Omoda 5'in kasa, motor, şanzıman uyumu ve direksiyon hissiyatı bana çok kötü geliyor her kullandığımda. İç hacim ve donanım ihtiyacınız varsa belki değerlendirilebilir. Dizel Leon'dan sonra yakıt gideriniz 1.5 katına çıkar. |
Leondan Omoda 5 e geçmeye değer mi ? (2. sayfa)
-
-
Türkiye'de görülemez çünkü buradaki Chery'ler arkalar bağımsız süspansiyon şeklinde satılıyor. O kırılan araçta süspansiyon torsiyon.
-
Açıkcası şuan leonumda şerit takip hariç çoğu donanım benzer donanım ihtiyacı pek var denilemez ama hacim olsun isterim oda çok fark olmuyor sanırım omoda ile leon arasında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir dönem ucuz hayrına satılan ve suni talep gören araçları, ben almam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genis hacim omodada degil, tiggolarda hocamquote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPERAçıkcası şuan leonumda şerit takip hariç çoğu donanım benzer donanım ihtiyacı pek var denilemez ama hacim olsun isterim oda çok fark olmuyor sanırım omoda ile leon arasında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha yüksek daha büyük araç. Kaza durumlarında araç içindekileri daha iyi korur. Karşılıklı çarpışma, yüksek cisime çarpma vs. Ayrıca kaza önleme sistemleri olarak da daha teknolojik. Omoda için geçerli değil, 3 yıldız almış duster olsa yine aynı şeyi söylerim. Hem daha teknolojik hem de büyük araç.
Kafa kafaya çarpışmada leonda mı olmak istersiniz omodada mı?
Kamyona vs çarpmayı sormuyorum bile. Leonun tek güvenlik artısı daha iyi yol tutuş olur.
-
Kesinlikle değer.
-
1.5 kat çok iyimser
Ne çağ atlayacakmış alt tarafı ikisi de C segment araba, çağ atladım demen için en az 2 segment yukarı çıkmak lazım.
-
Haklısınız. İleri gider diyebiliriz. Konfor, performans, güvenlik, donanım bir adım ileri, sürüş keyfi bir adım geri tüketim iki adım geri gider.
Değmez. Omoda'yı test etmenizi öneririm. Evet fütüristik bir araç ama çok ses alıyor içeriye. Daha bir iki gün öncesine kadar ben de sıfır omoda almayı düşünüyordum. Dizayn iyi, koltuklar iyi, motor enfes, donanım enfes ama gel gör ki bana hitap etmedi kalitesiz geldi bana. Ve yakıtı gerçekten yüksek sürekli sakin sürmeniz gerekiyor.
-
anladıgım kadarıyla geçince tiggo modeline geçmek lazım ki geçtiğine değsin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X