Şimdi Ara

Leonardo di caprio'nun oyunculuğu hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

Sinemaya uzun bir ara verip seyahate çıkacak tarzı bir şey okumuştum. Bilgisi olan var mı?

doğru. birkaç sene film çekmeyecek ve dünyayı gezip insanlara yardım edecek. hippi olmaya karar verdi sanırım.

Oscar'ı vermediler, küstürdüler adamı.
  • quote:

quote:

quote:

Sinemaya uzun bir ara verip seyahate çıkacak tarzı bir şey okumuştum. Bilgisi olan var mı?

doğru. birkaç sene film çekmeyecek ve dünyayı gezip insanlara yardım edecek. hippi olmaya karar verdi sanırım.

olur da bu eylemleri sonucu nobel barış ödülü'ne aday gösterilir ve alamazsa ne yapar çok merak ediyorum. şöyle bir şey hayal ettim direk:

Leonardo di caprio'nun oyunculuğu hakkında

• quote:

quote:

quote:

quote:

olur da bu eylemleri sonucu nobel barış ödülü'ne aday gösterilir ve alamazsa ne yapar çok merak ediyorum. şöyle bir şey hayal ettim direk:

• Madem konuyu hortlattınız.

Elemandaki değişime bakarmısınız?
    Vikings dizisinden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

• bencede çok iyi oyuncu
  • oynadığı ve benim izlediğim tüm filmlerinde oyunculuğu çok iyi oynadığı filmler kaç oscar almış demiş titanic ten haberi yok herhalde arkadaşın.özellikle köstebek ve kanlı elmas ta çok iyi performans sergiliyor
  • İyi oyuncu ama fazlası değil. Yakışıklı ve popüler olması onu biraz daha öne çıkarıyor. Diyeceksiniz öyleyse neden büyük projelerde bu adam var. Cevap basit dediğim gibi hem popüler hem de iyi oyuncu. Mesela neden bir Daniel Day Lewis bu kadar konuşulmuyor? Daniel Day Lewis, bence Al Pacino'nun veya Robert De Niro'nun seviyelerinde isminin zikredilmesi gereken bir oyuncu. Ama gel gör ki oralarda Di Caprio'lar dönüyor. Daha oralara gelmeden Brad Pitt, Johnny Depp, Christian Bale gibi oyuncularla kıyaslanmalı Di Caprio. Hiç sevmesem de şu yorumu yapmak zorundayım, abartılıyor.

Ek olarak tip çok önemlidir. Ses de aynı şekilde önemlidir. Her oyuncu her rolü oynayamaz. Yani ne kadar iyi oynarsa oynasın ses ve tip gitmiyorsa o role olmaz o iş. Olsa bile çok iyi olmaz. Köylü bir kadını botoks yaptırmış bir aktristin canlandırdığını düşünürsek bu dediğim önemli bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrei Tarkovsky -- 13 Nisan 2013; 18:52:54 >

• Abartılıyor bence. Bu kadar popüler olmasının nedeni Titanik. Oynadığı filmler inanılmaz kaliteli fakat oynadığı roller akılda pek kalmıyor açıkçası.
  • İyi oyuncu ama savaş filminde nasıl olur,karar veremedim.
  • dicaprio savaş filmine gitmez diye düşünüyorum.takım elbise adamı o.
  • Kötü oyuncu diyenin oyunculuğundan şüphe ederim :)
  • Bu adam hala oscar alamadı ya çok ilgnç
  • yakışıklı oyunculara oscar vermezler örnek Brad Pitt korkak robert ford'un jesse james suikastı veya Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi filmleriyle oscar ı hakkettigini söyliyebilirim
  • Güzel kadınlara oscar veriyorlar ama o nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Güzel kadınlara oscar veriyorlar ama o nasıl oluyor?

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar oyunculuğun olsun demiş eskiler
  • rahat oynar
  • bu Adamın oscar almaması oscar tarihinin 2 ayıbından biridir bana göre.Adam oynadıgı her rolün hakkını fazlasıyla veriyor.Oynamıyor sanki yaşıyor mübarek
  • Shutter Island filmindeki oyunculuğu harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Shutter Island filmindeki oyunculuğu harikaydı

kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.