Şimdi Ara

Leon mu golf mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım araç alıcak leon 2013 model 70000 km 700 lira hasar kaydı var 166000 TL golf 2013 model 40000 km hasar kaydı sizçe hangisini almalı

Acil yorumlarınızı bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdin8187 -- 11 Nisan 2021; 10:41:46 >

• Herkes leon diyecek ama almaya gelince herkes golf alıcak.

• çok anlamam etmem hasar kaydıdır masrafıdır osudur busudur ama ikisini de kullanmış biri olarak golfün verdiği hissiyat en az iki gömlek üstün bence

• Bağımsız ve tarafsız objektif otomotiv otoriteleri Golf ile A3, Bmw 1 ve Mercedes A’ yı karşılaştırınca birinci elbette ki Golf oluyor. Her jenerasyonda sonuç değişmiyor. Yarım asırdır sonuç aynı.

C segmentinde ki diğer modeller bu 4’ lü ye gerek kalitede gerekse konfor vs gibi disiplinlerde erişemediği için Leon, megane, focus vs. ayrı değerlendiriyor sonuç jenerasyondan jenerasyona farklı çıkıyor.

Neyse kısacası Golf bu işin referansı. Elbette ki Golf alınır.
  • İkisini de kullansın karar versin hemen hemen aynı arabalar zaten, leonun dizel otomatiğini kullandım çok hoşuma gitmişti.
  • golfun yanında leon sert kalıyor. eğer aile isen golf. genç sert seven biriysen leon.

• Leon style paketse eğer Golf alırdım.
    Ama Leon Fr ise işler değişir.
  • O kasa loen yerine golfu tercih ederdim ben. Golf 8'e kadar çokta bi değişiklik yok sonuçta hepsi birbirine benziyor.

• Cam tavan varsa leon.Yoksa her türlü golf.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.