Leondan Omoda 5 e geçmeye değer mi ?
-
-
Elinizdeki aracta cok saglam duzgun bakildiginda cok uzun kilometreler yapabilecek bir motor var. Kilometresi de dusukmus, ilk sahibi olmaniz da arti
Chery icin elinizdeki aractan olmaniz cok dogru olmayacaktir. Bakimlarini duzgunce yaptirip binmeye devam edebilirsiniz -
Omada 5 şuan boru gibi guzel bir arac olsada 5 sene sonra akibeti hakkinda kimse yorum yapamaz fakat leon 7 sinde de degerli 70inde de -
Konuyu görünce baktım omoda 5’e
Tek diş benzin var arabada. 39km menzil diyor. Hadi 50km’de, 4 diş var 200km yol giderim diyor. ?? Verimli değil demekki arabanın motor şanzuman. Dışı güzel tabii.
-
Konfor, donanım, hacim, performans, güvenlik olarak çağ atlarsiniz. Sürüş keyfi, tüketim olarak geriye gidersiniz. Suv lar bana hantal, gereksiz geliyor ama suv düşünen biri için mantıksız değil. -
ilanlarda cok fazla 5-6 binde chery olmasıda biraz tedirgin etmedi değill alan direk satıyor sanırım elınde fazla tutmadan anlamadım bende zaten hacim için düşünüyordum biraz ama kararsız kaldım
-
Böyle çağ dışı bir teknikle fikir vermeyin lütfen. Full depo 200km giden bir araç sizce 1 senede 100bin satar mı?
Chery kötüleyeceğim diye iyice zıvanadan çıktı forum.
Konu sahibi arkadaşa önerim 4binde alacağı araç da sıfır olacak tabii ki fakat az daha üstüne koyup sıfır alınsa daha iyi olabilir.
-
Rakamlar yalan söylemez. Yol bilgisayarının verisi bu. Çağ dışılık yok. Nal gibi fotoğraf ekledim mesaja inanmayanlar olur diye.
-
Adam troll çıktı, mesajı cevaplayıp engel atıyor ergen gibi
Allah akıl fikir versin yakınlarına.
-
Sen sıfır satılan Chery sayısının Leonu kaça katladığını biliyor musun?
-
Nal
-
Geçende 1.2 puretech yağlı triger kayışı var diye motoru rezil ilan etti. 1.6 tdi motor zincirli taş gibi diye övdü. 1.6 tdi motorda yap pompasını yağın içinde çalışan bir kayışı olduğundan haberi yok. Pek kaale alınacak birisi değil. Aşırı bilgisiz.
Konuya dönersek, omoda çağ atlatır. Yalnız dizel göre yakıt masrafı fazla olur tek kusuru bence o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 18 Temmuz 2024; 1:50:25 > -
Deposu dolu dizel arabayı 2 gün şehir içi sıkışık trafikte 1.-2. Vites devirli kullanın menzil 300-400 km gösterir çıkın çevre yoluna atın 5. Vitese 90 sabit gidin 800 km menzile çıkar. Menzil bir ölçüt değildir yakıt tüketimi için.
-
Yol bilgisayarı öyle bişey değil. Kapıdan 100 km menzil ile aldığım araç 10 km sonra 130 km menzil gösterir hale geliyor. Ne yani araba benzin mi üretmiş oluyor ?
Kullanım şeklinize göre kalan menzil değişir. Yoksa araç ne bilsin içindeki benzinle kaç km gideceğini. -
-
3 gram bilginiz var buralarda çok bilgiyim diye geziyorsunuz :) fotodaki arıza yanlış hatırlamıyor isem endonezya daki bir bantta hatalı üretilen omoda'larda oluyor. Türkiye de 1 seneyi geçmesine rağmen 1 tane bile böyle arıza olmadı henüz. Zaten olsa sizin gibi kötü niyetli kişiler tarafından 365 gün kötüleneceği için bu kadar satmazdı araç. Eğer SUV araca geçilmek isteniyorsa Leon dan Omoda ya kesinlikle geçilir. Ama önce buradaki yarım bilgili kişilerden degil direkt kullanan kişilerden görüşlerin alın. zaten muhtemelen araca bindikten sonra kararınızı hemen vereceksiniz. en azından benimki öyle olmuştu. aşırı beğenmiştim nedense
-
Küflenmiş birde. Çok yaşlı araba ya küf bağlamış hemen. Tetanoz aşısız yanaşılmaz bu arabaya.
