Şimdi Ara

LEOPARD OSx86 10.5.6 İÇİN EKRAN KARTI DRIVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar su an internetten LEOPARD OSx86 10.5.6 intel ve amd için olan surumunu indiriyorum.mac olayına ilkkez giricem.forumu okudum ama ekran kartım NVIDIA GeForce Go 7600 256 mb.mac i kurarken hangi driveri seçicem?ve ses kartım realtek.daha dogrusu şöyle sorayım pc toshiba a 100-003.toshiba pc ye veya her hangi bi laptopa sürücüleri benimkiyle aynı olan mac kuranlar yardımcı olursa sevinirim

ayrıca islemcimin ozelliklerine baktim MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 EM64T kurulumda hangisini seçicem? partlar bitmek üzere yakında kuruluma geçicem cevap yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-baba83 -- 10 Mart 2009; 16:58:42 >

• Bu forumdan.. en azından bu bölümden açıkcası hayır bekleme arkadaşım bende şuandan itibaren bu kısıma son girişim. ne kadar zaman önce tazdığım yardım konusuna tek bir cevap dahi veren olmamış(ki çok basit bir soruya bile cevap yoktu) ve ben o geçen sürede mac os x in herşeyi öğrendim desem yeridir.girmediğim araştırmadığım forum sitesi kalmadı yabancı sitelerde dahil buna ve istediğim herşeyi öğrendim ve herhangi bir sorun karşısında rahatlıkla hallediyorum artık.

senin Sorularını cevaplayyabilirim hatta bilmediğin birçok şeyide anlatabilirim ama bana pm at pm den cevaplarım. birdaha bu bölüme gireceğimi düşünmüyoru açıkcası keyfim kaçırdılar.
  • mac de go 7600 driveri gömülü deil senin secmen gereken vnkush 250 mb secenegi sorunun çözlecekdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.