Bildirim
Leonardo DiCaprio'nun Oscar'ı Almasına Yardım Edin :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tüm film uyudu oscar alacak diyorsunuz hâlâ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakar niye bakmasın -- 17 Şubat 2016; 18:02:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bana bi yararı mı var banane elin adamından -
Bunu kendi başına başarması lazım. -
Adamın oscar almasını kendisinden fazla istiyor millet
Ayrıca şimdi baktım da Adayların arasında Bryan Cranston ve Michael Fassbender gibi iki isim var Ah DiCaprio yine alamayacaksın bence ama bakalım görücez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün filmi izledim çok saçma geldi ,, bu filmle oscar alırsa bilinki ''verelim artık bu adama yazık'' dedikleri için verirler ,,, eskiden türk filmleri vardı, cüneyt 20 tane ok yerdi, sonra onu mübarek biri bulur, yaralarına ne idüğü belirsiz otlar koyar, birde sıcak çorba içtimi tamam,ertesi gün o 20 oku yiyen o değilmiş gibi gider bizans ordusunu dağıtır gelirdi -
Adam bu ödüllü yıllar önce hak etti vermediler bari şimdi alsın -
eğlenceliymiş
edit: hocam filmi ben de bugün bitirdim. dediğiniz gibi çok saçma ama leonardo sağlam oynamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazzy -- 18 Şubat 2016; 15:35:28 > -
inş alamaz -
Oyunda bile oskar alamadı ya la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X