tıkırtı geliyor.

Mazda daha sessiz ve konforlu bi sürüş verir.

Otomatik mazda 3 yurumuyor dogru duzgun

Leon icinden gecer ya mazda 3'un

Arkadaşım sen mazda 3 kullandın mı?

Ya siz iyimisiniz dalgami geçiyorsunuz tasarim harici mazda 3'un zerre ustunlugu yok leon'dan

1.5 atmosferik motor tam otomatik sanziman
    120 beygir 150 nm motor
    0-100 11.7 saniye

1.4 tsi 150 ps 250 nm 7 ileri dsg leon
    0-100 8.1 saniye

Bu arada maZda 3 kullandim

Leon fersah fersah mazda 3'den ustun bir arabadir

Saçmalama
    motor performans haricinde mazda 3 ezer geçer
    şirkette 2006 Leon ve Altea vardı
    yıllardır kullanıyoruz ve çok memnunduk
    son derece iyi arabalar
    hatta o kasalar emsallaeri olan bir önceki kasa mazda 3 den kesinlikle çok daha iyi

neyse arabalar değişeceği zaman mazda 3 de bakılanlar arasındaydı
    önce Leon satıldı , 2006 Leondan sonra yeni Leon u beğenmedik
    Mazda 3 ü çok beğendik , fakat sounda Tiguan alındı
    Altea da satıldı , fakat son kasa Seatları beğenmedik
    belki Alhambra fakat o da uç bir örnek
    Altea XL ise 2004 ün yüzü nihayetinde
    Mazda 3 gebze de bir müşterimde de var orada tekrardan daha detaylı inceledim

Burada herkesin atladığı nokta şu
    ben daha öncede bu noktaya değindim
    Leon yeni kasada hafif geriye gitmiş , hadi diyelim emsal aynı kalite devam ediyor
    mesela golf , V , VI , VII bir çizgi hep mevcut
    fakat mazdaya geçince iş değişiyor
    2012 bir mazda 3 bana göre 2006-12 Leonun yanından geçemez

Ama yeni mazda 3 de durum hiç sanıldığı gibi değil
    yeni mazda 3 bir öncekinden 3-5 gömlek üstün bir araç
    öyle bir deri koltuk az blunur misal
    kokpitte kullanılan malzeme çok iyi belli ediyor

işte şimdi mazda 3 golf VII ile kapışır tabi motor mevzuuna girmiyorum
    ben alırmıyım ? büyük ihtimal golf alırım
    bir önceki mazda 3 golf 6 karşısında tam çöp iken
    yeni mazda 3 golf VII ile her türlü kapışır , Leondan da kesinlikle iyidir
    bu benim görüşüm

bir önceki ile sakın karıştırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 31 Ocak 2015; 17:05:36 >

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir test kuruluşu yanlı bir test yapabilir.Örneğin Volkswagen tarafından para verilen bir test kuruluşu Mazda testi yaparken araca acımasızca yerin dibine sokar.Bu kuruluş hakkında herhangi bir bilgim yok fakat benim testlerime uyan ve tarafsız olan test kuruluşu Otopark ekibidir.

En yakın zamanda ve imkanınız olduğu zaman Mazda 3'ü test ettiğiniz zaman beni daha iyi anlayacaksınız.

Aşağıdaki video'da Mazda 3 Vs Bmw 1 Vs Audi A3'ün karşılaştırıldığı bir video var izlemenizi tavsiye ederim.Test kuruluşları bile Mazda'yı Audi ve Bmw ile karşılaştırırken bizim Mazda'yı,Seat leon,Vw golf gibi araçlarla karşılaştırmamız yanlış olur.

Link= https://www.youtube.com/watch?v=76xUE9T3fOM

Premium ilgili link= http://www.drive.com.au/motor-news/mazda-we-want-to-be-a-premium-brand-20140605-zrz8e.html

Premiumla ilgili link= http://www.mazda.com/about/vision/

Audi'nin Premium olduğuna dair kaynak gösterebilirmisiniz?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Çinde 10 yıl garanti verilen Vw araçlar ve Amerikada 7dsg'nin satılmasının yasaklanması küçük bir sorun değil mi?

Çin'de 10 yıllık garanti neden burada 2 yıl?

Skydrive ve Zf şanzımanlar kavrama değiştirmezken üstün yeteneklere sahip 7dsg neden kavrama değiştiriyor?

DSG VE TSİ(TFSİ DAHİL) sorunludur,bunu yalanlayanlar ağır vw FANIDIR(çalışanıdır).

Aşağıdaki kişi doğuş oto ve VOLKSWAGEN nedeniyle mağdur olmuştur.

http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm

aşağıdaki linkte Ülkelerin Dsg garantisi vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_65115788/mpage_25/tm.htm

Her yıl Vw tarafından yapılan açıklamada'Güncelleme ile sorun çözüldü'açıklaması komiklikten başka bir şey değildir.

Wir lieben autos(T)=Halk arabası

Seat Volkswagen'in alt markası olduğuna göre bu araç halk arabasının da altındadır.