-
omoda tavsiye ederim çok memnunum 10 bin olacak yakında
-
1.6 tdi kayisli degil mi?quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli
Geçende 1.2 puretech yağlı triger kayışı var diye motoru rezil ilan etti. 1.6 tdi motor zincirli taş gibi diye övdü. 1.6 tdi motorda yap pompasını yağın içinde çalışan bir kayışı olduğundan haberi yok. Pek kaale alınacak birisi değil. Aşırı bilgisiz.
Konuya dönersek, omoda çağ atlatır. Yalnız dizel göre yakıt masrafı fazla olur tek kusuru bence o.
Yag pompasi kayisinin motorda arizaya yok actigina dair bilgi var mi hocam, ben hic gormedim -
Bence 2019 model Leon daha yeni gibidir boşuna para verip değiştirmeye değmez, km de çok düşük en azından 2-3 sene daha binin bence.
Omoda 5 alırsanız yakıt size aşırı fazla gelecektir dizel araçtan benzinliye geçiyorsunuz birde çok yakan benzinliye geçiyorsunuz yakıt konusu canınızı sıkar.
Omoda 5 Tiggo 7 ve 8 lere kıyasla Euro N Cap'tan 5 yıldız aldı bence araç güvenilir bir araç diğerleri girmedi net birşey diyemiyorum.
Leon'a göre içi biraz daha yenilikçi koltukları daha gösterişli ve daha yüksek.
Ama ben olsam değiştirmezdim Leon'da boşa atılacak bir araç değil :)
Böyle çağ dışı bir teknikle fikir vermeyin lütfen. Full depo 200km giden bir araç sizce 1 senede 100bin satar mı? Chery kötüleyeceğim diye iyice zıvanadan çıktı forum. Konu sahibi arkadaşa önerim 4binde alacağı araç da sıfır olacak tabii ki fakat az daha üstüne koyup sıfır alınsa daha iyi olabilir. |
Adam troll çıktı, mesajı cevaplayıp engel atıyor ergen gibi Allah akıl fikir versin yakınlarına. |
3 gram bilginiz var buralarda çok bilgiyim diye geziyorsunuz :) fotodaki arıza yanlış hatırlamıyor isem endonezya daki bir bantta hatalı üretilen omoda'larda oluyor. Türkiye de 1 seneyi geçmesine rağmen 1 tane bile böyle arıza olmadı henüz. Zaten olsa sizin gibi kötü niyetli kişiler tarafından 365 gün kötüleneceği için bu kadar satmazdı araç. Eğer SUV araca geçilmek isteniyorsa Leon dan Omoda ya kesinlikle geçilir. Ama önce buradaki yarım bilgili kişilerden degil direkt kullanan kişilerden görüşlerin alın. zaten muhtemelen araca bindikten sonra kararınızı hemen vereceksiniz. en azından benimki öyle olmuştu. aşırı beğenmiştim nedense |
Konfor, donanım, hacim, performans, güvenlik olarak çağ atlarsiniz. Sürüş keyfi, tüketim olarak geriye gidersiniz. Suv lar bana hantal, gereksiz geliyor ama suv düşünen biri için mantıksız değil.
|
Omada 5 şuan boru gibi guzel bir arac olsada 5 sene sonra akibeti hakkinda kimse yorum yapamaz fakat leon 7 sinde de degerli 70inde de
|
Daha yüksek daha büyük araç. Kaza durumlarında araç içindekileri daha iyi korur. Karşılıklı çarpışma, yüksek cisime çarpma vs. Ayrıca kaza önleme sistemleri olarak da daha teknolojik. Omoda için geçerli değil, 3 yıldız almış duster olsa yine aynı şeyi söylerim. Hem daha teknolojik hem de büyük araç. Kafa kafaya çarpışmada leonda mı olmak istersiniz omodada mı? Kamyona vs çarpmayı sormuyorum bile. Leonun tek güvenlik artısı daha iyi yol tutuş olur. |
Benzer içerikler
- turbo yağ yakar mı
- ford focus mu toyota corolla mı 2024
- varta akü kaç yıl gider
- beyaz far muayeneden geçer mi
- manuel şanzıman yağı ne zaman değişir
- 2024 araç sigorta fiyatları
- yeni skoda kodiaq 2024
- bmw ix2 2024 fiyat
- byd seal lion
- 2024 renault clio
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X