Şimdi Ara

Leona öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba telefondan girdigim icin yazim yanlisi olabilir kusura bakmayin tr serverindayim support oynayarak yanimdaki adcyi tasiyabilecegimi dusunuyorum dun leona aldim ve 2 normal oyun girdikten sonra ranked girdim yanima miss fortune alindi adc olarak kazandik oyun sonu 2-8 gibi bir skorum vardi ben bir support olarak cok oldugumu dusunuyorum sizce dogrumu tflerde adcyi korumaya calisirkrn cok oldm kisacasi sizden leona hakkinda tavsiye istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atazeus -- 2 Haziran 2013; 10:01:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de jennayı yardim kardeş çok zevkliydi
  • Aldığıın iteme bağlı biraz da. Ben Leonayla ölümsüz gibi bir şey oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • early icin solari yeterli geri kalan paranı warda yatır.
  • Önemli olan kaç kere öldüğün değil aldığın Assit , Team yanındayken verdiğin statlar ve Ward oranındır.
  • Nasıl koruduğuna bağlı. Ben karşı takımdaki adc'ye odaklanıyorum teamfight'ta. İlk onu stunladıktan sonra apc'ye ulti atarım kaçamasın diye. Sonra gg wp. Tabii ward ve itemlerin de önemli.

ilk olarak Ward+heal veren itemi çık(adını unuttum şimdi )
    Daha sonra karşı takıma göre bot çık
    Yine daha sonra karşı takıma göre defansif itemler çık. Ultiyi adc ve apc şampiyonlara at. W skillini teamfighta girerken aç. E-Q kombosu damage vermez ama uzaktaki adc için etkilidir. Onu yapışıp q at+exhaust bas. gege
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.