Ben skydrive ile mutluyum.Sana Dsg(Über hızlı vites değiştiren)ile mutluluklar diliyorum.İnşallah Dsg'n bozulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 1 Şubat 2015; 3:20:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mng1

Çinde 10 yıl garanti verilen Vw araçlar ve Amerikada 7dsg'nin satılmasının yasaklanması küçük bir sorun değil mi?

Çin'de 10 yıllık garanti neden burada 2 yıl?

Skydrive ve Zf şanzımanlar kavrama değiştirmezken üstün yeteneklere sahip 7dsg neden kavrama değiştiriyor?

DSG VE TSİ(TFSİ DAHİL) sorunludur,bunu yalanlayanlar ağır vw FANIDIR(çalışanıdır).

Aşağıdaki kişi doğuş oto ve VOLKSWAGEN nedeniyle mağdur olmuştur.

http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm

aşağıdaki linkte Ülkelerin Dsg garantisi vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_65115788/mpage_25/tm.htm

Her yıl Vw tarafından yapılan açıklamada'Güncelleme ile sorun çözüldü'açıklaması komiklikten başka bir şey değildir.

Wir lieben autos(T)=Halk arabası

Seat Volkswagen'in alt markası olduğuna göre bu araç halk arabasının da altındadır.

Ben skydrive ile mutluyum.Sana Dsg(Über hızlı vites değiştiren)ile mutluluklar diliyorum.İnşallah Dsg'n bozulmaz.

Bende isterim tabi 10 yil garanti ama o 10 yil garanti 150.000 km ile sinirli

Bizde ucret karsiligi 6 yil 200.000 km'ye cikiyor isterseniz garanti

• Mazda 3 ile seat leonu kıyaslamak mazdaya hakarettir. Seat leon VW grubunun daciasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 1 Şubat 2015; 8:59:24 >
  • Benim gözümde birisi araba birisi oyuncak, Mazda demek kalite konfor demektir. Seat uçar kaçar filan ama asla bi mazda kalitesini vermez. Ayrıca dsg riskini de asla almam. Sonradan pişman olmak kadar kötü bi duygu yok.

• mng1 M kullanıcısına yanıt
    WV Golf te bahsettiğin araçlarla kıyaslanmıştı hatta birinci çıktığı yığınla test vardı. O zaman Golf ü rakip görmemiştim bu markalara. VW para yediriyor demiştin.
    Ağır Mazda fanısın objektif falanda değilsin ne kendini ne bilgi isteyenleri kandırma artık istersen.
  • Mazda 2.2 dizel motoru 2000 cc yapsa
    Hem mazda 3'de hemde mazda 6'da satardi

2.2 dizel motor tek kelime ile enfes olmus bir kac video izeldim mest oldum resmen

1.5 motor bence otomatik ile yetersiz mazdada otomatik sanziman gucu cok torpuluyor

• herkes mazda demişte cogunluk olarak.burada mazda diyen kadar yolda mazda görmedim hiç bir tane bile.
  • Görmemeniz araç mazda 3 için tercih nedenidir. Türkiye'ye gelen bütün araçlar satılıyor. Hatta 2-3 ay sonraya tarih veriliyor şuan. Kullanmayan, bilmeyen, içine en fazla 1 kez binmiş veya binmemiş adamlar atıp tutuyor. Kendi mazda deyince aklınızda canlanan fikirleri değil de kullanıp test ederek elde ettiğiniz fikirleri paylaşırsanız daha yararlı olacaktır. Araba kullanırken keyif almak istiyorsanız mazda alın. Gitmek istediğiniz yere 1dk önce gitmek istiyorsanız leon alın.
  • mng1 M kullanıcısına yanıt
    Evet yanlı test yapabilirler ama ben sadece incelediğim test aracının fotoğrafını göstermek için o siteden fotoğrafı alıntı yaptım, yani konumuz onların test etmesi değil, şahsen arabam.com adlı sitenin testlerini hiç beğenmem, her ay dijital sayılarını indirir okurum, özellikle dergi tasarımı vb fotoğraflar berbat baştan savma iş yapıyorlar, hatta editörlerden biri elantra için i30un sedan modeli olarak piyasaya sürülen araç demişti ( ne kadar bu işten anladığını gösteriyor ) , benim de abim yaklaşık 3 senedir basılı dergilerden birinde çalışıyor, isim vermeyeyim, Otopark ekibi hakkında dediklerinize katılıyorum en doğru testi onlar yapıyor ve bende bekliyorum Mazda'nın test aracı vermesini.

Auto Express'in karşılaştırmasını video yayınlandığı zaman izlemiştim, orada amaç Premium olmayan c sınıfı bir aracın en dolu haliyle, premium olan araçların boş hali ile kıyaslanması. Ve Yeni Mazda 3 gibi çok iyi olmuş bir araç varken, Premium tercih etmeye gerek yok diyor Matt abimiz Mazda'nın kazanması bu durumda gayet normal çünkü aynı fiyata dopdolu, güçlü motorlu bir mazda alınabiliyorken bomboş premium araba alınmaz, ama o testte diğer araçların denk güçteki motorları ve denk güçteki donanımları olsaydı, fiyat göz önünde bulundurulmasaydı, Mazda'nın o testi kazanamayacağını siz de biliyorsunuz

Verdiğiniz linklerde We aim to become a premium brand in the hearts and minds of our customers yazıyor Türkçe karşılığı Müşterilerimizin aklında ve kalbinde bir Premium Marka olmayı hedefliyoruz demek. Diğer linkte ise Mazda: we want to be a premium brand yazıyor Türkçesi Premium Marka olmak istiyoruz demek, yani Mazda marka olarak Premium olmayı hedefliyor, umarım olurlar, ama henüz değiller, siz bu durumda Mazda'ya Premium diyince yanlış bir şey söylemiş oluyorsunuz.

