Şimdi Ara

Leonardo di caprio'nun oyunculuğu hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genelde hep bilm kurgu filmlerinde oynuyor. Oynadığı her filmler gerçektende çok kaliteli
  • Oscar alamamasının tek nedeni, bugüne kadarki oyunculuklarının hiçbiri, o yıl Oscar'a aday olanlardan daha iyi değildi.
    Başarılı, gişe filmlerinde oynayan, her filmi milyar dolar kazandıran aktör olması onun oyunculuğunun belirli bir seviyenin üstünde olduğunu göstermez. Film seçiminde çok başarılı olduğunu, menajerinin çok çok başarılı olduğunu gösterir.

Di Caprio, hiçbir zaman bir Sean Penn, bir Kevin Spacey, bir Eastwood, bir Javier Bardem, bir Christian Bale, bir De Niro, bir Al Pacino, bir Liam Neeson, bir Morgan Freeman olamayacak çünkü kalitesi, oyunculuğu belli bir adam. Inception'da berbattı mesela. Film? O yılın en iyi filmiydi. Belki de son 10 yılın en iyi filmlerinden biriydi. Ama film sabaha kadar iyi olsun bir şey değişmez.

Konudaki mesajlardan sadece son birkaç tanesini okudum, amacım kimsenin görüşüne karşı çıkmak, sevdiği oyuncuyu aşağılamak vs. değil. DiCaprio ile ilgili görüşlerim kendisini sinemada gördüm göreli böyledir. Kaç tane filmini sinemada izledim, elle tutulur bir karakteri canlandırdığını görmedim.

Not: Blood Diamond'ı ayrı tutuyorum sadece. O filmdeki performansını bir türlü yakalayamadı. Çok daha iyi ve büyük filmlerde yer aldı, ama oradaki gibi bir oyunculuk sergileyemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 7 Ocak 2014; 14:04:39 >

• Oynasin onuda izleriz ben oyunculuğunu begeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonardo nun oyunculuğunu tipini mimiklerini herşeyini çok seviyorum. ama herkes bir will smith gibi olamıyor maalesef. adamın girmediği rol yok ya
  • onun tarzı değil. di caprio benim kanaatimce overacting'tir. yani tüm filmlerde ön planda olmayı seven bazı zamanlar abartan bir oyuncu. bu yüzden daha çok politik, siyasi filmlere yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

Oscar alamamasının tek nedeni, bugüne kadarki oyunculuklarının hiçbiri, o yıl Oscar'a aday olanlardan daha iyi değildi.
    Başarılı, gişe filmlerinde oynayan, her filmi milyar dolar kazandıran aktör olması onun oyunculuğunun belirli bir seviyenin üstünde olduğunu göstermez. Film seçiminde çok başarılı olduğunu, menajerinin çok çok başarılı olduğunu gösterir.

Di Caprio, hiçbir zaman bir Sean Penn, bir Kevin Spacey, bir Eastwood, bir Javier Bardem, bir Christian Bale, bir De Niro, bir Al Pacino, bir Liam Neeson, bir Morgan Freeman olamayacak çünkü kalitesi, oyunculuğu belli bir adam. Inception'da berbattı mesela. Film? O yılın en iyi filmiydi. Belki de son 10 yılın en iyi filmlerinden biriydi. Ama film sabaha kadar iyi olsun bir şey değişmez.

Konudaki mesajlardan sadece son birkaç tanesini okudum, amacım kimsenin görüşüne karşı çıkmak, sevdiği oyuncuyu aşağılamak vs. değil. DiCaprio ile ilgili görüşlerim kendisini sinemada gördüm göreli böyledir. Kaç tane filmini sinemada izledim, elle tutulur bir karakteri canlandırdığını görmedim.

Not: Blood Diamond'ı ayrı tutuyorum sadece. O filmdeki performansını bir türlü yakalayamadı. Çok daha iyi ve büyük filmlerde yer aldı, ama oradaki gibi bir oyunculuk sergileyemedi.

O kiyasladigin oyuncular en ust duzey oyuncular zaten , dicaprioyu o oyuncularla kiyaslayan yok ama bi alt sinif diyebilecegimiz gunumuz oyunculari arasinda en iyisi Dicapriodur bence , hic yavana atilacak bir oyuncu degil ama dedigin gibi film secimleri cok iyi ordan da kazaniyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• izlemeyen varsa bu filmi kesin izlesin bende tamamını izleyememiştim ama o yaştan belliymiş ne kadar iyi oyuncu olacağı filmin adı; What's Eating Gilbert Grape bilenlerde vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -genjuro-

leonardo oyuncu moyuncu deyil yau bunu atın kafanızdan.siz leonardoyu çok büyük oyuncu falan zannediyorsunuz değil mi ? leonardo da çok büyük oyuncu değil.leonardo hayatı boyunca oscar göremez.

Blok. yaşı kesinlikle 14 bu forumda senin gibilerin işi yok
  • Katılıyorum sert bir duruşu yok.

Ama müthiş oyuncudur kendileri.
  • Aslında hem iyi oyuncu hem de iyi projelerde yer alması onu özel kılıyor. Oyunculuğunu beğenmeyen biri bile en azından izlediğ filmi beğeniyor, şöyle bir geçmişine bakarsanız da oynadığı vasat bir film yok.
    Ben biliyorum ki bir filmde leo varsa %90 iyi filmdir.Bu hissi veren ender oyunculardan biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

Aslında hem iyi oyuncu hem de iyi projelerde yer alması onu özel kılıyor. Oyunculuğunu beğenmeyen biri bile en azından izlediğ filmi beğeniyor, şöyle bir geçmişine bakarsanız da oynadığı vasat bir film yok.
    Ben biliyorum ki bir filmde leo varsa %90 iyi filmdir.Bu hissi veren ender oyunculardan biridir.

kesinlikle katılıyorum
  • Bir ben mi sevmiyorum şu adamı?Oyunculuğuna lafım yok ama itici geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

Aslında hem iyi oyuncu hem de iyi projelerde yer alması onu özel kılıyor. Oyunculuğunu beğenmeyen biri bile en azından izlediğ filmi beğeniyor, şöyle bir geçmişine bakarsanız da oynadığı vasat bir film yok.

Kesinlikle öyle.Leonardo DiCaprio yazan her afişli gördüğüm filme dalıyorum.Bu zamana kadar hiç beğenmediğim filmi olmadı adamın.Özellikle şu son dönemlerde yaptığı filmler aldı başını gitti.The Wolf of Wall Street için sinemayı mı beklesem diyorum yoksa maksimum 1 haftaya düşecek nete,netten mi izlesem diye karar veremedim.Trailer bile izlemedim içinde DiCaprio var diye.

Aynı klasmanda olan 2 isim daha var benim gözümde.Robert Downey JR ve Johnny Depp.First Class oyuncular,gözüm kapalı izlerim bütün filmlerini.

• Leo candır
  • Leonardo di Caprio iyiden biraz daha iyi bir oyuncu ama mükemmel olduğunu düşünmüyorum. Hep üst düzey filmlerde oynadığı için insanların algısı etkileniyor ve Di Caprio'ya hakettiğinden fazla değer veriliyor. Leonardo di Caprio'nun bu kadar efsaneleştirilmesinin tek sebebi sadece iyi filmlerde oynaması. Bahsi geçtiğinde edilen ilk laf "adamın kötü filmi yok" oluyor.
  • Django filminide izledikten sonra bu adamın her türlü rolün hakkında geleceğini düşünmeye başladım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.