Şimdi Ara

Leonardo di caprio'nun oyunculuğu hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam olacak çocuk küçüklüğünden belli olurmuş, This boy's life bunu kanıtlamıştı. Şimdi çok mütevazi bir çizgisi var.Her filmde oynamıyor, seçici davranıyor.Kendisini özlletirdiği zaman harika yapımlarla karşımıza çıkıyor.
  • Ben de oyunculuğunu çok beğeniyorum Leonardo Di Caprio'nun. Oynadığı bütün filmlerde gerçekten başarılı bir oyunculuk yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cropseverkişilik

dicaprio savaş filmine gitmez diye düşünüyorum.takım elbise adamı o.

doğru tespit. inception ve django gibi
  • DiCaprio'ya laf yok
  • Adam filmleri mükemmel seçiyo filmlerinin yarısından fazlası mükemmel.diğerleri de orta derece kötü filmi yok diyebiliriz
  • şuana kadar izlediğim tüm filmlerinde üst düzey oyunluğunu gördüm,bana göre açık ara en iyi aktör(kendi dönemine göre)
  • neymiş oscar ödülü yokmuş o kadar da iyi oyuncu değilmiş benim içinde en iyilerden birisi kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

n cage aktör mü yav

Nicolas Cage aktor tabiki aslinda cok iyi bir aktor fakat son zamanlarda ve ara ara film secimlerini iyi yapamamistir

Lord of War-The Weather Man-Adaptation-Face/Off-The Rock

bu filmlerdeki performansi cok iyidir

The Weater Man Adaptation ve The Rock'ı izlememiştim. Bunları tavsiye olarak kabul edebilir miyiz? Con-Air da iyidir.

Leo'nun da izlediğim ve izlemediğim birçok filmi mevcut bu konu bahanesiyle torrentlere dizmek lazım aslında.

• İyi bir oyuncudur .
  • Sadece Django'da farklı bir karakter gördüm Dicaprio'da. Geri kalan filmlerinde %90 aynı adamı oynuyor. Filmlerinin yarısı Scorsese ile olduğundan filmleri de güzel oluyor doğal olarak. Geri kalan filmler de NOlan, Spielberg, James Cameron falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 5 Ocak 2014; 19:03:21 >
  • Her tip her role gitmez hocam sahsen dicaprioyu cok begenirim ben favori 4 oyuncumdandir ama kral-komutan rolu ona zorlama gibi durabilir , suan oynadigi roller gayet iyi ve yeterli bence, gerci bilmiyorum oynasa gorsek gider belki
  • Kostüm altında görmek lazım.Ayrıca şuanda Shutter Island filminden şu kısmı izliyordum Adam kral.

• Inception'da çok iyiydi.O tarz filmlerde daha çok oynamalı bence.
  • Leo çok iyi bi oyuncu ama bi savaşçı vücudu yok o yüzden oynamaz diye düşünüyorum bu arada The Wolf of Wall Street'le de Oscar alsında o müthiş kariyerini bi Oscarla taçlandırsın
  • Bence süper oyuncu.Filmleri de çok güzel.Hele İnception.Ama savaş filmine gitmez gibi geliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çocuk tamamdır artık
  • Newyork Çetelerini de unutmamak lazım.Bence de birinci sınıf bir aktör
  • dicaprionun geçmişine bakarsak zaten oyunculuk stili belli ve hep iyi filmlerde

titanic, django, gatsby, inception, shutter island, departed vs. filmlerde oynamıştır ve oyunculuğu gayet iyi
  • Bu adamın oyunculuğu bir tek bizde tartışılıyordur herhalde.
    Yuh artık.
  • Tipik başarılı insana karşı örgütlenme ve lanet kusma davranışlarını gözlemlemek için büyük bir fırsat. Sanki Leonardo ailenizi katletmiş gibi saldırıyorsunuz. Adamın oynadığı her film gişe rekorlarını kırıyor ya da konuşuluyorsa adamın büyük küçük oyuncu olup olmamasını yorumlamak buradakilere düşmez.

Tarihte nice bilim insanı tarihi başarılara imza atmasına rağmen döneminde ondan daha popüler isimler ödüle aday olduğu için hak ettiği halde Nobel ödülünü kazanamadı. Bu da tam olarak aynı durum. Holywood'da birkaç yıldız yok ki. Her yıldız en azından her yıl bir esere imza atıyor. Bir şekilde ortada seçilmesi gereken birkaç tane aktör/aktris oluyor. Çok başarılı olsa dahi ödülü kazanamaması normal. Cristiano Ronaldo her yıl ödüle aday oluyor. Ama son birkaç yıldır Messi ya da bir başkası kazanıyor. Bu demek mi ki Ronaldo özel bir oyuncu değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 7 Ocak 2014; 11:41:15 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.