Audi'nin Premium olduğunu kimse inkar edemez. Link göstermeye bile gerek duymam şahsen ama buyrun;

http://www.wsj.com/articles/SB10001424052970204124204577150613407107038

http://www.audi.com/corporate/en/company/corporate-strategy.html

Audi Premium'dur ama şahsi görüşüm her zaman BMW ve Mercedes'in gerisinde kalmış bir markadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi de beğendiğim araçlar ama ben olsam mazda 3ü seçerdim kasası daha çok hoşuma gidiyor.
  • Forumda şimdi de Leon düşmanlığı başlamış :) Yav Leon dediğin araba fiyatının arabası. Kimse bu araba A3 dür demiyor zaten.

Ama eline klavyeyi alan yok Seat VW nin Daciasıdır, yok Leon çöptür bilmem ne.

O bütçelere araç baktığınızda Leon'un nasıl bir alternatif olduğunu anlarsınız. 73 bin TL ye dizel otomatik sunrooflu bilmem neli full Leon mu yoksa o paraya benzinli otomatik sunroof falan olmayan Mazda 3 mü sorusunu sorarsınız kendinize. Sonra da tıpış tıpış gidip Leon alırsınız. Bu iş bu kadar net.

Sanki yaşadığımız ülke İsveç'de anasını satayım, seçenekleri değerlendiriyoruz. Benzinin 5 TL olduğu ülkede %45 ÖTV nin olduğu ülkede bu yorumlar kendi parasını kazanmamış forumda galericilik yapanlardır net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Forumda şimdi de Leon düşmanlığı başlamış :) Yav Leon dediğin araba fiyatının arabası. Kimse bu araba A3 dür demiyor zaten.

Ama eline klavyeyi alan yok Seat VW nin Daciasıdır, yok Leon çöptür bilmem ne.

O bütçelere araç baktığınızda Leon'un nasıl bir alternatif olduğunu anlarsınız. 73 bin TL ye dizel otomatik sunrooflu bilmem neli full Leon mu yoksa o paraya benzinli otomatik sunroof falan olmayan Mazda 3 mü sorusunu sorarsınız kendinize. Sonra da tıpış tıpış gidip Leon alırsınız. Bu iş bu kadar net.

Sanki yaşadığımız ülke İsveç'de anasını satayım, seçenekleri değerlendiriyoruz. Benzinin 5 TL olduğu ülkede %45 ÖTV nin olduğu ülkede bu yorumlar kendi parasını kazanmamış forumda galericilik yapanlardır net.

Mazda su forumda önerilenin çeyreği kadar satsa yılda 9000 hedefini katlar

• Mazda 3 derdim ben. Çünkü 50 liraya da leon var 70 lirayada. Mazdaların durumu belli daha sınıf bence. Leona o kadar bağlamak mantıklı gelmiyo
  • Bazısı at gözlüğüyle dünyaya bakıyor. Hayatında Seat'tan, VW'den, Skoda'dan başka araca binici gözüyle bakmamamış insanlar var. Mazda alıanmazmış yok objektif bakılmalıyış.

Mazda 3'ü komşuma önerdim, al demedim sadece seçeneklerin içinde olsun. Octvia falan alacaktı fikrini değiştirdi Mazda aldı. Sadece ben 3-4 kişiye şimdiye kadar Mazda aldırdım. Adamların hepsi memnun. Öyle abes ve mantık ilkelerine aykırı yorumlar gelmişki sanki Mazda orta segment değil v8 premium ve alınmayacak araç. İkinici el satışta 4 bin tl sana koyuyor olabilr belki adamın parası çok umurunda değil, ikinci el fakir edebiyatına gerek yok.
  • Mazda iyidir Güzeldir. Ama Leon da f/P aracıdır. Aracı çok kullanan ve düzenli değiştiren biri Mazda alırsa daha fazla zarar eder.

• çok paralar bunlar çok !!
  • Yemin ediyorum sadece vicdan rahatlatma...

şimdi insanlar sana al leon ikinci eli güçlü servisi iyi felan diyecek, evet yaa ben de zaten onu istiyordum diye yazacaksın buraya...

zaten mazda'nın ikinci eli de güçlü değil diyeceksin, alacaksın seat'ı.

Beni de bu klişelere karşı güldüren tek yanı şu, herkes 2x2'nin 4 ettiğini biliyor ama 5 yazıyor....

herkes mazda alınır diyor gün sonunda vw, honda, seat, ford, toyota hep bunlar alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 1 Şubat 2015; 23:49:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.